Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 09, 2013

Εκτός παιδικών σταθμών 30.000 Ελληνόπουλα


Εκτός παιδικών σταθμών 30.000 Ελληνόπουλα

Τα κονδύλια των 150 εκατ. ευρώ δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των αιτημάτων

Έως 30.000 βρέφη και νήπια θα μείνουν εκτός του προγράμματος ΕΣΠΑ που τους εξασφαλίζει φιλοξενία σε δημοτικούς και ιδιωτικούς σταθμούς, καθώς οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος είναι αυξημένες, ενώ τα διαθέσιμα κονδύλια παραμένουν έως τώρα στάσιμα.

H περασμένη Παρασκεύη 2/8 ήταν η τελευταία ημέρα για.....
την αποστολή των αιτήσεων στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) και, όπως δήλωσε ο πρόεδρος και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, κ. Ν. Βαφειάδης, «Έως τώρα έχουμε παραλάβει 82.000 αιτήσεις, γεγονός που μας επιτρέπει να προβλέψουμε πως στην ολοκλήρωση της ταχυδρομικής παραλαβής από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ο αριθμός θα φτάσει τις 92.000». Όπως ο ίδιος αναφέρει, έπειτα από μεγάλη προσπάθεια, εξασφαλίστηκαν κονδύλια ύψους 150 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ (όσα δηλαδή και την περίοδο 2012 - 2013), με αποτέλεσμα ο ανώτερος αριθμός των θέσεων που μπορούν να επιδοτηθούν να είναι 62.000, κάτι που δημιουργεί ένα «κενό».
Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι και για τη σχολική χρονιά 2012-2013 είχαν υποβληθεί συνολικά 83.982 αιτήσεις, ενώ πρόπερσι ήταν 58.471. Τον αλματώδη ρυθμό αύξησης των ενδιαφερομένων δεν ακολούθησε όμως το ύψος των διαθέσιμων κονδυλίων, τα οποία πρόπερσι επέτρεψαν τη φιλοξενία 48.360 παιδιών και πέρυσι περίπου 60.000. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή έχει πολλές φορές ασχοληθεί στο πλαίσιο της άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου με το ζήτημα των βρεφονηπιακών σταθμών και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ιδίως με την αδυναμία τους να καλύψουν τις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών την ίδια στιγμή που σε πολλές περιπτώσεις κάνουν δεκτές τις αιτήσεις αλλοδαπών και δη παράνομων.
Ο Έλληνας φορολογούμενος δεν έχει δικαίωμα να βάλει το παιδί του ούτε στους δημόσιους βρεφονηπιακούς σταθμούς, καθώς οι περισσότερες θέσεις καταλαμβάνονται από πληθώρα λαθρομεταναστών που δηλώνουν μηδενικό εισόδημα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, τα Ελληνόπουλα μένουν εκτός και το δημογραφικό πρόβλημα στη χώρα μας συνεχώς αυξάνεται. Απαιτείται άμεση προτεραιότητα στους Έλληνες και φορολογικές ελαφρύνσεις για κάθε Ελληνική οικογένεια που αποκτά παιδί.

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών