Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 24, 2013

Η συμμορία της 11ης Σεπτεμβρίου ξαναχτύπησε στην Συρία


Η συμμορία της 11ης Σεπτεμβρίου ξαναχτύπησε στην Συρία

Όπως όλα δείχνουν οι ίδιοι που κτύπησαν με αεροπλάνα τους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης, αυτή την φορά σφαγίασαν με χημικά όπλα αμάχους στην Συρία. Η μέθοδος είναι η ίδια: Εξοντώνουν έναν μεγάλο αριθμό αμάχων που ανήκουν υποτίθεται στο δικό τους στρατόπεδο και ρίχνουν το φταίξιμο στον εχθρό, στην προκειμένη περίπτωση στον Άσσαντ. Με αυτόν τον μακιαβελικό τρόπο υποκινούν την επέμβαση στην Συρία της στρατιωτικής μηχανής των ΗΠΑ και των προθύμων συμμάχων τους.
Για την υποτιθέμενη επίθεση με χημικά όπλα στην Συρία υπάρχουν.....
σκηνοθετημένα videos από τους τρομοκράτες που δείχνουν θύματα της χημικής επίθεσης, που κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται περί κομπάρσων ερασιτεχνών ηθοποιών. Υπάρχουν όμως και πραγματικά θύματα μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.
Στην πρόσφατη χρήση χημικών στην Συρία, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 η ώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας 19.8 σε μια περιοχή που ελέγχεται από τους τρομοκράτες ισλαμιστές, στην Ζαμάλκα, και που απέχει περίπου 5 χλμ από το κέντρο της Δαμασκού χρησιμοποιήθηκαν αυτοσχέδιες ρουκέτες με γέμισμα χημικές ενώσεις φωσφόρου. Σύμφωνα με τους τρομοκράτες και τα φερέφωνά τους τα θύματα ανέρχονται από μερικές δεκάδες έως χιλιάδες. Κατά την διάρκεια της επίθεσης με τα χημικά ο νόμιμος συριακός  στρατός είχε ξεκινήσει εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στα περίχωρα της Δαμασκού πολύ κοντά στην Ζαμάλκα, κάτι που σίγουρα γνώριζαν οι αμερικανικές και ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες από τις δορυφορικές παρατηρήσεις τους και από τους επί τόπου πράκτορες τους.
Έτσι αβίαστα συμπεραίνουμε ότι η χρονική στιγμή της επίθεσης με χημικά και η αμέσως επακολουθήσασα προπαγάνδα των σιωνιστικών ΜΜΕ ήταν πλήρως ενορχηστρωμένη από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Οι  από τους σιωνιστές ελεγχόμενες κυβερνήσεις των ΗΠΑ και Μεγάλης Βρετανίας αμέσως μετά την επίθεση εγκολπώθηκαν πλήρως την άποψη των τρομοκρατών, ότι δηλαδή η συριακή κυβέρνηση έκανε χρήση χημικών ακριβώς κάτω από την μύτη των ισραηλινών και αμερικανικών πρακτόρων. Και αυτό όταν όλοι οι στρατιωτικοί αναλυτές συμφωνούν ότι ο Άσσαντ νικάει τους τρομοκράτες σε όλα τα μέτωπα και επίκειται η πλήρης επικράτησή του. Τα σιωνιστικά ΜΜΕ απαίτησαν από τον Ομπάμα την επέμβαση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων και τον άμεσο βομβαρδισμό προεπιλεγμένων στόχων των κυβερνητικών δυνάμεων του Άσσαντ. Η Ρωσία με σαφήνεια δήλωσε ότι η όλη υπόθεση είναι μια χονδροειδής προβοκάτσια για να ενοχοποιηθεί ο νόμιμος συριακός στρατός για εγκλήματα πολέμου. Το Ισραήλ επιθυμεί διακαώς την ήττα του Άσσαντ και πραγματοποιεί αεροπορικές επιδρομές σε επιλεγμένους στόχους στο έδαφος της Συρίας, παραβιάζοντας κατά συρροή διεθνείς νόμους. Για το Ισραήλ ο Άσσαντ, η Ρωσία, το Ιράν και η παλαιστινιακή οργάνωση Χεζμπολάχ είναι μεγαλύτερος κίνδυνος από ότι η Αl Qaida και για αυτό προτιμούν στην Συρία μια νίκη των τρομοκρατών αυτής της οργάνωσης παρά την επικράτηση του Άσσαντ.
Στο σημείο αυτό πρέπει να τονισθεί ότι το Ισραήλ κατέχει υπερσύγχρονη τεχνολογία κατασκευής χημικών όπλων και άριστη προπαγανδιστική μηχανή, όπως π.χ. CNN και Washington Post, που του δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσει επιτυχώς μια τέτοια επίθεση με χημικά, να ρίξει το φταίξιμο στους αντιπάλους του και να προωθήσει έτσι τα απεχθή και αιματοβαμμένα σχέδιά του. Το Ισραήλ και οι Αμερικανοσιωνιστές ήταν η κινητήρια δύναμη στους πολέμους των ΗΠΑ εναντίον του Ιράκ που βασίστηκαν στα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, όπως η ισραηλινή προπαγάνδα ήταν η κινητήρια δύναμη για την  ύπαρξη όπλων μαζικής καταστροφής στο Ιράκ, κάτι που αποδείχτηκε εντελώς ψευδές. Νομίζουν κάποιοι ότι είναι απίθανος ο συλλογισμός να διοχετεύτηκαν χημικά όπλα ισραηλινής κατασκευής στους τρομοκράτες της Al Nusra (παρακλάδι της Al Qaida στην Συρία) και αυτοί με αυτοσχέδιες ρουκέτες να έπληξαν την από αυτούς τους ίδιους ελεγχόμενη περιοχή της Δαμασκού;
Ο στόχος είναι ο ίδιος όπως αυτός της 11ης Σεπτεμβρίου, δηλαδή να οδηγήσουν οι Αμερικανοσιωνιστές τις ΗΠΑ και τους προθύμους σε έναν πόλεμο τον οποίο δεν θέλει η αμερικανική κοινή γνώμη χρησιμοποιώντας την προπαγανδιστική τους μηχανή περί δήθεν εγκλημάτων πολέμου εκ μέρους του αντιπάλου. Οι τρομοκράτες ισλαμιστές που καθοδηγούνται από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Σαουδική Αραβία υπό την σημαία της Αl Qaida ξανακτύπησαν, αυτή την φορά στην Συρία.

4 σχόλια:

  1. Μιά του κλέφτη (Ράιχσταγκ)
    Δυό του κλέφτη (Δίδυμοι)
    Τρίτη και κακή του'μέρα.(Συρία)

    Game Over.

    Have a nice inter-galactic journey into oblivion.

    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΣαββατοΚυριακο ειναι, οσοι ενδιαφερομενοι ανοιξτε τον συνδεσμο και καλο διαβασμα.

    http://antiwar.com/israeli-files.php



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη η ιστορία ειναι πολυ παλαιά, ξεκινώντας απο του Lousitania το οποίο έδωσε την πρόφαση επέμβασης των εβραιοκαπιταλιστων της Αμερικης στον πρωτο παγκόσμιο πόλεμο, το Perl Harbor ως αλλη μια πρόφαση την ιδια στιγμή που οι Αμερικανοί έκαναν ήδη εξοντωτικό οικονομικό πόλεμο στους Ιάπωνες, συνεχίζοντας με το "ολοκαύτωμα" το οποιο εινια η "Πανάκια" που "θεραπεύει" καθε εθνοφυλετικη απειλή στην διεθνιστική ευρωπαιοκτονα μεθόδευση, και φυσικα προσφάτως με τους δίδυμους πύργους, τα "χημικά" του Σανταμ και τωρα με τα "χημικά του Σατανικου Ασαντ" τα οποια και προφανώς θα χρησιμοποιηθουν ως μια "εξαιρετική" πρόφαση για την εξόντωση ενος ακόμα ενοχλητικού για το διεθνές Ισραηλ, καθεστώτος στην μεση ανατολή.
    Ολοι όσοι συμμετέχουν σε τέτοιου είδους εκστρατείες θα πρεπει να θεωρηθούν εγκληματίες και εβραιοανδρεικελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΟΝ ΑΦΕΛΕΙΣ , ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ , ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ , ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ , ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΗΝ ...ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ . ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ. ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ . ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΤΥΧΑΙΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών