Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 04, 2013

Ο Καμμένος "το γύρισε" τελείως....Είναι πια ένας μπολσεβίκος του κεντρώου χώρου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συναντήσεις με διάφορους εκπροσώπους φορέων της Κορίνθου είχε χθες ο Πάνος Καμμένος, που αδυνατεί να συγκεντρώσει έστω και έναν ελάχιστο αριθμό στελεχών για να κάνει μια ομιλία, και μίλησε για τι άλλο...;!;! Για τη Χρυσή Αυγή...

Αφού επανέλαβε τις φαιδρότητες περί καθοδήγησής της από σημερινούς Υπουργούς (αναφερόταν στους Βορίσδη - Γεωργιάδη) η ρητορεία του ξέφυγε λίγο και έγινε....μαρξιστική!
Είπε λοιπόν ο "ανεξάρτητος Έλληνας":

"Ο διχασμός είναι ο κίνδυνος για την Ελλάδα. Τα φαινόμενα νεοναζισμού δεν είναι τυχαία, τα δημιούργησαν. Τα δημιούργησε το σύστημα για να παίξουν το ρόλο του κακού. Δεν γίνεται σε μια χώρα που υπήρξαν νεκροί στον Β' παγκόσμιο πόλεμο να υπάρχει σβάστικα. Το δίλημμα δεν είναι ναζισμός ή τρόικα. Υπάρχει η μέση οδός που είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες".

Τα περί σβάστικας και ναζισμού δεν αξίζουν σχολιασμού.

Κάπου όμως θα.....
έχετε ξανακούσει τα περί δημιουργίας της Χρυσής Αυγής από.... το σύστημα για να το παίζουν οι....μπαμπούλες για να καταδυναστεύουν ελεύθερα οι καπιταλιστές τον ελληνικό λαό και την εργατική τάξη.
Είναι η φρασεολογία και η "ιδεολογία" των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.(εδώ και εδώ)

Ο Καμμένος λοιπόν που κάνει στροφή προς....Βελουχιώτη καλύτερα ας πάει να φάει κανέναν υδατάνθρακα και να κάνει κανένα μπάνιο με το σκάφος του (το παροπλισμένο..!!) και ας αφήσει τις ιστορικές αναφορές καθώς στην Κόρινθο οι μόνοι σφαγιασθέντες ήταν οι Έλληνες πατριώτες από τους κομμουνιστοσυμμορίτες του Βελουχιώτη και του Μπελογιάννη που υμνεί ο "πατριώτης" της...μακαρονάδας (και όχι της φακής όπως λέει η ρήση λόγω...βάρους).

Το εμφύλιο τον επιζητά ο ίδιος με τις ανιστόρητες αναφορές του και τη χλεύη του απέναντι στην κρίση 1 εκ. και πλέον Ελλήνων.

Για κακή του τύχη όμως οι Έλληνες ξυπνούν και στέλνουν στον κάδο της Ιστορίας τον ίδιο και την μαρξιστική λαίλαπα 


ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 800 ΟΝΟΜΑΤΑ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6000-7000 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ!!!), ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ, ΤΗΣ ΟΠΛΑ, ΤΟΥ ΔΣΕ, ΤΗΣ ΕΠΟΝ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΟΥ ΖΕΓΚΟΥ, ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ

6 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΓΛΥΩΔΗ ΤΥΠΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.ΧΟΝΔΡΟΚΑΜΜΕΝΕ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ;ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ4 Ιουνίου 2013 στις 12:36 μ.μ.

    Ο Μπούλης Πανούλης βλέπει ότι οι οπαδοί του φεύγουν προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και λέει κι αυτός τις "αντιναζιστικές" μαλακίες του.

    Συμφωνώ με τον φίλο 11:30, δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τέτοιους φαιδρούς τύπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόν τρομάζει τό γεγονός ότι κάποια μέρα γίνουν εκλογές καί ίσως δέν θά βρεί ούτε τήν ψήφο του . Ο λόγος πού αμολάει αυτές τίς παπαριές ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας "πρόεδρος" που βγήκε από το διαδίκτυο, τι περιμένατε όλοι να γίνει στο τέλος; Ηλεκτρονικά ψηφία, εξ ών συνετέθη. Άλλος να παίρνει σειρά για "ανάχωμα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ουστ !! ο σαχλαμαρας.... Οτι ξεφτιλα υπαρχει την εχει μετελθει !!...Ουστ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΑΣ!!!
    Που ειναι ο μπογιας να μαζεψει αυτο το αδεσποτο.. Κυκλοφορει στην βουλη κ ορμαει σε οσους δεν του πετανε κοκαλα. Ακουει στο ονομα πανουλης... Η φιλοζωικη δεν μπορει να κανει κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών