Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 10, 2013

Αφού έλυσε όλα τα προβλήματα του Δήμου Αθηναίων ο Καμίνης είπε να συναντηθεί και με τον Γαβαλά για....επαγγελματικούς λόγους

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Λέτε να του πρότεινε να γίνει ο στυλίστας του εν όψει δημοτικών εκλογών...;! Έχει και μια έφεση στα στα φουλάρια και τα μαντήλια ο Λάκης και οι ψηφοφόροι του Καμίνη θα είναι ως επί το πλείστον μουσουλμάνοι

Πού εθεάθη ο δήμαρχος Αθήνας, Γιώργος Καμίνης να δειπνεί μετά την επίθεση που δέχτηκε από απεργούς;

Σ' ένα από τα ωραιότερα σημεία της πρωτεύουσας, στο roof garden του ξενοδοχείου HILTON κατέφυγε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μετά τον προπηλακισμό του στην οδό Πανεπιστημίου κι έχει μια ενδιαφέρουσα συνάντηση: Συζητά, στο ίδιο τραπέζι, με τον γνωστό μόδιστρο Λάκη Γαβαλά, σύμφωνα με το fimes.gr.

Κι απ' ότι φαίνεται αφηγείται ο ένας στον άλλον τις περιπέτειές του: O δήμαρχος για....
την επίθεση που δέχτηκε και ο μόδιστρος την πολύμηνη, στον Κορυδαλλό.

Την ίδια ώρα, ο Δήμος Αθηναίων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Η σωματική επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, κατά την έξοδό του από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη για τους επικίνδυνους δρόμους, στους οποίους οδηγεί η συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΕ ΟΤΑ, τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση. Στοχοποιώντας ρητά τον δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος με ιδιαίτερη σαφήνεια έχει τοποθετηθεί σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα, ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, κ. Θ. Μπαλασόπουλος, επιχειρεί να συγκαλύψει τη διαχρονική εμπλοκή του στο σύστημα των πελατειακών σχέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι συνθήκες κατατρομοκράτησης που κάποιοι επιχείρησαν να επιβάλουν στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ και οι τραμπούκικες επιθέσεις, δεν συμβάλλουν στην εξεύρεση λύσεων στον ευαίσθητο αυτό χώρο, και απαιτείται η ομόθυμη και απερίφραστη καταδίκη τους".

Υ.Γ: Για να τελειώσει η προπαγάνδα των άθλιων παπαγάλων του συστήματος...για την δήθεν επίθεση της Π.Ο.Ε - Ο.Τ.Α στο Γιώργο Καμίνη και τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και της συκοφάντησης του δίκαιου αγώνα των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης για την αποτροπή 6.000 απολύσεων! Έλεος άθλιοι προπαγανδιστές του συστήματος...Μιλάμε για 6.000 οικογένειες...που τους οδηγούν στην ανεργία και την εξαθλίωση!
makeleio.gr

6 σχόλια:

  1. Θα κάνουν πάταγο φέτος στη Μύκονο οι 2 φιλενάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλαξοκωλ@@ζονται φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάκκκκηηηηη .............!!!!!!!!! Ού ούουουουουουουου ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟΥΛΑ.ΤΟ ΤΡΥΠΙΟ ΤΟ ΚΑΜΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Του εύχομαι την ίδια τύχη με τον Γαβαλά, τουλάχιστον αυτός ένιωσε και λίγο άντρας εκεί μέσα, του πήραν έστω και το ακίνητο στην Κάτζα.
    Εύχομαι να ειδοποιήσει και τα υπόλοιπα λαμόγια ποιά θα είναι η τύχη του κλέφτη και του απατεώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καμινης προς Λακη....Λακη ουου.ελα να κανουμε μπανανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών