Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 08, 2013

Σε πανικό η Guardian: Αφιέρωμα στην “Αθήνα της Χρυσής Αυγής”!


Σε πανικό η Guardian: Αφιέρωμα στην “Αθήνα της Χρυσής Αυγής”!

Μέσα στον πανικό τους από την ασταμάτητη άνοδο της επιρροής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στον Ελληνικό Λαό, οι διεθνείς εχθροί του Λαού και της Πατρίδος μας καταφεύγουν στη δημοσίευση σωρείας συκοφαντικών δημοσιευμάτων, με τα οποία ευελπιστούν πως θα ανατρέψουν την υπέρ των Ελλήνων Εθνικιστών πολιτική κατάσταση.
Η πασίγνωστη για τον εμετικό της ανθελληνισμό, Guardian ο οποίος αγγίζει τα όρια της υστερίας και καταδεικνύει το απύθμενο μίσος του σιωνισμού της Βρετανίας έναντι των Ελλήνων, έχει αναλάβει εργολαβικά την εκτόξευση λάσπης κατά του πολιτικού αγώνος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Το νέο παραλήρημα της....
κιτρινοφυλλάδας βάλλει κατά του Κινήματος και των Ελλήνων, τους οποίους κατηγορεί για την «έξαρση του ρατσισμού στην Ελλάδα»! Πρόκειται φυσικά για άθλιους συκοφάντες, οι οποίοι είναι τόσο ηθικοί και έντιμοι, ώστε να υβρίζουν ένα Πολιτικό Κίνημα δίχως να παρουσιάζουν ούτε δείγμα στοιχείου το οποίο να συνδέει το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή με τις κατηγορίες τις οποίες εκτοξεύουν. Επιπλέον όμως, οι δημοσιογραφικοί πραίτορες του σιωνιστικού διεθνούς κεφαλαίου, επιχειρούν να καλλιεργήσουν αισθήματα «ρατσιστικής ενοχής» σε ένα Λαό, ο οποίος βιώνει καθημερινά τον ρατσισμό τόσο των διεθνών τοκογλύφων, όσο και των εκατομμυρίων αλλόφυλων που εισέβαλαν παράνομα στην Πατρίδα μας.
Η βρετανική φυλλάδα του μισελληνισμού χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή «ένα ακροδεξιό κόμμα του οποίου οι υποστηρικτές κατηγορούνται για βίαιες και ορισμένες φορές θανατηφόρες επιθέσεις σε μετανάστες», παραλείποντας βεβαίως να αναφέρει το παραμικρό στοιχείο το οποίο να πιστοποιεί τα όσα ψευδή αναφέρει. «H Αθήνα της Χρυσής Αυγής θα μπορούσε να είναι κεφάλαιο στο βιβλίο του Κρίστοφερ Ισεργουντ για την δημοκρατία της Βαϊμάρης, "Καληνύχτα Βερολίνο"», επισημαίνει το επαίσχυντο δημοσίευμα, το οποίο επιδιώκει να δημιουργήσει ένα σκηνικό τρόμου στην Αθήνα και να το χρεώσει τρόπο τινά στη Χρυσή Αυγή.
Οι κάτοικοι των Αθηνών γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, ποιοι είναι οι υπεύθυνοι της κατάντιας του ευρωπαϊκού λίκνου του πολιτισμού: είναι οι πολιτικές συμμορίες οι οποίες και ενθάρρυναν την αθρόα εισβολή των αφρο-ασιατών λαθρομεταναστών και πλέον σφυρίζουν αδιάφορα μπρος στο πλήθος των προβλημάτων που δημιούργησε η παράνομη και παρασιτική παρουσία των εκατομμυρίων αλλοφύλων. Το δημοσίευμα της κιτρινοφυλλάδας της Βρετανίας κάνει λόγο για «αλήτικα χτυπήματα, μεγάλες κόκκινες σημαίες με «ελληνοποιημένες» σβάστικες και ρούχα παραλλαγής» των μελών του Κινήματος, τα οποία τα κάνουν να «μοιάζουν πολύ με νεοναζί»! Υιοθετώντας πλήρως τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας των μαρξιστοειδών και των φιλελεύθερων υποτακτικών της Τρόικα και του ΔΝΤ, η ρυπαροφυλλάδα αναφέρει πως «οι μετανάστες αποτελούν τους αποδιοπομπαίους τράγους της Χρυσής Αυγής», ενώ σε ένα ντελίριο μισελληνισμού, στηλιτεύει τις κοινωνικές δράσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, επειδή αυτές γίνονται αποκλειστικά και μόνο για τους Έλληνες!
Το συκοφαντικό και ανθελληνικό δημοσίευμα κλείνει με την επιχειρούμενη σύγκριση της παρουσίας της Χρυσής Αυγής στην ελληνική πολιτική ζωή, με τη Γερμανία της δεκαετίας του 1930. Για να μη δυσαρεστήσει δε, τους ελληνόφωνους μαρξιστές συνεργάτες του διεθνούς κεφαλαίου, εκτοξεύει και κατηγορίες περί συνεργασίας του Κινήματος με την αστυνομία. Την επόμενη φορά που θα λασπολογήσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, μπορεί να ανακαλύψουν πως ο «προσφιλής» μας, φίλος των μασόνων και υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είναι... κρυφός θαυμαστής του Λαϊκού Συνδέσμου, όμως η φρονιμότερη απάντηση στα σιωνιστικά φερέφωνα της Αγγλίας, είναι να τους παραδώσουμε στη χλεύη του Ελληνικού Λαού. Οι βρετανικές μαριονέτες του διεθνούς κεφαλαίου αδυνατούν ακόμη να χωνέψουν πως η Ελλάδα ξύπνησε και ότι η εποχή της υποτέλειας και του ραγιαδισμού θα αφήσει σύντομα τη θέση της στην Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών