Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2013

Ο φόβος της Χρυσής Αυγής κύριο θέμα στο συνέδριο των χαχόλων


Ο φόβος της Χρυσής Αυγής κύριο θέμα στο συνέδριο των χαχόλων

Σε όλα τα πηγαδάκια υπουργών, βουλευτών, στελεχών και μελών του αποκόμματος Σαμαρά κυριαρχούσε ένα ερώτημα: "Τι θα κάνουμε με την Χρυσή Αυγή;"...
Το πραγματικό πρόβλημα για την καταρρέουσα ΝΔ, μετά και την εκτρωματική συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, συζητήθηκε έντονα στα πηγαδάκια του συνεδρίου της "Νέας Ελλάδας - Δημοκρατίας" και μεταφέρθηκε στον Τύπο. Το μείζον ζήτημα δεν είναι άλλο από την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και την αθρόα διαφυγή πατριωτών προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η σύμπραξη με....
το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ ήταν για πολλούς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς δηλώνουν ξεκάθαρα προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν θα ξαναεπιτρέψουν στους εαυτούς τους να εξαπατηθούν από την Νέα Δημοκρατία.
Όπως γίνεται κατανοητό το συνέδριο της ΝΔ δεν ασχολήθηκε με τα μείζονα προβλήματα της πατρίδας, για τα οποία η ψευτοδεξιά παράταξη είναι συνυπεύθυνη, αλλά στο πώς θα διατηρηθεί το πρώην μεγάλο κόμμα στο προσκήνιο, αφού μεγάλο τμήμα ψηφοφόρων φυλλορροούν προς την Χρυσή Αυγή.
Ο "Ελεύθερος Τύπος" στην στήλη "Εδώ Μαξίμου" έγραψε χαρακτηριστικά: "Αυτόπτες μάρτυρες μου μεταφέρουν ότι οι συζητήσεις που γίνονταν στο περιθώριο των εργασιών του Συνεδρίου επικεντρώθηκαν σε τρία θέματα: Πώς μπλέξαμε έτσι με το ΠΑΣΟΚ, πώς θα πάρουμε κόσμο από τη Χρυσή Αυγή, γιατί δεν έγιναν τώρα εκλογές. Και όμως, αρκετοί σύνεδροι έλεγαν ότι οι κάλπες τώρα θα ήταν η καλύτερη λύση για να αποφευχθεί ο πολιτικός εναγκαλισμός με το ΠΑΣΟΚ. Η σχετική ανάλυση δεν λαμβάνει υπ΄ όψιν την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τον άλλο εναγκαλισμό, αυτόν με την τρόικα, αλλά ως λαός έχουμε μια τάση  να θυμόμαστε μόνο αυτά που μας βολεύουν".
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η "Καθημερινή", καθώς η Έλλη Τριανταφύλλου σημείωσε: "Ο πρώην πρωθυπουργός (Κώστας Καραμανλής) θεωρεί εξαιρετικά κρίσιμη την παράμετρο της Χρυσής Αυγής και εκτιμά ότι θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπ΄όψιν από τα επιτελεία των υπόλοιπων κομμάτων, καθώς είναι το μόνο κόμμα που σίγουρα ευνοείται από ενδεχόμενη πολιτική αναταραχή. "Όποιος υποβαθμίζει αυτή την παράμετρο, οδηγείται σε λάθος συμπεράσματα", έλεγαν οι συνομιλητές του, υπονοώντας ότι απαιτείται ευρύτερη στρατηγική για την αντιμετώπισή της".
Επίσης, ο Φώτης Σιούμπουρας έγραψε στον "Κόσμο της ενημέρωσης": "Στις συζητήσεις που γίνονται στο περιθώριο του συνεδρίου κυρίαρχη είναι η άποψη ότι οι συνθήκες έχουν πλέον ωριμάσει ώστε ο κ. Σαμαράς να προχωρήσει στις μεγάλες αλλαγές για την ανανέωση του κόμματος με "αιμοδοσία" από δυνάμεις πέραν της ΝΔ. Εξάλλου η προσπάθεια, όπως παραδέχεται και ο ίδιος σε συνομιλητές του, δεν είναι εύκολη, καθώς η ΝΔ δέχεται ισχυρή πίεση από τη Χρυσή Αυγή".
Περαιτέρω σχόλια είναι περιττά. Όλοι πια το έχουν καταλάβει πως οι Έλληνες Εθνικιστές είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη και το μέλλον της Πατρίδας και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να εμποδίσουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών