Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2013

ΤΡΕΛΑ... ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡ ΦΩΤΗ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΕΙΝΑΕΙ!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μαζί με την επέτειο θα κάνουν και το μνημόσυνο όπως είπε και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Mε την ψυχή τους γλέντησαν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ την επέτειο των τριών χρόνων από την ίδρυση του κόμματος. Μάλιστα, βουλευτές της Αγίου Κωνσταντίνου όπως η Κατερίνα Μάρκου και ο Γιάννης Πανούσης δεν δίστασαν να ανέβουν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου έγινε η εκδήλωση και να χορέψουν τσιφτέλια μέχρι τελικής πτώσης.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το Karfitsa.gr η κυρία Μάρκου και ο καθηγητής εγκληματολογίας χόρεψαν τσιφτετέλι υπό τους ήχους του «Αναψε το τσιγάρο δωσ' μου φωτιά».

Το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο «Χυτήριο» έδωσε και ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ της ελληνικής μπουρζουαζίας!


Πηγή: iefimerida

3 σχόλια:

  1. Βολεμενοι ειναι 8 χιλιαδες τον μηνα παιρνουν το αγαπημενο τους συστημα τον καπιταλιισμο εχουν,νομιμες αδειαες οπλοφοριας εχουν ΟΛΑ τα προνομια εχουν ε να μην χαιρονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βίντεο και με προσθήκη ήχου.

    http://www.youtube.com/watch?v=DyV4u6crIgc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡ , κόμμα τσόντα όπως παλαιότερα τό ΛΑΟΣ τού Καρατζαφέρη . Οί περιούσιοι προκειμένου νά φανεί ότι στήν Ελλάδα λειτουργεί ό πλουραλισμός στήν πολιτική καί γιά νά προωθήσουν τά σχέδιά τους φτιάχνουν τέτοια ...κόμματα μέ τόν κάθε αγύρτη πού θά στηρίξουν μετά τό ...κυρίως πλειοψηφόν κόμμα γιά νά σχηματισθεί κυβέρνηση καί νά αποφευχθούν προεκλογικές περίοδοι καί αγώνες πού γιαυτούς εγκυμονούν κινδύνους πηγαίνωντας πίσω τά σχέδιά τους .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών