Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 17, 2013

Έναν - έναν αφήνει ελεύθερους τους τρομοκράτες η ΝΔ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σιωνιστικό κράτος και παρακράτος σε πλήρη συνεργασία. Οι Σιωνιστές κρίνουν ότι οι αριστεροί τρομοκράτες θα τους είναι χρήσιμοι στο επόμενο διάστημα.

Χείρας φιλίας τείνει η ΝΔ στους θύλακες της αριστερής τρομοκρατίας

 Μία επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει προφανώς να είναι σύμπτωση, όπως προστάζει η λογική, και τείνει να γίνει κανόνας. Οπότε ακόμα και ο πιο αφελώς σκεπτόμενος Έλληνας οφείλει να προβληματιστεί με τις συνεχείς αποφυλακίσεις τρομοκρατών, τώρα που επέρχεται η νέα συγκυβέρνηση του νέου δικομματισμού, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν από λίγες μέρες, θυμίζουμε, είχε αφεθεί ελεύθερος ο υπόδικος τρομοκράτης Κώστας Σακκάς, για τον οποίο διεξήχθη μέχρι και έρανος (!) στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μαζέψει το… παιδί την εγγύηση που επιβλήθηκε προκειμένου να αφεθεί. Τώρα από ότι διαβάζουμε στην γνωστή σελίδα των παρακρατικών, αφέθηκε ελεύθερος και ο...
καταδικασμένος σύντροφος του Μαζιώτη στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Για τον Σταθόπουλο πάλι καλά δεν θα χρειαστεί έρανος, αφού η εγγύηση ορίστηκε μόλις στις 2.000 €.
 
Ο τρομοκράτης, θυμίζουμε, είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκιση τον Απρίλιο για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση και μόλις τρεις μήνες μετά αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, που δεν έχουν προφανώς καμμία αξία. Και δεν έχουν καμμία αξία γιατί παρόμοιοι περιοριστικοί όροι είχαν τεθεί και στον Μαζιώτη, ο οποίος καταδικάστηκε θεωρητικά σε 50 χρόνια φυλακή, αλλά κυκλοφορεί ήδη ελεύθερος, αφού κάποια στιγμή απλά σταμάτησε να πηγαίνει στο τμήμα.

Το γεγονός ότι η ομάδα του Μαζιώτη αφήνεται ελεύθερη έναν μόλις μήνα μετά την απειλητική επιστολή στην γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα, δείχνει ότι συντόμως η τρομοκρατική οργάνωση θα αναλάβει και πάλι δράση με ευθύνη ή και συμμετοχή της Ελληνικής Κυβέρνησης. Ο στόχος τους, σύμφωνα, με ασφαλείς πληροφορίες είναι η Χρυσή Αυγή, αφού υπάρχουν ακόμα και συνομιλίες των τρομοκρατών που έχουν υποκλαπεί και αναφέρονται στο ζήτημα, αλλά και καταθέσεις πολιτών που αναγνώρισαν τρομοκράτες κινούμενους πέριξ των γραφείων μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες μέρες πριν ο εν λόγω τρομοκράτης είχε υπογράψει από κοινού δήλωση με τον Δημήτρη Κουφοντίνα της 17Ν σε συμπαράσταση στον Σακκά, με ότι συμβολισμούς μπορεί αυτό να έχει… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών