Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 27, 2013

Νέα επίθεση στη Χρυσή Αυγή από "μαϊντανό" της Show Biz που το παίζει κουλτουριάρα....!!

Στη....Μόσχα αν δε σου αρέσει η Ελλάδα!
Κατά καιρούς πρώην “διάσημοι” ψάχνουν τρόπους για να επανέλθουν, έστω και προσωρινά, στην επικαιρότητα. Και επειδή η “μπογιά” τους φαίνεται να μην περνά πια ασχολούνται με άλλους, προκειμένου κάτι να αποκομίσουν από την δική τους λάμψη.

Έτσι και η “παροπλισμένη” ηθοποιός Καρυοφιλλιά Καραμπέτη, σε συνέντευξή της σε περιοδικό, αναφερόμενη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είπε τα εξής: «Φυσικά φοβάμαι…. Σε καιρούς κρίσης φτάσαμε στην άνοδο του ναζισμού, που οδήγησε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτήν τη στιγμή ως κοινωνία βιώνουμε την άνοδο του νέου ναζισμού. Είναι απαράδεκτο ότι η Χρυσή Αυγή έχει τόσο υψηλά ποσοστά και εκπροσωπείται στη Βουλή των Ελλήνων. Βλέπουμε συνεχώς τις.....
προκλητικές συμπεριφορές μέσα στο ίδιο το κοινοβούλιο και βέβαια έξω στην κοινωνία με τα πογκρόμ, που εξαπολύουν εναντίον ανυπεράσπιστων και φτωχών ανθρώπων που ήρθαν στην Ελλάδα να βρουν μια καλύτερη ζωή, προσπαθώντας να ξεφύγουν από μια πολιτική κατάσταση τραγική στις χώρες τους… Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα που ήμαστε, υποτίθεται, η χώρα που δημιούργησε τον “Ξένιο Δία”, να φτάνουμε στο όριο να χαρακώνουμε τα πρόσωπα παιδιών, επειδή δεν μας αρέσει το χρώμα τους. Πρέπει ο κόσμος να αντιδράσει και να απομονώσει αυτά τα μορφώματα και σε τυχόν επόμενες εκλογές να τους στείλει από εκεί που ήρθαν».
Είναι φανερό ότι η συγκεκριμένη κυρία “ζει στην κοσμάρα της”. Το πρόβλημα, γι’ αυτήν, δεν είναι οι πολιτικοί απατεώνες και υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων, δεν είναι οι παραπάνω από 4000 αυτοκτονίες εξαιτίας των συνεπειών του μνημονίου, δεν είναι η φτώχεια, η πείνα, η ανεργία ως φυσικά επακόλουθα της μνημονιακής πολιτικής, δεν είναι η εγκληματικότητα και η υποβάθμιση της ζωής μας, για τα οποία οι ορδές των λαθρομεταναστών έχουν σημαντική ευθύνη. Οχι, το…. πρόβλημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Όλο και περισσότεροι Έλληνες ταυτίζονται και συμπαρατάσσονται καθημερινά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ακριβώς επειδή προσβλέπουν σ’ Εμάς την μοναδική ελπίδα σωτηρίας γι’ αυτούς και την Χώρα, αλλά η Καραμπέτη, αποκομμένη πλήρως από το Λαϊκό αισθητήριο και την κοινωνική πραγματικότητα, απαξιεί -ως άλλη “μαντάμ Σουσού”- τους Έλληνες, οι οποίοι έδωσαν υψηλά ποσοστά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Να καταργήσουμε, λοιπόν, τις εκλογές και την Λαϊκή θέληση, όταν αυτά δεν βολεύουν την Καραμπέτη, αρκούμενοι μόνο στο τι γουστάρει η εν λόγω κυρία.

Όσο για τις αηδίες περί «πογκρόμ» και...........

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-karampeth-ntrepetai-gia-thn-chrush-augh-anti-na-ntrepetai-gia-to-chali-th#.UcyeAZwX6BY#ixzz2XRx6WxSb

12 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ27 Ιουνίου 2013 στις 11:55 μ.μ.

    Όχι στην Μόσχα Συναγωνιστή διαχειριστή, όχι στην Μόσχα !

    Σήμερα στην Μόσχα υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές.

    Καλύτερα να πάει στο...Μπαγκλαντές, να δει από κοντά την ανεκτικότητα και την φιλοξενία των...κακόμοιρων ανυπεράσπιστων ισλαμιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ΣΩΣΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ("ΠΡΩΚΤΟΔΕΥΤΙΚΙΑ") ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗ "ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΟΤΟΜΗ" ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΣ Η ΦΟΛΑ!

      Διαγραφή
    2. Θα της κανουν και εντατικα μαθηματα οθωμανικου δικαιου.........

      Διαγραφή
  2. ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ



    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην το κατηγορειτε το κοριτσι..................τροπος του λεγειν.
    Η εν λογω κατσικα ξερει πολυ καλα οτι ΟΛΟΣ ο αρτος και ΤΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ειναι πεσμενα στα χερια των οβριων.
    Και στην Ευρωπη και στο Αμερικα.
    Επειδη προφανως εχουν βρωμισει τα χνωτα της απ την πεινα, ειπε το "κοριτσι" να βγη απ την δυστυχισμενη ανωνυμια της μπας και της πεταξουν οι οβριοι κανα κοκκαλακι.


    Προσπερνωντας το ξοανο, αυτο που μουχει κανει εντυπωση ειναι η μουγγα που δερνει ΟΛΟΥΣ τους επωνυμους του καλλιτεχνικου κοσμου οι οποιοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΝΑ για τα δεινα που περναει η Πατριδα στα χερια των τοκογλυφων οβριων.
    Εκτος βεβαια απο κατι δημοκραταρους τυπου Τριανταφυλλιδη, του Σπιθα και πατασβουρων σαν και την παραπανω οι οποιοι κοπτονται για την ........δημοκρατια.

    Να σας γ@μησω την δημοκρατια σας πουσταραδες του κερατα.
    Μονο ο μακαριτης ο Καζατζιδης ειχε αρχιδια.


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Βλαμμενα κοκκινα μυαλα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι απ' όσο θυμάμαι αλλά πέρασαν τα χρόνια και δεν έχει πιά πέραση στην βίζιτα... Κάτι έπρεπε να πει μπας και πάρει κάνα κόκκαλο.
      Μια που την έχει ζώσει η πείνα ας κοιτάξει στον Σειρηνάκη θα κάνει καριέρα σαν milf.

      Διαγραφή
    2. Μην ασχολεισαι με ΗΛΙΘΙΑ ΛΕΣΒΙΑΡΙΑ! Πω,πω εκεινο το ξυλο που εφαγε το αλλο λεσβιαριο η λιανα πως το ευχαριστηθηκα ! Φιλες και φιλοι ΘΗΛΕΙΕΣ υπαρχουν!

      Διαγραφή
    3. γλυκο μιλφακι που βγαζει γουστα.........

      Διαγραφή
  6. ειχε παρει το μισο υπουργειο πολιτισμου επι μελινας και καθοταν σε οτι προεξειχε,κατα τα αλλα...αξιολογη ηθοποιος και μαλλον καλη στο "φασον".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στειλτε τα κοπροσκυλα εκει που ανηκουν.........στη χωματερη και τον μπογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών