Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2013

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ (γύφτοι τους λένε ορισμένοι) ΠΟΥ ΝΑΡΚΩΝΟΥΝ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ

thumb.php
Σύλλογος της Ρόδου καταγγέλει δημόσια πλέον το γεγονός για το οποίο πολλοί έλληνες αλλά και τουρίστες έχουν παραπονεθεί: την κακοποίηση ζώων στα χέρια αθίγγανων, με σκοπό να τους λυπηθούν οι περαστικοί.
Δεκάδες καταγγελίες και παράπονα γίνονται τα τελευταία τουλάχιστον 3 χρόνια από έλληνες και κατοίκους του νησιού αλλά και από τουρίστες. Αντικρύζουν κυρίως στην Παλιά Πόλη ανήλικους αθίγγανους που έχουν αγκαλιά κάποιο κουτάβι.

Όπως αναφέρεται, αυτό γίνεται γιατί.......
τα ζώα προκαλούν ιδιαίτερα την ευαισθησία των επισκεπτών και έτσι πιστεύουν ότι θα τους δώσουν χρήματα, δήθεν για να ταϊσουν τα κουτάβια και τον εαυτό τους.
Οι ”ξένοι” όμως και οι ντόπιοι έχουν καταλάβει από καιρό το νοσηρό μυστικό πίσω από την επιχείρηση αυτή. Τα κουτάβια ναρκώνονται με αλκόολ και μένουν για ώρες κοιμισμένα στην αγκαλιά των μικρών αθίγγανων.
Την τελευταία εβδομάδα μετά από καταγγελία πολιτών οδηγήθηκαν στο τμήμα δύο ανήλικοι αθίγγανοι και το κουτάβι που κρατούσαν ενώ ένα άλλο κουτάβι σώθηκε από ξένους, επισκέπτες του νησιού που έφριξαν όταν είδαν πόσο εξαντλημένο ήταν. Ευτυχώς το λευκό αυτό κουτάβι υιοθετήθηκε από Ροδίτες.
Όπως λένε, η δημοτική αστυνομία κάνει ό,τι μπορεί για να σταματήσει η κακοποίηση τόσο των ζώων όσο και των ανήλικν παιδιών. Δυστυχώς όμως είναι δύσκολος ο έλεγχος.
Γι αυτό γνωστοποιούν σε όλους όσους πρόκεται να επισκεφθούν τη Ρόδο, έλληνες ή ξένους, ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δώσουν χρήματα όταν εντοπίσουν αθίγγανους με κουτάβια αλλά αντίθετα να καλέσουν άμεσα την αστυνομία.
adespoto.gr

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ κύριε διαχειριστά, δείτε σας παρακαλώ εδώ τους όρους που έχει βάλει το ελληνόφωνο κράτος για να μας δώσει τα επιδόματα τριτέκνων-πολυτέκνων, ειδικά θα ήθελα να παρατηρήσετε τις τελευταίες παραγράφους και το πώς θεσμοθετούν την διανομή επιδομάτων σε λαθρομετανάστες.
    http://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=139424

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών