Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2013

Ανατριχιαστική ομολογία του πακιστανικού κτήνους.."Κάρφωσα ένα κοντάρι στο λαιμό του γιατρού"...Έλληνες φώναζαν έξω από το δικαστήριο "ΘΑΝΑΤΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ" (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι αριστεροί "ηθικοί αυτουργοί"
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φροντίστε ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ να λέτε ότι ο γείτονας "αλλοδαπός" ή ο λαθρομετανάστης που χρησιμοποιείτε για τις δουλειές του...ποδαριού, όπως κηπευτική, μάζεμα ελιών, υδραυλικό κτλ είναι "καλό παιδί και τίμιο"....
Η Νέμεσις έρχεται.

"Τους σκότωσα γιατί μου χρωστούσαν. Έλιωσα με μια πέτρα το κεφάλι της γυναίκας και κάρφωσα ένα ξύλινο κοντάρι στο λαιμό του γιατρού..." είναι μερικά από τα λόγια της ομολογίας του πακιστανικού κτήνους που δολοφόνησε 2 Έλληνες στην Εύβοια στο σπίτι των οποίων εργαζόταν.

"Μου είχαν δώσει λιγότερα από.....
αυτά που συμφωνήσαμε" είπε στους αστυνομικούς και στη συνέχεια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το αποτρόπαιο έγκλημα στο οποίο προέβη.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. ο νεαρός φέρεται να δολοφόνησε το ζευγάρι και να άρπαξε από το σπίτι λίγα χρήματα (120 ευρώ), πιστωτικές κάρτες αλλά και κάρτες ανάληψης μετρητών.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη έξι ομοεθνείς του, ηλικίας 39, 33, 31, 29, 27, και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθαλψη του 23χρονου, ενώ ο 27χρονος κατηγορείται επίσης και για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Έξω από τα δικαστήρια κατά την προσαγωγή του εγκληματία - δολοφόνου ένας αριθμός Ελλήνων αποπειράθηκε να τον λιντσάρει, ενώ άλλο φώναζαν "ΘΑΝΑΤΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ".

Δείτε τα βίντεο και να θυμόσαστε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
 

4 σχόλια:

  1. Οι Έλληνες που φωνάζαν έξω απο το δικαστήριο να παραπεμφθούν με τον αντιρατσιστικό.
    Ακούς εκεί, να εκφοβίζουμε τους μονάκριβους καλεσμένους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ Ο ΡΟΥΠ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ.ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΑΙ ΦΑΤΜΑΓΙΟΥΛ.ΕΥΒΟΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με την παρούσα επιστολή η οικογένεια των δύο θανόντων στην Ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι παρακαλεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις δύσκολες ώρες που περνά και γι’ αυτό το λόγο ενημερώνουμε ότι:

    - Δεν επιθυμούμε την οποιαδήποτε δημοσιοποίηση φωτογραφιών των θανόντων και παρακαλούμε να αποσυρθούν άμεσα.

    - Η οικογένεια αναμένει απ’ τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, απάντηση για τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς να έχει ερωτηθεί η οικογένεια.

    - Κατά τη διάρκεια της κηδείας δε θα επιτραπεί η είσοδος σε τηλεοπτικές κάμερες καθώς η οικογένεια δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε προβολή της από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

    - Απαιτούμε ο θάνατος των δύο συγγενών, να μη χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες απ’ όποιον προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να τροφοδοτήσει ρατσιστικό μίσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών