Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 13, 2013

Νέες ανθελληνικές προκλήσεις της Ρεπούση.."Μύθοι" η σφαγή των Ποντίων και ο Χορός του Ζαλόγγου και κλάψα για την Άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Πατώντας πάνω στην ανοχή, αν όχι παρότρυνση, της μνημονιακής  συγκυβέρνησης  η Μαρία Ρεπούση «ξαναχτύπησε». Αυτή την φορά με συνέντευξή της στην ομογενειακή εφημερίδα «Ελλήνων Λόγος» της Αυστραλίας η βο(υ)λευτής  της ΔΗΜΑΡ χαρακτήρισε ουσιαστικά  «μύθο» τόσο την σφαγή της Σμύρνης (την οποία η ίδια χαρακτήρισε απλώς ως «συνωστισμό») όσο και την γενοκτονία των Ποντίων και τον Χορό του Ζαλόγγου. «Οι μύθοι είναι πιο βολικοί από την αλήθεια. Και οι ΄Ελληνες  πολίτες έχουν εθιστεί στα βολικά πράγματα και δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με αμφιβολίες ή αλήθειες» δήλωσε στην εφημερίδα η Ρεπούση.

«Μύθος», λοιπόν, για την ανιστόρητη αυτή κυρία οι σφαγές, οι διωγμοί, οι......
κατατρεγμοί των Ελλήνων. Η Εθνική μνήμη πρέπει να εξοβελιστεί από την σκέψη των Ελλήνων, να πάψουν να διδάσκονται από την εμπειρική γνώση του παρελθόντος, να απεμπολήσουν τα Ιερά και τα Όσια της Φυλής μας. Η ίδια, άλλωστε, κάνει ότι μπορεί για να δείξει την προσήλωσή της στον εθνομηδενισμό και την ασέβεια προς την Ελληνική Ιστορία. Πέρα από το απαράδεκτο σχολικό βιβλίο της Στ΄ Δημοτικού, με την κατάπτυστη ερμηνεία περί «συνωστισμού», η Ρεπούση δεν χάνει την ευκαιρία, όποτε της δοθεί, να προκαλεί με τα γραπτά, τις δηλώσεις και τις ενέργειες της.

Ποιος ξεχνά την επιστολή της κατά την διάρκεια της συζήτησης για τον περιβόητο αντιρατσιστικό νόμο, όπου ζητούσε να μην αναγνωρισθεί η γενοκτονία των Ποντίων;  Όπως, επίσης, ποιος ξεχνά την φυγή της από την αίθουσα του Κοινοβουλίου όταν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την Ποντιακή γενοκτονία;. Τώρα, με ανίερο, αισχρό και βέβηλο τρόπο, έπιασε στο στόμα της τις Σουλιώτισσες, αμφισβητώντας την θυσία τους, ορμώμενη προφανώς από την ενδεχόμενη συναινετική στάση σύγχρονων γυναικών ομοϊδεατών της, με «ελαφρά ήθη»   σε απόπειρα βιασμού και εξευτελισμού.

Από τα λεγόμενα της δεν έμεινε εκτός, φυσικά, και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. «Κατά την άποψή μου, αυτός ο εθνικισμός ευθύνεται για πολλά κακά, ανάμεσα τους και για την άνοδο της Χρυσής Αυγής». Αχ, αυτός ο Εθνικισμός και η πολιτική του  έκφραση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τι εφιάλτες έχουν δημιουργήσει στους σύγχρονους «εφιάλτες». Δεν μπορούν, πλέον,  να ασελγούν πάνω στην ιστορική αλήθεια, δίχως να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των Εθνικά απαράδεκτων  πράξεων τους.

Να ξεμπροστιάζονται και να είναι δακτυλοδεικτούμενοι για την προκλητική και, ανθελληνική συμπεριφορά τους,  ακριβώς γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα τους αποκαλύπτει και θα τους εκθέτει ανεπανόρθωτα  στην λαϊκή περιφρόνηση. Το «κακό» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με το «καλό» της μεταπολίτευσης και τους καθεστωτικούς φορείς της που εκφράζουν το περιεχόμενό της: Εθνική μειοδοσία και υποχώρηση, κοινωνική αδικία και διαφθορά, ξεπούλημα του πλούτου της Χώρας, διασπάθιση  του δημοσίου χρήματος, σήψη και παρακμή. Η γενιά του Πολυτεχνείου, μέρος της οποίας είναι αναμφίβολα και η Ρεπούση, είναι η γενιά του εθνομηδενισμού, της μαρξιστικής παραμόρφωσης, του αχαλίνωτου ατομοκεντρισμού, του εκσυγχρονισμού και του κοσμοπολιτισμού. Οσο  περισσότερο ανεβαίνει προς τον Όλυμπο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τόσο περισσότερο θα καταβαραθρώνονται στα τάρταρα οι ανθέλληνες τύπου Ρεπούση και το πολιτικό σύστημα που τους εξέθρεψε.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

6 σχόλια:

  1. Πληρωμενη προδοτρια σιγουρα υπαρχει μια ΘΗΛΕΙΑ για σενα ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παλι σερνει η πουτανα για αραπαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τα αδέρφια, τους Πόντιους και τους Ηπειρώτες, σας ρωτώ:
    Μήπως τη γάμησε κάποιος από σας και μετά την παράτησε;;;
    ...δεν εξηγείται αλλοιώς η παράνοιά της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγω σχολιαζω οτι υπαρχουν ποντιοι που ψηφιζουν κκε και αριστερους γενικωτερα,εσεις λοιπον η ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ η ΠΡΟΔΟΤΕΣ η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!Οσον αφορα το σκιαχτρο ΡΕΠΟΥΣΗ καποια μερα θα φυγει απο την Ελλαδα μας αν προλαβει βεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή η καριόλα κατά βάθος θέλει να την πηδήξει ένας βαρβάτος Εθνικιστής Χρυσαυγίτης, και γι'αυτό μας προκαλεί.

    Όλες αυτές οι καθωσπρέπει "αντιφασίστριες" και "πολιτισμένες" κυρίες είναι αγάμητες από τους "προοδευτικούς" φλώρους συζύγους τους και ενδόμυχα γουστάρουν να τις πηδήξει ένας βαρβάτος παλιοφασίστας.

    Αυτή όμως με την κωλόφατσα που έχει δεν την πηδάει ούτε πακιστανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστό σε βρίσκω φίλε μου!!!
    ...έχεις δίκιο, ούτε πακιστανός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών