Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2013

Και οι τούρκοι στηρίζουν... συνταγματικό τόξο: “Να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου!”

"Εάν κατασκευαστεί τζαμί στην Αθήνα, η Χρυσή Αυγή θα κατεβάσει στο δρόμο 100.000 πολίτες" προειδοποιεί η παράνομη και ανθελληνική "ένωση τούρκων δυτικής Θράκης"

Ο πρόεδρος της παράνομης ανθελληνικής οργάνωσης ΑΒΤΤF Χαλίτ Χαμπίπογλου προέβη στην εξής δήλωση:...
"Η ελληνική κυβέρνηση μπροστά στην απειλή της Χρυσής Αυγής πρέπει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, από το κόψιμο της κρατικής επιχορήγησης μέχρι ακόμη και το κλείσιμο αυτού του κόμματος". Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από την ιστοσελίδα του μορφώματος, που αναδημοσίευσε σύσσωμος ο τουρκικός Τύπος:

"Το κόμμα της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, εναντιώθηκε στο θέμα της κατασκευής τζαμιού που προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες των μουσουλμάνων που ζούνε στην Αθήνα και στα περίχωρα της. Σύμφωνα με την είδηση του AFP, o εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε πως "Εάν κατασκευαστεί τζαμί στην Ελλάδα για τους μουσουλμάνους, οι εμπνευστές του θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα μέτωπο 100.000 Ελλήνων".

Tην ώρα που υπάρχει απειλή για εξέγερση σε περίπτωση κατασκευής τζαμιού στην Αθήνα, εκφράζονται φόβοι για αύξηση της έντασης μεταξύ μουσουλμάνων της χώρας και μελών της Χρυσής Αυγής. Διότι πριν από μια εβδομάδα στάλθηκε απειλητικό σημείωμα στην ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδας. Στο απειλητικό γράμμα αναφέρεται πως σε περίπτωση που οι μουσουλμάνοι δεν κλείσουν τις επιχειρήσεις και δεν εγκαταλείψουν την χώρα μέχρι τις 30/6/2013 "θα τους σφάζουν στον δρόμο σαν τα κοτόπουλα". Στην απειλητική επιστολή περιλαμβάνονταν βαριές προσβολές και βρισιές για την Ισλαμική θρησκεία και τους μουσουλμάνους. Η  επιστολή που έφερε το σύμβολο της Χρυσής Αυγής εντοπίστηκε ότι στάλθηκε από το κεντρικό ταχυδρομείο της Αθήνας, αλλά δεν έγινε δυνατό να εντοπιστεί ποιος το έστειλε. Η Χρυσή Αυγή που πέτυχε να μπει στο ελληνικό κοινοβούλιο στις εκλογές που έγιναν τον Ιούνιο του 2012 και κέρδισε 18 θέσεις, αρνήθηκε πως έστειλε την απειλητική επιστολή.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπογλου δήλωσε : "Σήμερα το νεοναζιστικό και ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής, έχει φτάσει να απειλεί όλους τους μουσουλμάνους στην χώρα. Η απειλή της πως εάν κατασκευαστεί τζαμί στην χώρα, θα αρχίσουν εξέγερση, δεν χωράει στο μυαλό μας. Η κυβέρνηση μπροστά στην απειλή της Χρυσής Αυγής πρέπει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, από το κόψιμο της κρατικής επιχορήγησης μέχρι ακόμη και το κλείσιμο αυτού του κόμματος".
 
Σχόλιο Χρυσής Αυγής: Σύσσωμο το συνταγματικό τόξο ταυτίζεται με τις πιο ανθελληνικές τουρκικές παρα-οργανώσεις. Κοινός τους πόθος, να σταματήσει η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής. Το γεγονός αυτό αποτελεί από μόνο του τεράστια Νίκη για το Εθνικιστικό Κίνημα, που κατάφερε να ενώσει τον εσωτερικό και τον εξωτερικό εχθρό της χώρας σε κοινό μέτωπο. Ό,τι και να κάνουν στο τέλος η Ελλάδα θα νικήσει!

πηγή

3 σχόλια:

  1. Μας έχουν κηρύξει πόλεμο ολοκληρωτικής γενοκτονίας, και ακόμα ελάχιστοι το έχουν κατανοήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρη βρωμιαρα!...( Ανώνυμος3 Ιουνίου 2013 - 4:24 μ.μ.) Δεν σου ειπα το μεσημερι να ξεκουραζεσαι ,γιατι το βραδυ δεν θα βλεπεσαι στην Συγγρου ??

      Διαγραφή
  2. Tσατόπουλος ο οπισθογεμής3 Ιουνίου 2013 στις 4:46 μ.μ.

    Ανώνυμος3 Ιουνίου 2013 - 4:24 μ.μ.... Μωρη, εγω θελω την μαννα σου σημερα...Για ρωτα την μπορει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών