Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 10, 2013

Παναγιώταρος: Καμία συμφωνία με τους δολοφόνους του Ελληνισμού - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με νομοσχέδιο για την κύρωση μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στον τομέα της γεωργίας. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ότι δεν υπάρχουν αμοιβαία συμφέροντα με την Τουρκία, καθώς η μισή Κύπρος είναι κατεχόμενη, οι τούρκοι έχουν υποστηρίξει ότι το Αιγαίο αποτελεί γκρίζα ζώνη και στα Ίμια έχουν δολοφονήσει...
τρείς Έλληνες Αξιωματικούς.

Οι Ελληνικές κυβερνήσεις εδώ και χρόνια έχουν καταστήσει τα Ίμια απαγορευμένη περιοχή για τους Έλληνες πολίτες, ενώ οι τούρκοι συνεχίζουν τις εκατοντάδες παραβιάσεις, με τα πολεμικά τους πλοία να φτάνουν μέχρι την Άνδρο και το Σούνιο. Φυσικά, η συγκυβέρνηση δεν κάνει ούτε λόγο για τη θέσπιση των 12 ναυτικών μιλίων υπό το φόβο ότι θα δεχτούν επίθεση από την Τουρκία. Ακόμα, οι "γείτονες" ευθύνονται για την λαθρομετανάστευση, καθώς οι περισσότεροι λαθροεισβολείς περνούν από τα εδάφη της και καταλήγουν στην Ελληνική επικράτεια.

Η Ελληνική κυβέρνηση είναι υποτακτική στους τούρκους αλλά και στους πάσης φύσεως ξένους. Η Χρυσή Αυγή πάντα θα υπενθυμίζει ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός της Ελλάδος και επιμένει ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία συνεργασία με τους δολοφόνους του Ελληνισμού.


πηγή

10 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11 Ιουλίου 2013 - 12:24 π.μ. Ειναι καπως καλυτερη απο την "φατσα" του ΚΩΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ οταν τον γαμανε Εθνικιστες !!

      Διαγραφή
    2. Κοίτα τα χάλια σας μωρή κλαψιάρα λουλού.
      http://www.youtube.com/watch?v=cj9PufVmW9I

      Διαγραφή
    3. ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΨΕ ΤΗΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ! ΕΤΣΙ ΑΝΑΡΧΙΚΙΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ! ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ ΟΛΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!

      Διαγραφή
    4. @2:39

      Μαρτυράτε χωρίς ξύλο τζανετάκοι.

      https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1481573

      Διαγραφή
    5. Άστο χρυσαυγήτικη πορδή, δεν μας κάνατε το παραμικρό. Και μόνο ότι χρειαστήκατε 60 άτομα έπειτα από δύο εβδομάδες κινητοποίησης και τηλεφωνημάτων (είδες που τα μαθαίνω εκ των έσω) για να χτυπήσετε δύο 16χρονους μαθητές (!) και έναν ενήλικα, φανερώνει πόσο έχετε πανικοβληθεί και πόσο αδύναμοι χέστηδες είστε. Άντε τράβα τώρα σε κανά Δημοτικό να χτυπήσεις κάποιο άλλο ανήλικο και να το διαφημίσεις. ΜΑΓΚΙΑ-ΚΛΑΝΙΑ & ΚΩΛΟΣ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ. Απόδειξη ότι δεν σας παίρνει για μάχη ενάντια σε συνομιλίκους σας και έχετε καταντήσει καρπαζοεισπράκτορες ακόμη και από τους Πακιστανούς στα λεωφορεία.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος11 Ιουλίου 2013 - 12:59 μ.μ. Ακου ,αναρχοπορδη...Το οτι γαμησαμε 60 Εθνικιστες ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ, μετα απο συνεννοηση δυο εβδομαδων, φανερωνει το ποσο ηθελε το γαμησι αυτο η μαννα σου !.. Αφησαμε και κατι μαθητες να την γαμησουν τοσο που ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ !! Μας ειπε,δε, οτι την γαμησαμε πολυ καλυτερα απο τους Πακιστανους!!

      Διαγραφή
  2. Ο Μr.αλεξις ειναι πρακτορας μεγαλης δυναμης οπως ηταν και ο Ανδρεας της ιδιας δυναμης...καποια μερα οι πρακτορες προδοτες πληρωνουν εκτος αν ειναι πεθαμενοι.Ο Mr.Αλεξις ειναι ακομη νεος....Φιλες και φιλοι ΘΗΛΕΙΕΣ υπαρχουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με λόγια, ευχές ή κατάρες η κατάσταση δεν αλλάζει. Θα συνεχίσουν να αποδομούν καθετί Ελληνικό. Αυτός είναι ο στόχος τους. Χρειάζεται αντίδραση και δράση. Δυναμική, όσο υπάρχει ακόμη περιθώριο για ανατροπή της ολέθριας αυτής πορείας που οδηγεί στον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους. Αύριο θα είναι αργά !! Αλήθεια υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από την ………..; Οι εκλογές μπορεί θα δυναμώσουν τη Χρυσή Αυγή, η οποία θα μπορεί εις το εξής να επικαλείται μεγαλύτερο αριθμό ή ποσοστά Ελλήνων που την στηρίζουν και υποστηρίζουν ε, και τι έγινε! Η Ελλάδα θα καταργηθεί. Οι Έλληνες θα αποτελούν μειοψηφία μέσα σε μία κοινωνία λαθρομεταναστών, καλύτερα οργανωμένων και έτοιμων πλέον να υπερασπίζονται τα «δικαιώματα» που θα έχουν εν τω μεταξύ αποκτήσουν λόγω «χρησικτησίας» της πατρίδας μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους που πραγματικά αγαπούν την Ελλάδα και το έθνος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ελλαδα δε σωζεται τωρα ποια , η χρυση αυγη αργησε

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών