Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2013

Τσιφλίκι των λαθρομεταναστών - λαθρεμπόρων η ΑΣΟΕΕ και η Πατησίων...Επιτέθηκαν με πέτρες σε δημοσιογράφους του ALPHA και περαστικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ

Κατά τη χθεσινή ημέρα δημοσιογράφοι, μαζί με τεχνικούς του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA αποπειράθηκαν να κάνουν ρεπορτάζ για το παρεμπόριο έξω από την ΑΣΟΕΕ.
Όταν έγιναν αντιληπτοί από τους λαθρομεποίκους που λυμαίνονται όλη την Πατησίων και την έχουν καταστήσει "άσυλό" τους με τη βοήθεια των αναρχοκομμουνιστών που εδρεύουν στα υπόγεια της ΑΣΟΕΕ τους ζήτησαν επιτακτικά και σε έντονο τόνο να αποχωρήσουν.

Η δημοσιογράφος Μ.Λεκκάκου επιχείρησε ωστόσο να ......
ολοκληρώσει το ρεπορτάζ από το απέναντι πεζοδρόμιο. Τότε ήταν όμως που η οργή των λαθρεμπόρων ξεχείλισε. Κρατώντας πέτρες, ξύλα και ότι άλλο έβρισκαν επιτέθηκαν κατά του βαν που σταθμού, αγνοώντας τους διερχόμενους περαστικούς, που έτρεχαν πανικόβλητοι σε στοές να κρυφτούν.

Τελικώς οι δημοσιογράφοι αφού μετακινήθηκαν προς την περιοχή της Ομόνοιας για μεγαλύτερη ασφάλεια κάλεσαν την Αστυνομία με μηχανάκια της ομάδας ΔΙΑΣ να φτάνουν στην περιοχή, να καταγράφουν τη δολοφονική επίθεση των λαθρεμπόρων και των αναρχοαριστερών και φυσικά να.....μην προβαίνουν σε καμμια σύλληψη.

Ίδιο περιστατικό είχε καταγραφεί και προ μηνών με τηλεοπτικό συνεργείο και δημοσιογράφους του ΑΝΤ1 που είχαν και αυτοί την τύχη να συναντηθούν με τον...πολυπολιτισμό - πολυφυλετισμό που τόσο αγαπούν τα αφεντικά τους!

Λίγη υπομονή. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές έρχονται και όταν ο Δήμος Αθηναίων θα περάσει σε χέρια Εθνικιστών να γνωρίζετε ότι όλα αυτά εξαμβλώματα θα....αποσυρθούν!

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ


6 σχόλια:

  1. ΕΛΛΑΣ!!!
    καλα δεν ντρεπονται τα βολεμενα τα κωλοπαιδα να κανουν πισω αντι να κανουν ενα ντου να τα γαμησουν τα μαυρα σκουληκια;
    προς τον φιλο ταξιτζη που φαινεται στην αρχη: γιατι ρε ανθρωπε δεν πατησες το γκαζι να τους παρεις ολους σβαρνα; ε; γιατι; κ κατι αλλο τα ΜΑΤ δεν ειναι φασιστες; γιατι τρωμε εμεις χημικα που παμε για μια απλη διανομη τροφιμων κ τα κωλοπακιστανια που καταστρεφουν περιουσιες μονο που δεν τους προσκυνησαν, φυγαν κ τους αφησαν να το διασκεδασουν τα καημενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι λαθρομετανάστες δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν. Χρησιμοποιούν τη σχολή για το μπάνιο τους, για να κατουρούν, για αποθήκη των λαθραίων προϊόντων, για να ξαπλώνουν, να τρώνε (μερικές φορές στο εστιατόριο της σχολής ή φαγητό από το εστιατόριο της σχολής). Παλιότερα ήταν οι αναρχικοί, αλλά τώρα είναι οι ΙΔΙΟΙ οι λαθρομετανάστες που έρχονται σε συμπλοκές με τους αστυνομικούς. Φυσικά μερικοί εκπρόσωποι από τις παρατάξεις (ΠΑΣΠ, ΑΡΕΝΑ, και άλλοι αλληλέγγυοι) πάντα στο πλευρό των λαθρομεταναστών. Και αρκετοί καθηγητές είναι και αυτοί αλληλέγγυοι, μιλούν για το "ανθρώπινο δράμα" (των λαθρομεταναστών) και άλλα τέτοια. Προτείνω τη ΧΑ για να ξεβρωμίσει ο τόπος και να γίνουν τα πανεπιστήμιά μας πραγματικά πανεπιστήμια.
    Έλλην καθηγητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Φύγαμε,φύγαμε,φύγαμε!"
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=azJTqbibdzg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κανάλι αυτό ευνοεί προκλητικά τους λαθρομετανάστες και μας επιβάλλει ως φυσιολογική την πολυπολιτισμικότητα

      Διαγραφή
    2. τι πολιτισμο εχουν οι μαιμουδες?

      Διαγραφή
  4. oi perioxi katharizei mono me mia apelasi tis xa...ola ta oipolipa logia ston aera..kefalonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών