Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2013

Εκλογές...;!α, πα, πα...."Θα σαρώσουν οι φασίστες"

Κυριολεκτικά μας "έπρηξαν" όλοι οι δημοσιογράφοι και κονδυλοφόροι για τη σθεναρή αντίσταση των ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ που υπό τον φόβο ότι θα χάσουν το καλύτερο βιλαέτι τους (ΕΡΤ) θα καταψήφιζαν το νομοσχέδιο παύσης από την ΝΔ.

"Πέφτει η κυβέρνηση", "Πάμε για εκλογές" είναι κάποιοι από τους πομπώδεις τίτλους που "στόλισαν" τα διαδικτυακά και όχι μόνο ΜΜΕ.
Τελικά όμως τι έγινε...;
Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ υποχώρησαν με την υποσχετική να συζητηθούν οι προτάσεις τους, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στήριξε την πρόταση μομφής των "καμμένων" εναντίον της Κυβέρνησης και το....ΚΚΕ έβριζε τη Χρυσή Αυγή.

Ποιοι βρήκαν κερδισμένοι από όλο αυτό το...πανηγύρι;!
Προφανώς ο.....
"ηγέτης που δεν κάνει πίσω" Αντώνης Σαμαράς, ο Τσίπρας που στέκεται αλληλέγγυος εδώ και δύο μέρες στους εργαζομένους, εντός του σταθμού, γιατί εκτός βρέχει και θα...λιώσει και ολίγον ΔΗΜΑΡ - ΠΑΣΟΚ που υποτίθεται πέρασαν μέρος της γραμμής τους.

Γιατί όμως οι Κουβέλης - Βενιζέλος δεν θα ήθελαν με τίποτα τις εκλογές...;!
Την απάντηση τη δίνει το καθεστωτικό "ΒΗΜΑ" με παραπολιτικό του σχόλιο.

"Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τις ευρωπιέσεις που δέχονται και θα δεχθούν το ΠαΣοΚ και η ΔΗΜΑΡ για κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές του 2014. Δεν μπορώ να ξέρω πόσο θα προχωρήσουν τα σχέδια και τι μορφή θα πάρουν, στενής ή χαλαρότερης συνεργασίας. Ξέρω όμως ότι ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να συζητούν για θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο.
Θα ήταν ορθότερο βέβαια να πω «για τη θέση» (του επικεφαλής) στο ευρωψηφοδέλτιο, καθώς για το ΠαΣοΚ και τη ΔΗΜΑΡ ακόμη και η εκλογή ενός ευρωβουλευτή θα πρέπει να θεωρηθεί ρεαλιστικός στόχος (για να μην πω, επιτυχία)."

Όποιος λοιπόν μετά από όλα αυτά θεωρεί ότι το "κλείσιμο" της ΕΡΤ δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα επικοινωνιακό τρικ - προπαγανδιστικό εργαλείο στα χέρια του καθεστώτος για

Και άλλωστε γιατί να θέλουν όλοι αυτοί τις εκλογές...;!
Η απάντηση είναι εύκολη διαβάζοντας:

 
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών