Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 04, 2013

Νέες συκοφαντίες από την "Βρετανική" Guardian για τη Χρυσή Αυγή

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί άραγε η καπιταλιστική Guardian συμφωνεί με τους εγχώριους μπολσεβίκους; Τι είναι αυτό που τους ενώνει εναντίον του Εθνικισμού; Ο κοινός του πατέρας, ο σιωνισμός.


Αφού οι σιωνιστές των ΗΠΑ ενορχήστρωσαν τη νέα σειρά επιθέσεων κατά της Χρυσής Αυγής, τα κατά τόπους ανδρείκελά τους έπιασαν δουλειά. Έτσι ερμηνεύεται η συκοφαντική και γεμάτη χοντροκομμένα ψεύδη νέα αναφορά της βρετανικής εφημερίδος Guardian στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Η κιτρινοφυλλάδα της Αγγλίας επικρίνει σφοδρά την ελληνική κυβέρνηση, απαιτώντας...
από εκείνη να λάβει αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας κατά των μεταναστών και να προχωρήσει την ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου. Δεν αποφεύγει ωστόσο να υποδείξει την ουσία για την οποία απαιτεί την προώθηση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, έστω κι αν το πράττει λέγοντας μισές αλήθειες.
 
Ανησυχούν οι σιωνιστές και οι κεφαλαιοκράτες της Βρετανίας, επειδή πλέον η Χρυσή Αυγή έχει παγιωθεί -κατά την εφημερίδα- στην τρίτη θέση. Βεβαίως ψεύδονται: ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι ήδη δεύτερο κόμμα με ανοδικές μάλιστα τάσεις, προς τούτο και η βαθύτατη ανησυχία των απανταχού σιωνιστών, οι οποίοι βιάζονται να θέσουν εκτός νόμου το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται οι δηλώσεις ενός καθηγητή, του Δημήτρη Καιρίδη, ο οποίος εκτιμά πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι εφήμερο προϊόν της οικονομικής κρίσης, αλλά εκφράζει κάτι αρρωστημένο το οποίο υπάρχει στην ελληνική κοινωνία.

Το ίδιο δημοσίευμα, επικρίνει την καθεστωτική ελίτ του πνευματικού σκοταδισμού, διότι καθώς αναφέρει η φυλλάδα, παραμένει σιωπηλή στην άνοδο του ναζισμού. Τουλάχιστον οι κοινοβουλευτικοί απατεώνες της Βρετανίας, τηρούν τα προσχήματα και αποφεύγουν μέχρι στιγμής να ζητήσουν τη δημόσια καύση εκείνων που υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή, αν και δεν αποκλείεται να το πράξουν στο εγγύς μέλλον... Επιπρόσθετα, οι συντάκτες του άρθρου αναγνωρίζουν πως τα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης έχουν χάσει την «ιστορία της Χρυσής Αυγής», γεγονός το οποίο αποδεικνύει πως οι εχθροί του Ελληνισμού αντιλαμβάνονται οτι η προπαγάνδα τους μέσω των ελληνόφωνων μέσων κατά της Χρυσής Αυγής, δεν πιάνει τόπο.

Τέλος, η ρυπαροφυλλάδα των βρετανών επιχειρεί να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της αντιπαράθεσης, επισημαίνοντας πως «οι οικονομικοί υποστηρικτές και οι σύμβουλοι του κόμματος, παραμένουν υπό ένα πέπλο μυστικότητας». Δυστυχώς για τους κυρίους της Guardian, η φτηνή και κακοστημένη προπαγάνδα τους, το μόνο που προκαλεί στον Ελληνικό Λαό είναι αποστροφή για τα ασύστολα ψεύδη και επιπλέον φανατικότερη στήριξη στον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ενώ εκείνοι κάνουν λόγο για ρατσιστικές επιθέσεις σε μετανάστες ο Ελληνικός Λαός είδε τέσσερις συμπατριώτες μας να δολοφονούνται τις τελευταίες 40 ώρες από συμμορίες λαθροεισβολέων. Τα ψέμματα του Σύριζα και της Αριστεράς συνολικά, τα οποία υιοθετεί δίχως περαιτέρω διερεύνηση η «εγκυρότατη» φυλλάδα, διαψεύδονται από την καθημερινότητα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Ας μην ανησυχεί τόσο η «δημοκρατική» Guardian: η Χρυσή Αυγή δεν προτίθεται να προστατέψει βρετανούς στρατιώτες από τον πολυφυλετικό παράδεισο του σύγχρονου, κατεχόμενου από το Ισλάμ Λονδίνου! Προς τι λοιπόν η τόση ανησυχία για τα εσωτερικά πολιτικά ζητήματα της Ελλάδος;

Εις ότι αφορά τον καθηγητή (του ψεύδους;) κύριο Κερίδη, ο οποίος -σοφός του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος γαρ- διακρίνει στη Χρυσή Αυγή κάτι αρρωστημένο στην ελληνική κοινωνία, να πούμε το εξής: το μόνο αρρωστημένο στην Ελλάδα, είναι το Καθεστώς της μεταπολίτευσης το οποίο εξαθλίωσε το Λαό μας, παραδίδοντάς τον ως πρόβατο επί σφαγή, στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων. Αρρωστημένοι είναι και οι πραίτορες του Καθεστώτος, οι καθηγητάκηδες και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, οι καλοβολεμένοι κομματικοί δημόσιοι υπάλληλοι και τα συμπλεγματικά, ηττημένα μαρξιστικά ανθρωπάκια του συμμοριτοπολέμου, οι οποίοι αγωνιούν για τη συντήρηση του Καθεστώτος της σαπίλας και της διαφθοράς. Ο κύριος Κερίδης, θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσει την πραγματικότητα, αντί να κατηγορεί αναίσχυντα τον Ελληνικό Λαό για χάρη των Βρετανών φίλων του: Η Χρυσή Αυγή είναι το αύριο, ενώ αυτός και όσα εκπροσωπεί είναι το χθες!

πηγή

2 σχόλια:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών