Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 13, 2013

"Ρομά" (γύφτοι τους αποκαλούν ορισμένοι) αφού λήστεψαν σπίτι βρήκαν "άσυλο" στον καταυλυσμό τους όποτε η Αστυνομία δεν τολμά να κάνει επέμβαση!!!!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μετά το "άσυλο" των Πανεπιστήμιων και διάφορων "αντιφασιστικών" καταλήψεων, που υποθάλπουν εγκληματίες, έχουμε και αυτό των....τσαντιριών!!!

Εισβολή ληστών αθιγγάνων δέχτηκε οικογένεια συμπολιτών μας χθες βράδυ στο Καράκόνερο !!! Έγιναν αντιληπτοί όταν οι νοικοκυραίοι επέστρεφαν από τα ψώνια που είχαν πάει,,αμέσως κάλεσαν την αστυνομία όπου σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί έφθασαν και άρχισαν την δίωξη των δραστών που ήταν ακόμη μέσα στο σπίτι,οι αθίγγανοι αρνήθηκαν να παραδοθούν στην έκκληση των αστυνομικών και πήδηξαν από τον δεύτερο όροφο χωρίς να πάθουν τίποτα!!!! 

Μετά είχανε μια....
μικρό δίωξη από τους αστυνομικούς και εξαφανίστηκαν μπαίνοντας στα διοικητικά όρια του αυτόνομου κράτους τους στον τσιγγάνομαχάλα Καράκόνερου!!! Εκεί σταμάτησαν η έρευνες των αστυνομικών !!! Δυστυχώς αλλά οι αθίγγανοι κλέβουν όποιον θέλουνε οπότε θέλουνε χωρίς να τους ακουμπά ο νόμος!!αυτό είναι το γελοίο κράτος τους και οι νόμοι τους!!!

Κράτος της πλάκας με το νόημα της λέξης!!!
eleusisdiagoridon

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΥΠΟ-ΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ)ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ..
    ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 180 ΧΡΙΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ..ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ:
    ΓΥΦΤΟΙ - ΕΓΥΦΤΟΙ - ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ....
    Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΑΠΟΤΕ , ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΗΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ Κ.Ο.Κ.

    ΕΝΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα επειδη στο ειπε η γιαγια σου που της το ειπε η γιαγια της ΔΕ σημαινει οτι ειχε δικιο. οντως η λεξη γυφτος προερχεται απο τη λεξη γιουφτος που προερχεται με τη σειρα της απο τη λεξη Αιγυπτιος αλλα αυτο δε σημαινει οτι καταγονται απο εκει. απλα σημαινει οτι ετσι νομιζαν οι γιαγιαδες. η προελευση τους αποτελει μυστηριο αν και η επικρατουσα αποψη ειναι οτι προκειται για ινδικο φυλο που ενοειται οτι ηρθε μεσω τουρκιας βαλκανιων και αιγυπτου.ισα δικαιωματα και ισες υποχρεωσεις για ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών