Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2013

Όποιος δημοσιογράφος δίνει λόγο στη Χρυσή Αυγή η εκπομπή του "δημοκρατικά"....κόβεται!

Σήμερα η διεύθυνση του EXTRA tv, που αποτελείται κυρίως από ΠΑΣΟΚους, νυν ΔΗΜΑΡιτες,  ζήτησε απο τον δημοσιογράφο Α.Σπίνο να μην καλεί στην εκπομπή του στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Ο δημοσιογράφος αρνήθηκε να υπακούσει στα "δημοκρατικά" κελεύσματα της διοίκησης του σταθμού και έτσι στην εκπομπή του μπήκε...φίμωτρο με συνοπτικές διαδικασίες. 
Οι διαρροές κάνουν λόγο για ευθεία παρέμβαση του Μαξίμου στον ιδιοκτήτη του σταθμού, όπως έγινε και στην περίπτωση του Χίου στο Kontra και την εκπομπή "Μακελειό" που φιλοξενούσε συχνά στελέχη του Εθνικιστικού Κόμματος, με την απειλή της.....
απόσυρσης κρατικών διαφημίσεων από το extra. 
Τη συνέχεια φυσικά και τη φαντάζεστε.
Η Χρυσή Αυγή δεν έχει ανάγκη κανέναν καναλάρχη και καμιά εκπομπή για να περάσει τις ιδέες  και τις αξίες της στο λαό.
Τα παιδιά με τις "μαύρες μπλούζες" είναι η πραγματική της δύναμη και οι καθημερινές μάχες που δίνουν στα πεζοδρόμια, τις πλατείες και τα εργοστάσια.

Το "δημοκρατικό" καθεστώς θα συντριβεί και η Νέμεσις του θα είναι τελεσίδικη, όπως και η αντιμετώπισή του παρόμοια με αυτή που τυγχάνουν βουλευτές και 1εκ. και πλέον Ελλήνων.

13 σχόλια:

  1. Α, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ... ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμφιβάλεις; ειναι τέτοια σκουλήκια που θα αρχίσουν να το παίζουν και τιμητές εθνικιστές μετά...
      Τέλος πάντων, Μπράβο και πάλι στον κύριο Σπίνο!

      Διαγραφή
  2. Από τις λίγες εκπομπές του κ. Σπίνου που άξιζε να την παρακολουθεί κανείς μέσα στον ωκεανό των πολιτικών βοθροπρογραμμάτων..και συγχαρητήρια στον κ. Σπίνο που δεν ενέδωσε στις πιέσεις των πρώην αφεντικών του και προτίμησε την φίμωση από την επίκυψη...
    Ο λόγος της Χρυσής Αυγής θα ακούγεται παντού διότι δεν είναι οι τηλεοπτικές εκπομπές και τα στούντιο που τον διαδίδουν αλλά η καθημερινή μάχη που δίνουν χιλιάδες χρυσαυγίτες παντού...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχνάς φίλε Αντιγνώμων πώς έσκουζε ο γιαμπαζολιάς την άλλη φορά στον Σπίνο;
      Τον είχαν και αυτόν ταισμένο καλά απο το πασόκ (τον γιαμπαζολιά)
      Δεν πειράζει, αυτοί θα χάσουν.
      Όπου εμφανίζεται Χρυσαυγίτης πολιτικός τα νούμερα κάνουν θραύση.
      Δεν είναι τυχαία η μεταπήδηση του Τράγκα στο ασθμαίνον ΣΚΑΙ και η πρόσκληση προς Χρυσαυγίτες.

      Διαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=joVMszNJttE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νομιζουν οτι στην εποχη του ιντερνετ εχουν καμμια εξουσια...ας κανουν οτι θελουν...η μοιρα κανει κουμαντο , κανεις θνητος...ετσι κι αλλιως σε χουντα ζουμε, το ξερουμε..αλλα ειναι λυπηρο να βλεπεις πρωην δημοκρατες πολιτικους να εχουν εκφυλιστει τοσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και πρώην δημοκράτες... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ δημοκράτες... απατεώνες, κλέφτες, λωποδύτες ναι!
      Όχι δημοκράτες.
      Το πιο δημοκρατικό κόμμα στην βουλή σήμερα είναι αυτό που το κυνηγάνε και περισσότερο, η Χρυσή Αυγή.
      Όποιος έχει τον χρόνο ας παρακολουθήσει τις ομιλίες των στελεχών, το ότι δεν την κοπανάνε απο την αίθουσα όλη μέρα όπως όλοι οι άλλοι, τιμάνε τα λεφτά που πέρνουν απο τον λαό και τα μοιράζουν πίσω, ποιός λοιπόν είναι πιο δημοκράτης;
      Είναι το καμάρι της Ελλάδος... για αυτό τους χαιρόμαστε και τους στηρίζουμε θερμά!

      Διαγραφή
  5. Το EXTRA το εκμεταλλεύται ο Φίλιππος Βρυώνης ιδιοκτήτης της εισηγμένης στο χρηματιστήριο ΑΛΜΑ-ΑΚΜΩΝ. Έχει πολλά ημαρτημένα και πολλές παρατυπίες στις δοσοληψίες του. Θεωρείται κολλητός του Σαμαρά, τον οποίον συνόδευσε κατά την επίσκεψη στο Κατάρ.
    Τον σταθμό τον αγόρασε από τη συμμορία Κουρή.

    Ο διευθυντής του, Γιομπαζολιάς, παλαιοπασόκος παρασινοφρουρός, δημοσιγράφος παλαιότερα της Ελευθεροτυπίας και με εκπομπές στην δημοσία τηλεόραση, προσπάθησε να εκλεγεί κατ΄επανάληψιν με το ΠΑΣΟΚ, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος. Στις τελευταίες εκλογές συμμετείχε στο Αρμα του δημοσιγράφου των ΝΈΩΝ και βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Δημαρά.
    Τελικώς ο Δημαράς προσεχώρησε στο κόμμα Καμμένου, ενώ ο Γιομπαζολιάς με το έτερον πασοκικό κάθαρμα, τον Βασίλη Οικονόμου, ενετάχθησαν στο κομμουνιστικό κομματίδιο του Κουβέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,κρύβεστε πίσω από μία ΨΕΥΤΟδημοκρατία,γιαυτό ή τιμωρία από τούς Ελληνες αυτή τήν φορά θά είναι ή ολοκληρωτική συντριβή σας...
    Από πού ώς πού ωρέ ΤΕΡΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ,ό σφαγέας Στάλιν μέ τό αποκομμά τό ΚΚΕ,ανήκει στίς "δημοκρατικές δυνάμεις",ενώ ό Μεταξάς όχι????
    Τί αξία έχουν ωρέ ΤΕΡΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ,οί λεγόμενες "εκλογές",όταν ή ΕΠΙΡΡΟΗ ΓΝΩΜΗΣ,πού ασκείτε στούς πολίτες είναι ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΗ καί καλά σχεδιασμένη από επιστήμονες τής προπαγάνδας,από συνεχείς ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΨΕΥΤΟΔΗΛΗΜΑΤΑ,καί νόμους κομένους καί ραμένους στά μέτρα σας???
    Τί είδους "ελευθερία" είναι αυτή,ωρέ ΤΕΡΑΤΑ τής ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ,όταν ό κάθε ένας μπορεί νά βρίζει χυδαία τό ΧΡιστό αλλά όχι τήν "δημοκρατία" σας???
    Τί είδους "αντιρατσισμός" είναι αυτός,ωρέ ΤΕΡΑΤΑ τής ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ,όπου ό πολίτης φοβάται νά πεί ότι είναι Ελληνας,Ελληνόψυχος,Εθνικόφρωνας,διότι ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ώς "φασίστας",κλπ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εἶμαι σίγουρος ὅτι πολλὰ δημοσιογραφικὰ καθίκια εἴτε θὰ πᾶνε στὸ ἐξωτερικὸ κάνοντας "ἀντίσταση" εἴτε θὰ τὸ παίξουν χ-αυγίτες ἂν ἔρθουμε στὰ πράγματα...καὶ μετὰ πάλι θὰ γυρίζει ὁ τροχὸς τῆς σαπίλας τους ἂν ξαναλλάξουν τὰ πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο χέρι μας είναι να χτίσουμε την Ελλάδα που αγαπάμε, δυνατή, ανεξάρτητη και πλούσια.
      Αν εξέλειπαν τα λαμόγια και μόνο αυτή η χώρα θα σήκωνε γοργά κεφάλι.
      Με ένα τρόπο μόνο μπορούν να εξαφανιστούν τα λαμόγια,
      με τον φόβο της ΧΑ και πιστεύω οτι η ΧΑ πρέπει να κάνει τους φόβους τους πραγματικότητα όταν πάρει την εξουσία.
      Αν δεν ξεριζωθεί η μαφία απο την ρίζα δεν θα δεί αυτός ο τόπος προκοπή.
      Απλά τα πράγματα.

      Διαγραφή
  8. ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΠΟΧΗ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΠΙΠΕΣΗ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ,Η ΣΑΠΙΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ.ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΗ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών