Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 25, 2013

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ είναι το τέλος της μεταπολίτευσης


Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα παίζεται η τελευταία πράξη στο θέατρο της μεταπολίτευσης, καθώς έπεσαν οι μάσκες του κλεπτοκρατικού τόξου που κατέστρεψε το Έθνος και την Πατρίδα και ευθύνεται αποκλειστικά για την κατάντια του τόπου. Τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που 40 χρόνια τώρα διαδέχθηκαν το ένα το άλλο στην διακυβέρνηση της χώρας, πολώνοντας την Ελληνική κοινωνία και παραλαμβάνοντας... χάος, έριξαν την Ελλάδα στα βράχια και τώρα συγκυβερνούν πάνω από τις στάχτες που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Είναι θέμα χρόνου η ..........
αυλαία να πέσει οριστικά για τους εθνικούς ολετήρες, αυτούς που άδειασαν τα δημόσια ταμεία, χτίζοντας πισίνες, αυτούς που μετέτρεψαν την χώρα σε ξέφραγο αμπέλι κάθε λογής εγκληματιών και λαθρομεταναστών, αυτούς που ισοπέδωσαν την Άμυνα, την Υγεία, την Παιδεία και τον Πολιτισμό, αυτούς που διέλυσαν το κράτος και κάθε έννοια ισονομίας και αξιοκρατίας διορίζοντας τα "δικά τους παιδιά", αυτούς που... Και ο κατάλογος των δεινών που επέφεραν στην Ελλάδα δεν έχει τέλος!
Αυτοί λοιπόν τώρα δίχως ίχνος ντροπής, ακολουθώντας όπως πάντα έξωθεν και άνωθεν εντολές, έρχονται με γελοίες δικαιολογίες να ξανακυβερνήσουν μαζί, καθώς όπως φαίνεται έκαναν... πολύ καλή δουλεία! Συνοδοιπόρος και συνυπεύθυνη στην τραγωδία του παραλόγου συλλήβδην η αριστερά, η οποία έπαιζε τον ρόλο του κομπάρσου, βολευόταν με θεσούλες και χαρτζηλίκια και λειτουργούσε άριστα ως το άλλοθι του συστήματος. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ξεμπροστιάζονται και αποδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο πως αποτελούν τις δυο πλευρές του ίδιου αργύριου, αυτού που ξεπούλησε την χώρα στα κοράκια των διεθνών τοκογλύφων.
Πρωταγωνιστής της αυλαίας της Μεταπολίτευσης ο Αντώνης Σαμαράς, ο "αντισυστημικός" αυτός πολιτικός που έριξε τον Μητσοτάκη για το όνομα της Μακεδονίας και την αποκρατικοποίηση του ΟΤΕ κι έκτοτε η κωλοτούμπα διαδέχεται η μία την άλλη. Ο νυν πρωθυπουργός το 1993 ακολουθούσε μοναχικό δρόμο, την δική του "Πολιτική άνοιξη", ξορκίζοντας στο πυρ το εξώτερο το βρώμικο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ που κατέστρεψαν την χώρα. Τι κάνει λοιπόν 20 χρόνια μετά; Συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ! Για να γίνεται πιο συστηματικά η δουλειά...

Κανείς πια δεν πιστεύει, ούτε και ο πιο ευκολόπιστος πως τα φθαρμένα υλικά της μεταπολίτευσης μπορούν να βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο που οι ίδιοι δημιούργησαν. Είναι θέμα χρόνου με την βοήθεια του Θεού και των ολοένα και περισσότερων αφυπνισμένων Ελλήνων την διακυβέρνηση της χώρας να αναλάβει μια Εθνική ηγεσία με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή. Η ώρα των Ελλήνων Εθνικιστών έρχεται!

πηγή

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών