Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2013

Οργιάζει το διεθνές σύστημα κατά της Χρυσής Αυγής: Η σκυτάλη στους Financial Times


Οργιάζει το διεθνές σύστημα κατά της Χρυσής Αυγής: Η σκυτάλη στους Financial Times

Financial Times υπέρ λαθρομεταναστών και κατά Χρυσής Αυγής

Υποδείξεις στους γηγενείς ευρωπαϊκούς Λαούς και ιδιαίτερα στον Ελληνικό αποφάσισαν να κάνουν οι Financial Times σχετικά με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Σε άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε στην εν λόγω φυλλάδα, κατηγορούνται τα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης για τις αντιμεταναστευτικές τους θέσεις με το βάρος να πέφτει φυσικά στη Χρυσή Αυγή.
Ο τρόμος του ....
διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου από τις εξελίξεις στην Ελλάδα και την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής είναι πλέον έκδηλος σε όλο το φάσμα δραστηριοποίησής του. Διακρίνεται δε τόσο στις αντιδράσεις των εγχώριων υποτακτικών τους, όσο και στα δημοσιεύματα φυλλάδων ευρείας κυκλοφορίας, ελεγχόμενων βέβαια από τα γνωστά σκοτεινά κέντρα. Στο συγκεκριμένο λοιπόν άρθρο επιχειρείται η καλλιέργεια της ευεργετικής παρουσίας των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, οι οποίοι -καθώς γράφει ο συντάκτης του-, όχι μόνο δεν παίρνουν τις δουλειές των γηγενών αλλά δημιουργούν δικές τους!
Ιδιαίτερα για την Ελλάδα αναφέρει πως σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, δίχως τη μετανάστευση, από το 2020 ο αριθμός των ανθρώπων που θα μπαίνουν στην αγορά εργασίας θα είναι κατά 30% χαμηλότερος από εκείνους οι οποίοι θα εξέρχονται αυτής. Ουσιαστικά δηλαδή, ο συντάκτης επισημαίνει το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, το οποίο όμως προτείνει να λυθεί δια της εισαγωγής μεταναστών. Αυτή είναι και η πάγια δικαιολογία των υμνητών της παγκοσμιοποίησης για την διεθνή προώθηση της μεταναστευτικής ροής. Ούτε λόγος φυσικά για την καταβαράθρωση των μεροκάματων, την ανεργία στους γηγενείς και κυρίως την κοινωνική και εθνική αποδόμηση και κυρίως, την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας.
Το άρθρο το οποίο υπογράφει ο Μάικλ Σκάπινγκερ στρέφεται και εναντίον του Ελληνικού Λαού. Κατά τρόπο δόλιο, ο συντάκτης επιδιώκει να ενοχοποιήσει τον Λαό μας γράφοντας πως «οι Έλληνες ξέχασαν πως έχουν μεταναστεύσει σε όλο τον κόσμο». Μια κατηγορία η οποία στερείται οιασδήποτε λογικής, καθώς οι συμπατριώτες μας στο εξωτερικό, πέραν των αυστηρών ελέγχων στους οποίους υπεβλήθησαν προκειμένου να λάβουν άδεια παραμονής, διέπρεψαν σε όλους τους παραγωγικούς τομείς, συμβάλλοντας τα μέγιστα στις τοπικές κοινωνίες και στα κράτη τα οποία τους φιλοξενούσαν και τους φιλοξενούν.
Για να τελειώνουμε με τους «σοφούς» της παγκοσμιοποίησης, η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ χώρα εξαγωγής λαθρομεταναστών και εγκληματιών. Αντίθετα, οι καθεστωτικές πολιτικές δυνάμεις της Αριστεράς και της ψοφοδεξιάς έχουν καταστήσει την Πατρίδα μας χώρα εισαγωγής ορδών λαθρομεταναστών. Επιπρόσθετα όμως, όχι μόνο κατάντησαν την Ελλάδα χωματερή της Ευρώπης δίχως να ρωτήσουν το Λαό μας, αλλά έχουν και την απαίτηση να αποδέχονται οι Έλληνες την ασυδοσία των λαθροεισβολέων, επειδή αυτό επιθυμεί η Ευρωπαϊκή Ένωση των τραπεζιτών και των τοκογλύφων και τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο. Η ρητορική του συντάκτη του κειμένου για την μετανάστευση κορυφώνεται με ένα επιχείρημα το οποίο δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, για το ποιος είναι ο στόχος του: «Χωρίς μετανάστες, δεν θα υπάρχει αρκετός κόσμος να μας φροντίζει όταν θα είμαστε πολύ ηλικιωμένοι για να φροντίζουμε τους εαυτούς μας – και αυτό αρμόζει σε όλους μας, πλούσιους και φτωχούς»!
Κανείς «καλοθελητής» της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων δε πρόκειται να πείσει τον Ελληνικό Λαό για κάτι, το οποίο το βιώνει στο πετσί του, με δραματικό μάλιστα τρόπο. Όσο λοιπόν και αν προσπαθούν απελπισμένα να μας καλλιεργήσουν την πεποίθηση πως ο πολυφυλετισμός δια της μετανάστευσης είναι θετικός, έρχονται οι καθημερινές δολοφονίες, οι βιασμοί, οι κλοπές, το γενικότερο αίσθημα ανασφάλειας να μας αποδείξει το αντίθετο. Κι εν προκειμένω, θα πρέπει να καταστεί σαφές πως οι Έλληνες είναι κύριοι της γης των προγόνων τους και δεν ανέχονται υποδείξεις. Και εν κατακλείδι, «φιλάνθρωπε» κύριε Σκάπινγκερ, πόσους μετανάστες φιλοξενείτε στο σπίτι σας;

2 σχόλια:

  1. Ο Μιχαήλ Σκάπινγκερ είναι Εβραίος, δημοσιογράφος στην υπό ιουδαίκή επιρροή Financial Times( crimes).
    Αυτός ο Ιουδαίος επισημαίνει, αυτό που ήδη είναι υπαρκτό, η μείωση του πληθυσμού των ευρωπαϊκών λαών λόγω της διαλύσεως των οικογενειών και της ολοκληρωτικής εκπορνεύσεως των γυναικών.

    Στην Αγγλία οι σιωνισταί έχουν επιτύχει να μετατραπούν οι Αγγλίδες στην πλειοψηφία τους σε πόρνες και να απεχθάνονται την οικογενειακή ζωή και την τεκνοποιία.
    Όλα τάλλα είναι αυτονόητο επακόλουθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω τον προσεχω και τωρα που δεν γερασε τον τυπο αυτον



    χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών