Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2013

Το αληθινό ανθελληνικό πρόσωπο του «Σουλεϊμάν»

Ένα από τα δείγματα σήψης και παρακμής της σύγχρονης «ελληνικής» κοινωνίας είναι και η άκρατη τουρκολαγνία που έχει κατακλύσει τους πάντες και τα πάντα, διαφθείροντας συνειδήσεις και αμβλύνοντας την εθνική ευαισθησία. Ο τούρκος ηθοποιός Χαλίτ Εργκέντζ, γνωστότερος ως «Σουλεϊμάν» από τον ομώνυμο ρόλο του ως Σουλτάνος στην συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά, είναι ο απαραίτητος κοινωνικός «μαϊντανός» σ’ όλα τα ΜΜΕ που «σέβονται» την αποστολή τους,  καθώς και το πώς αντιλαμβάνονται την πληροφόρηση: ίντριγκες, κουτσομπολιό, καφενειακές κουβέντες, διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Ο τύπος αυτός τράβηξε, για πολλοστή φορά, τα φώτα της δημοσιότητας με την συμμετοχή του στο πλευρό των διαδηλωτών στις πρόσφατες ταραχές της Κωνσταντινούπολης. Πολλοί μίλησαν και έγραψαν για......
έναν φιλήσυχο και καλοκάγαθο άνθρωπο, ο οποίος εναντιώνεται σε κάθε είδους βία και απολυταρχισμό. Είναι, όμως, έτσι; Πριν λίγες μέρες ο Εργκέντζ έδωσε συνέντευξη σε ελληνόγλωσσο τηλεοπτικό περιοδικό, όπου απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την τεράστια επιτυχία της σειράς, εντός και εκτός συνόρων, σημειώνει τα εξής ενδιαφέροντα: «Έχω προσέξει ότι τη σειρά την παρακολουθούν οι χώρες που επί ηγεμονίας του Σουλεϊμάν βρίσκονταν εντός των συνόρων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Προβάλλεται δηλαδή στις χώρες της Ανατολής, στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, καθώς και στις χώρες της Β. Αφρικής. Γιατί κι αυτές κάποια εποχή είχαν κοινή ιστορία μ’ εμάς. Οι λαοί, που έστω και για κάποιο διάστημα, είχαν κοινή Ιστορία μ’ εμάς ενδιαφέρονται για την καθημερινή ζωή ενός ηγεμόνα μας και την παρακολουθούν. Το παράξενο είναι ότι οι γείτονές μας, όπως η Κροατία, η Σερβία και κάποιες ευρωπαϊκές χώρες, δεν μας βλέπουν».  
Προσέξτε την φρασεολογία και κυρίως την ορολογία του ανδρός: «χώρες που επί ηγεμονίας του Σουλεϊμάν βρίσκονταν εντός των συνόρων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας», «Γιατί κι αυτές κάποια εποχή είχαν κοινή ιστορία μ’ εμάς», «καθημερινή ζωή ενός ηγεμόνα». Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η περίοδος της τουρκοκρατίας εξιδανικεύεται και παρουσιάζεται περίπου ως ειδυλλιακή. Ο αιμοσταγής σφαγέας και ομοφυλόφιλος παιδεραστής Σουλεϊμάν μετατρέπεται  σε «ηγεμόνα», ενώ τα υπόδουλα έθνη που βρίσκονταν κάτω από τον οθωμανικό ζυγό με έναν εκπληκτικό βιασμό της πραγματικής κατάστασης ταυτίζονται με τους κατακτητές τους, με τον όρο «κοινή ιστορία». Το θράσος και η επίδειξη αναίδειας του εν λόγω θαυμαστή της τουρκικής κυριαρχίας φτάνει σε τέτοιο βαθμό, καθώς αναρωτιέται γιατί κάποιες χώρες δεν έχουν αλλοτριωθεί τόσο, ώστε να παρακολουθούν τους άθλ(ι)ους του κτηνώδους Σουλεϊμάν. Προσέξτε, επίσης, ότι οι απόψεις του ταυτίζονται με αυτές του υπουργού εξωτερικών της τουρκίας, Νταβούτογλου.
Πολύ χειρότερο, όμως, είναι ότι οι θέσεις αυτές του πρώην (;) αλκοολικού ηθοποιού μοιάζουν πάρα πολύ με αυτές των εγχώριων εθνομηδενιστών-αναθεωρητών της Ελληνικής Ιστορίας. Ξέρετε ποιων. Εκείνων που απαρνούνται το κρυφό σχολειό, θεωρούν το Ζάλογγο «εθνικό μύθο», χαρακτηρίζουν αρμονική την συνύπαρξη τούρκων και Ελλήνων στα πλαίσια της οθωμανικής αυτοκρατορίας και κοινωνική ανέλιξη για τα Ελληνόπουλα το παιδομάζωμα, που τους μετέτρεπε σε γενίτσαρους. Από την στιγμή, λοιπόν, που τα υποστηρίζουν οι εγχώριοι απολογητές της οθωμανικής κυριαρχίας και των τουρκικών θηριωδιών στην Ελλάδα, γιατί να μην το κάνει και ο γνήσιος απόγονος των κατακτητών δολοφόνων;
Επανερχόμενοι στον «πολύ» Εργκέντζ, είναι γνωστή η πρόθεση του εν λόγω κυρίου να αγοράσει έκταση στον Νομό Τρικάλων, για τα όποια επιχειρηματικά του σχέδια. Η ύβρις στην όλη υπόθεση είναι ότι η έκταση αυτή βρίσκεται κοντά σ’ ένα ορεινό χωριό της Καλαμπάκας, την Παναγία. Η Παναγία αποτελεί την φυσική συνέχεια της Κουτσούφλιανης, οι κάτοικοι της οποίας -στις 13 Μαΐου 1898- έκαψαν τα σπίτια του χωριού τους και έφυγαν προς την ελεύθερη Ελλάδα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας που το χωριό τους δόθηκε στην τουρκία από τις Μεγάλες δυνάμεις, ύστερα από την ήττα μας από τους τούρκους, το 1897. Κάποιοι ελάχιστοι ντόπιοι, με αμβλυμμένη εθνική συνείδηση και παντελή έλλειψη Ιστορικής μνήμης, θεώρησαν τον ερχομό του ως θετικό γεγονός. Ο άνθρωπος αυτός, όμως, εθνικά, ιστορικά, ηθικά είναι ανεπιθύμητος, οπουδήποτε στην Ελλάδα. Όχι μόνον ως απόγονος των κατακτητών της Χώρας και ενσαρκωτής του ρόλου ενός αδίστακτου δολοφόνου, αλλά ως συνειδητός απολογητής και αμετανόητος οπαδός της οθωμανικής αυτοκρατορίας και της τουρκοκρατίας. Αγορά οικοπέδου στην Ελλάδα; Ποτέ και πουθενά! Γιατί η Ιστορία, η Μνήμη και η Συνείδηση αυτού του ευλογημένου, από τον Θεό, τόπου δεν εξαγοράζονται, παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες από κάποιους σύγχρονους «γενίτσαρους» και «γιουσουφάκια».
ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΙΣΙΑΚΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών