Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 02, 2013

Ε, ρε κάτι "πατριώτες" στη ΝΔ...Τομεάρχης Δωδεκανήσων διαφημίζει την "Istanbul"...Μπροστά στο χρήμα κάθε εθνική αξία χάνεται!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πόσο "πατριωτικό" είναι άραγε μια 'ελληνίδα' να διαφημίζει την Κωνσταντινούπολη - "Istanbul";!

Η Γιώτα Τριγώνη εκτός απο τις πολιτικές της δραστηριότητες ως τομεάρχης δωδεκανήσων, οδοντίατρος και επιχειρηματίας σε Κωσταντινούπολη και Liechtenstein την προηγούμενη εβδομάδα έκανε την διαφημιστική καμπάνια 2013 του ξενοδοχείου And Hotel στην Κωσταντινούπολη! Αυτές είναι κάποιες απο τις φωτογραφίες της καμπάνιας όπου θα προβληθεί σε τηλεοπτικό σποτ στην τουρκική τηλεόραση αλλα και σε αφίσες σε όλη την πόλη! Η Γιώτα είναι.....
αρκετά αναγνωρίσιμη στην Κωσταντινούπολη αφου εχει κάνει τα τελευταία 3 χρόνια και άλλες διαφημίσεις για το τουρκικό ξενοδοχείο!





5 σχόλια:

  1. Γι' αυτούς το χρήμα είναι υπεράνω όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως πολύ σωστά το έθεσε ένας δεξιός πρώην νεοδημοκράτης που έζησε απο μέσα τα σκατά της νουδούλας,η νέα δημοκρατία δεν είναι τίποτε άλλο παρά η φιλελεύθερη συνιστώσα του σύριζα.

    http://theodotus.blogspot.gr/2013/06/blog-post_30.html

    Διαβάστε το και διαδώστε το παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν φταίει αυτή. Φταίει ο αρχηγός της που δεν την διέγραψε αυτομάτως. Αυτή είναι η διαφορά με τα άλλα κόμματα. Ο κάθε ένας τραβάει δικό του δρόμο χωρίς να ζητάει άδεια από το κόμμα του. Η ΧΑ λειτουργει με οργάνωση και με τις οδηγίες του Αρχηγού.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμα ηταν να κανουμε οτι λεει ο αρχηγος θα ειμαστε ακομα στις σπηλιες , ουγκ

      Διαγραφή
    2. Το πρότυπο της αρχηγίας είναι υπεράνω των εθνών και των φυλών και των πολιτικών συστημάτων και χαρακτηρίζει ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία. Αυτή είναι η φύση των πραγμάτων. Όσο πιο χαλαρή η κοινωνική δομή τόσο πιο δύσκολη είναι η λήψη των αποφάσεων και τόσο πιο άναρχη η προβολή των δικαιωμάτων του ατόμου από το σύνολο. Αν ο αρχηγός είναι σωστός, είναι ευλογία για το σύνολο.
      Από την ελληνική και τη διθνή ιστορία όμως προκύπτει ότι για τον ένα ή τον άλλο λόγο οι αρχηγοί που έθεταν ως προτεραιότητα το καλό του συνόλου, είχαν και μεγαλύτερη επιτυχία και αυτούς θυμάται η ιστορία.
      Ο Αρχηγός της ΧΑ το έχει αποδείξει ότι είναι έντιμος και ικανότατος ηγέτης. Εύχομαι να είναι γερός και δυνατός για να αντέχει τις τεράστιες δυσκολίες στη φάση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ΧΑ, από οργανωτικής και πολιτικής πλευράς, καθώς αναπτύσσεται ραγδαία ενώ καλείται να λύσει πολύ δύσκολα προβλήματα. Και όλα αυτά με πολύ λίγα υλικά μέσα καθώς και σοβαρές απειλές κατά της ζωής των συναγωνιστών (όπως βόμβες στα γραφεία τους). Για αυτούς και μόνον τους λόγους οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε τη ΧΑ, άλλος με τον υπολογιστή του διαβιβάζοντας ενημερωτικά μηνύματα και κείμενα, άλλος με την εθελοντική του εργασία, άλλος με τη φυσική του παρουσία στις εκδηλώσεις.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών