Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 02, 2013

100 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ… ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ

42ad3752a16c331253dfd7ec17aca9ca
Μπορεί η ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ) των ορφανών του Τσαουσέσκου να αποχώρησε από τη συγκυβέρνηση, αλλά δεν έκανε πράξη όσα έλεγε προ ημερών ότι θα αποσύρει όχι μόνο τους υπουργούς της και τους γενικούς γραμματείς της στα διάφορα υπουργεία, αλλά και τα στελέχη της από τον κρατικό μηχανισμό. Οι Ρουπακιώτηδες, λοιπόν, έφυγαν (στον αγύριστο…), αλλά τα… στελέχη έμειναν. Το κόμμα-πτώμα που τους διόρισε, δε θεώρησε σκόπιμο να τους υποχρεώσει σε παραίτηση. Και βέβαια, ως γνήσιοι αριστεροί, δηλαδή.....
άνθρωποι της μάσας, της ξάπλας και της ρέφας, ούτε οι ίδιοι φιλοτιμήθηκαν να πάρουν τα μπογαλάκια τους και να μας αδειάσουν τη γωνιά. Και δε μιλάμε για 2-3, αλλά για περίπου 100 «τσαουσεσκάκια», που βρίσκονται σε διευθυντικές θέσεις και εισπράττουν ανόλογους παχυλούς μισθούς. Για να καταλάβετε για τι περιπτώσεις μιλάμε, ξαναδημοσιεύουμε άρθρο μας προ μηνών, που αναφερόταν σε εσωτερική εγκύκλιο που έστειλε ο γραμματέας της ΡΗΜΑΔ προς όλες τις τοπικές οργανώσεις και με την οποία ενημέρωνε τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που έχει… μάσα:
Ο ρουσφετολογικός και άκρως παλαιοκομματικός τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η… κυβερνώσα αριστερά (της συγκυβέρνησης του Αντωνάκη του πανικόβλητου…) ΔΗΜΑΡ (και με τον οποίο θα λειτουργήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ αν ποτέ γίνει κι αυτός… κυβερνώσα αριστερά), αποτυπώνεται σε ενημερωτικό σημείωμα προς «συντρόφους και συντρόφισσες» – στελέχη και μέλη της ΔΗΜΑΡ, που τους απέστειλε με e-mail το γνωστό ηγετικό στέλεχος του συνονθυλεύματος (Β΄) των ορφανών του Τσαουσέσκου, Δημήτρης Χατζησωκράτης, για την προκήρυξη θέσεων διοικητών και υποδιοικητών σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Με το σημείωμα αυτό ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για τις ιδιαίτερα προσοδοφόρες θέσεις σύντροφοι και συντρόφισσες, για το πότε λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και για τον κατάλογο των νοσοκομείων όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις, ενώ καλούνται οι θεσιθήρες παραλήπτες να καταθέσουν εγκαίρως τα δικαιολογητικά τους αλλά και να ενημερώσουν την ΔΗΜΑΡ για τις αιτήσεις που θα κατατεθούν, ώστε να φροντίσει για τον διορισμό τους.
Ιδού τα χάλια των «κοινωνικών αγωνιστών», που «θα αλλάξουν τον κόσμο, κάνοντάς τον δικαιότερο»:
ΘΕΜΑ: Στις 27/03/13 λήγει η κατάθεση υποψηφιοτήτων για την εγκατάσταση των Διοικητών (87) και Υποδιοικητών(93) όλων των Νοσοκομείων της χώρας Αγαπητοί/ες σύντροφοι/ισσες, Προκηρύχθηκαν οι θέσεις για την εγκατάσταση των Διοικητών (87) και Υποδιοικητών (93) όλων των Νοσοκομείων της χώρας σύμφωνα με το Νόμο 4052/12. Προκηρύχθηκαν και οι θέσεις όσων έχουν διορισθεί στο εννεάμηνο της τρέχουσας διακυβέρνησης της χώρας.Οι αιτήσεις για κάλυψη των θέσεων πρέπει να γίνουν μέχρι τις 27/03/13 στα οικεία Νοσοκομεία ή στα οικεία ΠΥΔΕ. Πέραν αυτής της ημερομηνίας δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα άλλης υποψηφιότητας. Σας στέλνουμε συνημμένο των κατάλογο των Νοσοκομείων, όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις τους, όπου εμφαίνονται και οι θέσεις Διοικητών, Υποδιοικητών. Φροντίστε να κατατεθούν εγκαίρως οι υποψηφιότητες. Αποστείλατε και σε μας αμέσως μετά τα ονόματα και τα βιογραφικά των υποψηφίων που κατέθεσαν αιτήσεις και για ποιο νοσοκομείο.
Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Δ. Χατζησωκράτης
ΥΓ. Φαίνεται πως υπάρχει βάσει του Ν. 3329 ένα πρόβλημα εντοπιότητας (δηλαδή δεν πρέπει να είναι δημότης του νομού). Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρισθεί αν θα ισχύσει. Για το λόγο αυτό ας υπάρχει και μια προετοιμασία με εναλλακτικές υποψηφιότητες, που θα πρέπει προφανώς να έχουν κατατεθεί».
πηγή

4 σχόλια:

  1. Έλα ρε τι μας λες τώρα. Αριστερός που βρήκε τρόπο να κονομήσει υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί; Αριστερός και τσίπα δεν συμβαδίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδες κανεναν αριστερο και φτωχο?μονο κατι αφελεις που νομιζουν οτι θα μοιραζονται τον πλουτο της χωρας οπως τους λενε ,οπως μεχρι πριν λιγο οι αλβανοι,οι ρουμανοι οσοι ειχαν κκ τελος παντων......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωφέλιμο το άρθρο και θα διαβαστεί και θα έχει αποτέλεσμα. Η ΡΗΜΑΔ (οι κύριοι "θέλω-εξουσία-αλλά-βγαίνω-γιατί-θα-χάσω-ψηφοφόρους" πρέπει να ξεμπροστιαστούν γιατί τέτοιοι είναι μια ζωή. Άνθρωποι με αριστερή ιδεολογία και καπιταλιστικές τσέπες, δηλαδή, τα αποβράσματα που ήταν πάντα όλοι οι αριστεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλασσικα αριστερα παρασιτα... Η κρατικοδιαιτη κομματικη παρασιτοκρατια ειναι χαρακτηριστικο της μεταπολιτευτικης χαβουζας .... Η αριστερα ανεκαθεν ειχε πρωταγωνιστικο ρολο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών