Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 08, 2013

Ένας αγωγός, το Αζερμπαϊτζάν, η Γεωπολιτική και το ψευτορωμαίικο του Μνημονίου - του Ν. Μιχαλολιάκου

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«…Μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα,
ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο,
και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα,
για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα.
Π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για να ‘ρθει,
κι όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων.
Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,
κορώνα ιδέα, ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα.»
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ

Πόσοι Έλληνες αλήθεια γνωρίζουν που βρίσκεται το Αζερμπαϊτζάν; Είμαι σίγουρος ελάχιστοι. Και όμως, η άγνωστη αυτή χώρα στους Έλληνες πολίτες έγινε ξαφνικά για τους κήρυκες της δήθεν σωτηρίας μας με το περίφημο μνημόνιο, η χώρα που θα μας σώσει με τον αγωγό ΤΑΡ! Όσοι μάλιστα εκφράζουν αντιρρήσεις για αυτό, κατ’ ευθείαν οι πατριδοκάπηλοι της συγκυβέρνησης τους αποκαλούν…
ανθέλληνες(!), που δεν θέλουν την προκοπή της χώρας και άλλα πολλά.

Για όσους δεν το ξέρουν, λοιπόν, το Αζερμπαϊτζάν είναι μία χώρα του Καυκάσου, που μετά την τραγική, για τα ρωσσικά συμφέροντα, απόφαση διαλύσεως της σοβιετικής ένωσης έγινε ανεξάρτητη και σήμερα είναι στην πραγματικότητα δορυφόρος των ΗΠΑ και της Τουρκίας. Αυτή ήταν η επιλογή της κυβερνήσεως Σαμαρά, επιλογή η οποία μοιραία μας φέρνει απέναντι στην Ρωσσία και αυτό έρχεται σαν φυσική συνέχεια άλλων ενεργειών. Πρώτα απ’ όλα η ακύρωση του αγωγού Πύργου (Μπούργκας)- Αλεξανδρουπόλεως από τον Γ. Παπανδρέου κατόπιν αμερικανικών και τουρκικών πιέσεων, στη συνέχεια η ακύρωση της παραγγελίας των τεθωρακισμένων ΒΜΡ και άλλων πολλών πράξεων, οι οποίες καταδεικνύουν ότι η Πατρίδα μας είναι με δουλικό τρόπο προσδεδεμένη με τα αμερικανικά συμφέροντα ακόμη και εις βάρος των εθνικών μας δικαίων.

«Τώρα θα μας σώσει το Αζερμπαϊτζάν…»

Ο αγωγός ΤΑΡ θα συνδέσει το φυσικό αέριο του Αζερμπαϊτζάν μέσω Τουρκίας με την Ελλάδα και την Ιταλία. Σημειώνεται ότι δεν θα μπορούμε εμείς να προμηθευτούμε φυσικό αέριο από τον αγωγό αυτό παρ’ όλο το γεγονός ότι θα περνά από την χώρα μας, αλλά μόνον από την Ιταλία! Ισχυρίζονται και το δήλωσε ο ίδιος ο πρεσβευτής του Αζερμπαϊτζάν σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, ότι ο αγωγός ΤΑΡ ενώνοντας τα συμφέροντα των χωρών όπως η Τουρκία, η Ελλάδα και η Αλβανία θα εξασφαλίσει την ενίσχυση των πολιτικών σχέσεων μεταξύ των χωρών. Μετά την Ευρώπη, λοιπόν, που θα μας έσωζε από την τουρκική απειλή, τώρα θα μας σώσει το Αζερμπαϊτζάν με έναν αγωγό φυσικού αερίου…

Σε όλους αυτούς που πιστεύουν ότι μία οικονομική σχέση μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη, απαντά ο αείμνηστος Παναγιώτης Κονδύλης: «Η ιδεολογική πίστη ότι η οικονομική συνεργασία ή διαπλοκή οδηγεί αναγκαία σε άμβλυνση γεωπολιτικών και πολιτικών αντιθέσεων δεν έχει κανένα ιστορικό στήριγμα. Αναφέρω ένα ιδιαίτερα αδρό παράδειγμα. Ανάμεσα στα 1900 και στα 1914 το γαλλογερμανικό εμπόριο αυξήθηκε κατά 137%, το γερμανορωσσικό κατά 121% και το γερμανοβρεταννικό κατά 100%, ενώ περισσότερα από τα μισά τοτινά διεθνή καρτέλ παραγωγής αποτελούσαν κοινή γερμανοβρεταννική ιδιοκτησία (ένα απ' αυτά μάλιστα παρήγε εκρηκτικές ύλες). Όλοι αυτοί οι εντυπωσιακοί ανοδικοί δείκτες δεν εμπόδισαν τις παραπάνω χώρες να εμπλακούν σε έναν από τους φονικότερους πολέμους από καταβολής κόσμου.»
Παναγιώτη Κονδύλη - Γεωπολιτικές και στρατηγικές παράμετροι ενός ελληνοτουρκικού πολέμου

 Στην πραγματικότητα με τον αγωγό αυτό η Ελλάδα θα εξαρτάται ενεργειακά από την Τουρκία, καθιστάμενη για έναν επιπλέον λόγο επαρχία της Τουρκίας, της Τουρκίας την οποία κάποιοι αναλυτές βλέπουν συνεχώς να διαλύεται, αλλά δυστυχώς δεν διαλύεται. Και το μέγα πρόβλημα είναι μήπως πριν διαλυθεί διαλύσει την Πατρίδα μας.

Υπεράνω της οικονομίας

Όλοι αυτοί, οι οποίοι παρουσιάζουν την υπόθεση του αγωγού ΤΑΡ και τις διάφορες «επενδύσεις» σαν την μοναδική οδό σωτηρίας του Έθνους, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι επάνω από την οικονομία ευρίσκεται η πολιτική και ακόμη υψηλότερα από την πολιτική, η γεωπολιτική. Που να τα ξέρουν όμως αυτά οι λιμπεραλιστές και μαρξιστές διαχειριστές της εξουσίας αυτού του δύστυχου τόπου; Παντελής η έλλειψη εθνικής πολιτικής και πόσο μάλλον εθνικής στρατηγικής.

Σχετικά με το θέμα του αγωγού θα αναφέρω και την δήλωση από την ίδια συνέντευξη του στην Καθημερινή του πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν, ο οποίος είπε ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα της Ευρώπης, που ανοίγει τον… Νότιο διάδρομο για το φυσικό αέριο. Είναι η πρώτη χώρα δηλαδή της Ευρώπης που ευθέως πλήττει τα ρωσσικά συμφέροντα, υπηρετώντας απόλυτα τα στρατηγικά συμφέροντα Τουρκίας και ΗΠΑ. Για όσους δεν το ξέρουν, οι Αζέροι, οι κάτοικοι του Αζερμπαϊτζάν είναι ένα τουρκικό φύλο. Για το προς τα που βαδίζει η Ελλάδα έγραφε πριν 15 ολόκληρα χρόνια(θα αναφερθώ πάλι σε αυτόν μοιραία) ο Παναγιώτης Κονδύλης: «Ενώ η Ελλάδα προσανατολίσθηκε ψυχή τε και σώματι στην «Ευρώπη» για να διασφαλισθεί από τον τουρκικό κίνδυνο, ακριβώς ο ευρωπαϊκός της προσανατολισμός θα μεταβληθεί σε όργανο de facto μετατροπής της σε δορυφόρο της Τουρκίας.»

Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην Πατρίδα μας χωρίς αντίλογο γεωπολιτικό πέραν από αυτόν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αντίλογο που θάβουν με επιμέλεια όλα τα ΜΜΕ του καθεστώτος και δεν είναι τυχαίο ότι δεν παρουσίασαν, παραβιάζοντας τον νόμο, το δελτίο τύπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τον αγωγό ΤΑΡ, ενώ η αριστερά από την πλευρά της παρουσιάζει έναν αντίλογο αποκλειστικά και μόνο με πνεύμα οικονομικό, την ίδια ώρα που η έλλειψη εθνικής πολιτικής είναι τραγική, υπάρχει δυστυχώς για όλους αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γιατί ανησυχεί ο Τζωρτζ Σόρος;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που την ήθελαν σαν έναν κομήτη που θα φύγει ξαφνικά από το στερέωμα και θα τους αφήσει ήσυχους στα βαθειά σκοτάδια της προδοσίας τους. Όμως τα πράγματα δεν έχουν έτσι και για του λόγου το αληθές δήλωσε στην συνέντευξή του στην ακραία αριστερή εφημερίδα Εποχή, ο γνωστός πολιτικός αναλυτής κ. Νικολακόπουλος:

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «…Η Χρυσή Αυγή εμφανίζει σε σύγκριση με όλα τα κόμματα την υψηλότερη συσπείρωση και κυρίως, αυτό που είναι ανησυχητικό, μια ευρύτερη ανοχή από την κοινωνία. Στην έρευνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Metron Analysis, την προηγούμενη εβδομάδα, στην ερώτηση: «Θα μπορούσατε να ψηφίσετε Χρυσή Αυγή;», οι θετικές απαντήσεις φτάνουν το 17%. Άρα έχουμε να κάνουμε πλέον με ένα μόρφωμα το οποίο έχει σταθεροποιηθεί στην ελληνική κοινωνία και έχει επεκταθεί

Δεν είναι όμως μόνον η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ που ανησυχούν γιατί χάνουν τους ψηφοφόρους τους. Δεν είναι μόνον ένα ολόκληρο καθεστώς που αντικρίζει με δέος την ύπαρξη του Κινήματός μας. Είναι και άλλοι που ανησυχούν… Όπως έγινε γνωστό στην Ελλάδα επισκέφθηκε πρόσφατα ο γνωστός Σόρος, για τον οποίον εγράφη το παρακάτω:

«Στην Αθήνα βρίσκεται ο ιδρυτής του κοινωφελούς οργανισμού Open Society Foundations και γνωστός μεγαλοεπενδυτής Τζόρτζ Σόρος, προσκεκλημένος του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος". Ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής συμμετέχει σε συνέδριο για την Κοινωφελή Δράση, ενώ πληροφορίες λένε ότι είχε επαφές και με πολιτικούς, καθώς ανησυχεί ιδιαίτερα για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.»

Η απάντησή μας: Για να ανησυχεί ο Σόρος για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αυτό από μόνο του σημαίνει πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Τι έχουν να φοβούνται όμως από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Μα αυτό που φοβόντουσαν πάντοτε οι τύραννοι του κόσμου: Την δύναμη της Ιδέας! Γιατί όπως μας λέει ο ποιητής, του οποίου στίχοι υπάρχουν στην αρχή αυτού του κειμένου… «Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,  κορώνα ιδέα, ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα.»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών