Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 17, 2013

Ριπές από καλάσνικοφ κατά ομάδας ΔΙΑΣ μπροστά στη ΓΑΔΑ! Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Τυχαίο" θα είναι μάλλον που οι δράστες "χτύπησαν" την ημέρα που θα ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο και ήδη έχει δημιουργηθεί τεράστιος ντόρος με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τη φορολογική ασυλία των βουλευτών/εθνοπατέρων. 
"Τυχαίο" είναι πώς όλο το σκηνικό εκτιλήχθηκε την ώρα που η κόρη του Μητσοτάκη έδινε συνέντευξη στο ΣΚΑΙ και μιλούσε για την τρομοκρατία που δεν έχει τελειώσει...

Ρουμάνοι λαθρομετανάστες κατά πάσα πιθανότητα οι δράστες 
 
Ενημέρωση: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το όχημα, για το οποίο σημειωτέον δεν είχε δηλωθεί κλοπή, ανήκει σε ρουμάνο λαθρομετανάστη. 
Περίγελος των....
κακοποιών έχει καταντήσει ο τρόφιμος των συναγωγών, Νίκος Δένδιας, ο δήθεν υπουργός προστασίας του πολίτη. Δεν έφτανε φαίνεται η όλη ιστορία με τους αλβανούς κακοποιούς που ακόμα αναζητούνται και τώρα έχουμε βροχή από σφαίρες ακριβώς δίπλα στο κτήριο της ΓΑΔΑ. Το περιστατικό συνέβη πριν λίγα λεπτά. 
Όπως αναφέρει το αστυνομικό δελτίο οι αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε ένα αυτοκίνητο που κινούταν 2 τετράγωνα από την ΓΑΔΑ. Οι κακοποιοί κατέβηκαν ψύχραιμα από το αυτοκίνητο και άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών με το αγαπημένο όπλο των αλβανών κακοποιών και ουτσεκάδων, το καλάσνικοφ. Ευτυχώς καμμία από τις σφαίρες δεν βρήκε στόχο και έτσι υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές. Στην συνέχεια οι κακοποιοί έγιναν «καπνός» και εγκατέλειψαν και το όχημα που ως τότε χρησιμοποιούσαν το οποίο εντοπίστηκε λίγο αργότερα.
Αυτός είναι ο "επιτυχημένος" υπουργός της πρώην τρικομματικής και νυν δικομματικής συγκυβέρνησης, ο οποίος κατάφερε να διατηρήσει την θέση του μετά τον ανασχηματισμό. Αν υπάρχει ίχνος τσίπας μέσα του οφείλει να παραιτηθεί άμεσα πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα από την ανικανότητα του. 
Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας: 
ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
- Επανίδρυση της Χωροφυλακής και δημιουργία νέας Ειδικής Μονάδος της Ελληνικής Αστυνομίας με βαρύ επιθετικό οπλισμό για την αντιμετώπιση των νέων φαινομένων εγκληματικότητας (αλλοδαποί ληστές με καλάσνικοφ κλπ). Είναι απαράδεκτο ο Έλληνας αστυνομικός να παραμένει άοπλος απέναντι σε βαριά οπλισμένους κακοποιούς.
- Οριστική αλλαγή του νομικού πλαισίου για τους κανόνες εμπλοκής. Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. θα είναι νομικά κατοχυρωμένο σε κάθε περίπτωση που αντιμετωπίζει ένοπλο εγκληματία. Καλλιέργεια επιθετικού πνεύματος και απαλλαγή από το σύνδρομο ενοχής για τη χρήση του ατομικού οπλισμού.
- Απόσυρση αστυνομικών υπαλλήλων από υπηρεσίες γραφείου και κάλυψη των θέσεων αυτών με μετατάξεις των πλεοναζόντων από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Όλοι οι αστυνομικοί μάχιμοι και στον δρόμο. Κατάργηση της άνευ λόγου φύλαξης προσώπων, όποιος επιθυμεί αστυνομική προστασία να προσλαμβάνει ιδιώτες.
- Επανίδρυση του Υπουργείου Δημοσιάς Τάξεως με Υπουργό που θα προέρχεται υποχρεωτικά από τις τάξεις των μάχιμων Αξιωματικών. Απόσυρση των γραφιάδων και των κομματαρχών από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
- Θέσπιση ιδιωνύμου αδικήματος για τα βαριά αδικήματα που διαλύουν την κοινωνική συνοχή και καταστρέφουν τον εθνικό κορμό. Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί λαθρομετανάστης, αλλά και θέσπιση αυστηρότερων ποινών για επίορκους δημοσίους λειτουργούς και πολιτικά πρόσωπα. Μόνο με σκληρά μέτρα καταστολής και σωφρονισμού θα απαλλαγεί η χώρα από τις δύο μεγαλύτερες πληγές της: τη βαριά εγκληματικότητα και τη διαφθορά του δημοσίου βίου.

5 σχόλια:

  1. O Δένδιας ως γνωστόν εκλέγεται στην Κέρκυρα, αν και δεν είναι κάτοικος εδώ και δεκαετίες.
    Η φιλική σχέση του με τους Εβραίους, τους βασικούς εχθρούς του Γένους μας επίσης γνωστή, φυσικό λοιπόν οι Ισραηλίτες της Κερκύρας, καμμιά πενηνταριά, να ψηφίσουν τον άνθρωπο τους.
    Αυτός σε ανταπόδηση διόρισε στο Αστυνομικό Σώμα ένα Εβραίο από Κέρκυρα ονόματι Χαῒμ Μισραχί και δεν έφτανε μόνον αυτό, δέχτηκε στο Σώμα σαν αξιωματικό την Εβραία Ντορίτα Τρέβεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευνομία παντού όπως είπε ο μασώνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο γλομπος εχει αλεξισφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα χαλιά του κυρίου Δένδια!!!Μόνη λύση ο εθνικισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών