Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 25, 2013

ΞΕΣΠΑΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ – ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ ΤΟ… ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

stalin
Ενδοαριστερός εμφύλιος πόλεμος ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, για άγνωστους λόγους. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία της «Αριστερής Ανασύνθεσης», η οποία προσδιορίζεται ως συνιστώσα της ΑΝΤΑΡCIA (ξέρετε, αυτών που όπου σταθούν κι όπου βρεθούν κραυγάζουν το ανατριχιαστικό σύνθημα «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς» και ακονίζουν τα… κονσερβοκούτια τους), τους επιτέθηκαν συμμορίτες των Εξαρχείων, κατά τη διάρκεια «πάρτι» μέσα στο ξέφραγο αμπέλι του πανεπιστημιακού «ασύλου». Ιδού:
«Το βράδυ του Σάββατου 22/6, στον πανεπιστημιακό χώρο της Ιατρικής-Οδοντιατρικής Σχολής στο Γουδί, γνωστή ομάδα τραμπούκων των Εξαρχείων επιτέθηκε σε....
πάρτι οικονομικής ενίσχυσης που διοργάνωνε η Αριστερή Ανασύνθεση – συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των ΕΑΑΚ. Αφού πρώτα αποπειράθηκαν να κλέψουν τις εισπράξεις του ταμείου, επέστρεψαν ως ομάδα 30 ατόμων κουβαλώντας πέτρες, ξύλα και σπασμένα γυαλιά. Έκαναν επίθεση εναντίον όσων αποχωρούσαν από το πάρτι, μετέτρεψαν το χώρο της σχολής σε πεδίο μάχης, ενώ δεν δίστασαν να ορμήσουν και να ξυλοκοπήσουν ακόμη και φοιτητές που βρίσκονταν στο χώρο του αναγνωστηρίου. Αποτέλεσμα της επιδρομής τους ήταν να τραυματιστούν και να καταλήξουν στο νοσοκομείο 7 αγωνιστές.
Δε θα σχολιάσουμε τη θρασυδειλία που φανερώνουν τέτοιες επιθέσεις. Δεν θα πούμε επίσης τίποτα για το τι δείχνει για μια ομάδα αλητών η επιλογή της να επιτίθεται με τέτοιο τρόπο σε πάρτι μιας πολιτικής οργάνωσης της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Η συγκεκριμένη επίθεση δεν είναι απλώς μια πράξη «τζάμπα μαγκιάς». Είναι μια ακραία αντιδραστική και φασιστική πρακτική, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον τρόπο με τον οποίο παρακρατικές ομάδες χτυπούν κομμάτια του κινήματος και αγωνιστές της αριστεράς.
Η εν λόγω ομάδα τραμπούκων δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά. Αυτοπροσδιοριζόμενη ως κομμάτι του αναρχικού – αντιεξουσιαστικού χώρου, τα τελευταία χρόνια έχει επιτεθεί σε πλήθος συντρόφων όχι μόνο της Αριστερής Ανασύνθεσης αλλά και άλλων οργανώσεων της ριζοσπαστικής αριστεράς και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ΝΑΡ, ΑΡΑΣ) όπως και σε άλλες πολιτικές νεολαίες της αριστεράς (Νεολαία Συνασπισμού). Σε μια περίοδο φοιτητικών καταλήψεων, όταν το κράτος προσπαθούσε να χτυπήσει το φοιτητικό κίνημα και το πανεπιστημιακό άσυλο, η ομάδα αυτή δεν δίστασε να συμμετάσχει σε επίθεση εναντίον της κατάληψης του φοιτητικού συλλόγου Μεταλλειολόγων και του σχήματος του ΑΧΜΜΕΤ με αποτέλεσμα τον άμεσο κίνδυνο της ζωής συντρόφων. Η χθεσινή τους επίθεση είναι αντίγραφο ίδιας τραμπούκικης επίθεσης που συνέβη πριν δύο μήνες σε πάρτι των σχημάτων ΣΑΦ-ΚΑΡΦΙ της Φιλοσοφικής…».
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρονται επί καθημερινής βάσεως σε φανταστικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής, απέκρυψαν επιμελώς τα… συντροφικά μαχαιρώματα! Γιατί άραγε; Προφανώς για να μην εκθέσουν την αριστερά και το… ήθος της!

11 σχόλια:

  1. "...επιτέθηκε σε πάρτι οικονομικής ενίσχυσης..."
    "Αφού πρώτα αποπειράθηκαν να κλέψουν τις εισπράξεις του ταμείου..."

    Η ιδεολογία της αριστεράς...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η τελευταία πρόταση όλα τα λεφτά. '' να μην εκθέσουν την αριστερά και το ήθος της''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τωρα το μαθατε το νεο ? αναρχικοι με κουμουνια σφαζονται απο τη δεκαετια του 80 , επισης σταματηστε τη καραμελα οτι οι αναρχικοι ειναι αριστεροι , οι αναρχικοι ειναι αναρχικοι δε πιστευουν σε κοματα ουτε σε κρατος , αντιθετα τα κουμουνια πιστευουν οτι ολα πρεπει να ανηκουν στο κρατος , καμια σχεση τα δυο τους δηλαδη , πριν γραψετε σε ενα μπλογκ μαθετε διαβαστε ασχοληθειτε λιγο , αλλα τι να περιμενει κανεις απο ακροδεξιο μπλογκ , αγραματοσυνη και αμορφωσια και μονο . α , επισης δεν υπαρχουν αναρχικοι στην ελλαδα , μονο μπαχαλακηδες και χουλιγκανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλαμμένε, αυτοαναιρείσαι μέσα στο ίδιο σου το σχόλιο... κόψε την πρέζα και θα νιώσεις άνθρωπος.

      Διαγραφή
    2. εμαθες στο σχολειο να διαβαζεις 3.07 ? που αυτοαναιρουμαι για εξηγησε μου

      Διαγραφή
    3. Γενικά αναρχικοι δεν υπάρχουν.Όπου χρησιμοποιήθηκαν ήταν όργανα άλλων.
      Οι αναρχικές θεωρίες είναι δεν είναι καν ουτοπιστικές,είναι ηλίθιες.

      ΥΓ.αφου μας λες ακροδεξιούς και αγράμματους γιατί μπαίνεις στα site μας ,είτε επαγγελματίας είσαι είτε μαζόχα

      Διαγραφή
    4. Πηγαινε να πιεις κανα φραπε με τους αλλους "αναρχικους " συντροφους σου σε καμμια Κηφισια και ασε τις εξυπναδες....

      Ημιαμορφωτες αμοιβαδες ....Εμαθες και τα ακροδεξια μπλογκ ....

      Διαγραφή
  4. ψοφος στα σκουληκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΝ 7.08 Μ.Μ

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡCIA

    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειμαι αναρχικος ρε γιδα 1,48 απλα ξερω τι μου γινετε σε αντιθεση με εσενα που ζεις το δικο σου παραμυθι

      ο 7,08

      Διαγραφή
    2. Παντως ανορθογραφος εισαι.

      Αλλα βλεπω οτι εισαι ξηγημενο παλληκαρι.
      Ελα μαζι μας στην Χρυση Αυγη γιατι οπου κι αν ανηκεις μελλον δεν βλεπω.
      Σοβαρα σου μιλαω.

      Πατρικιος

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών