Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 09, 2013

Η Χρυσή Αυγή αλώνει και τους λιμενεργάτες και κάνει τους κομμουνιστές να...... σκυλιάζουν!


Η Χρυσή Αυγή στηρίζει του Έλληνες εργάτες στην ΝΕΖ Περάματος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ

Την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη (ΝΕΖ) Περάματος, επισκέφθηκε την Πέμπτη 8/8 κλιμάκιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελούμενο από τους Βουλευτές: Γ.Λαγό, Η.Παναγιώταρο και Ν.Μίχο μετά από πρόσκληση εργαζομένων στην ζώνη.  Εκεί, η εικόνα που αντίκρισαν ήταν η εικόνα της απόλυτης εγκατάλειψης. Εκεί που άλλοτε, ήταν γεμάτο εργάτες και ζωή, σήμερα, μετά την λαίλαπα του σταλινικού τύπου συνδικαλισμού της αριστεράς και του ΠΑΜΕ, πλέον δεν υπάρχει τίποτα. ΟΥΤΕ.....
ΠΛΟΙΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΟΥΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ«ΠΑΜΕ»!!!
Οι καταγγελίες από τους εργαζόμενους πολλές και συγκεκριμένες, καταδεικνύουν τους πραγματικούς ενόχους. Οι εργαζόμενοι ξέρουν τους υπαίτιους «με το μικρό τους όνομα». Και όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, υπαίτιοι για την καταστροφή είναι το κράτος που δημιούργησαν τα 2 κόμματα που συμμετέχουν και στην σημερινή συγκυβέρνηση αλλά κυρίως η γάγγραινα του ψευτοσυνδικαλισμού του ΠΑΜΕ και της αριστεράς!

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Το ΠΑΜΕ που χωρίς πραγματική δύναμη στην ζώνη, διαστρεβλώνοντας και αλλιώνοντας τις συνθέσεις των Δ.Σ. στα συνδικάτα μετάλλου, έπαιρνε αποφάσεις για αδικαιολόγητες απεργίες σε ολόκληρη την ζώνη.  Αλλοδαποί παράνομοι, εργαζόμενοι σε κονσερβοποιεία, αποφάσιζαν να κλείσουν για εβδομάδες την ζώνη «για την αλληλεγγύη των λαών στην Νικαράγουα» και στην πράξη ακύρωναν τις προθεσμίες παράδοσης των πλοίων στους πλοιοκτήτες. Με απειλές και τραμπουκισμούς στους εργαζόμενους για να συμμετέχουν στις απεργίες που διοργάνωνε το ΠΑΜΕ, τρομοκρατούσαν τους πλοιοκτήτες που πλέον ΔΕΝ τολμούν να φέρουν τα καράβια τους για επισκευή στο Πέραμα, αλλά τα πάνε απέναντι στην Τουρκιά. Οι μόνοι χαμένοι τελικά από όλο αυτό είμαστε ΜΟΝΟ εμείς. Οι πραγματικοί εργαζόμενοι της ζώνης που σήμερα δεν βρίσκουμε δουλειά πουθενά!»
Όπως συνέχισαν στις καταγγελίες τους οι εργαζόμενοι: «Τα πραγματικά προβλήματα της ΝΕΖ Περάματος δεν βρήκαν ποτέ λύση. Τα εργατικά ατυχήματα συνέχισαν να είναι σύνηθες φαινόμενο αφού μετά τους εκβιασμούς και τις απεργίες, το ΠΑΜΕ έφευγε, και η απειλή της ανεργίας ερχότανε. Αντί το σωματείο να κάνει αποδοτικές συνεννοήσεις και σωστές επαφές με τους υπεύθυνους των εταιρειών και τους πλοιοκτήτες, αντί να έκαναν την μεγαλύτερη ναυπηγοεπισκευαστική επισκευαστική ζώνη στα βαλκάνια, ζώνη δημιουργίας, καταπολέμησης της ανεργίας, με εργαζόμενους που θα εργάζοταν με ασφάλεια, έμεινε στις ψεύτικες υποσχέσεις ενώ οι παρεμβάσεις των συνδικα-λησταράδων του ΠΑΜΕ, κατα κάποιο περίεργο τρόπο, λειτουργούσε υπέρ της ασυδοσίας των συμφερόντων και κατά των πραγματικών συμφερόντων των εργαζομένων που το μόνο που ήθελαν ήταν δουλειά και ασφάλεια...»
Σήμερα η κατάσταση είναι τραγική καθώς λίγες είναι οι επιχειρήσεις που έχουν απομείνει ανοιχτές και δίνουν δουλειά σε Έλληνες. Καθημερινά όμως και αυτές κινδυνεύουν με λουκέτο, είτε λόγω αναδουλειάς, είτε εξαιτίας των επαίσχυντων μέτρων που παίρνει συνεχώς και αδιαλείπτως η μνημονιολάγνα συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!  
Οι εργαζόμενοι ζήτησαν την στήριξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην δημιουργία ενός νέου σωματείου μέσα στη ΝΕΖ Περάματος ώστε να συνεχίσουν να ελπίζουν. Οι Χρυσαυγίτες Βουλευτές δεσμεύτηκαν να βρίσκονται δίπλα τους σε όποια απόφαση και άν πάρουν, γιατί το όραμα των εργαζομένων είναι κοινό με της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος να ξαναγίνει, ζώνη ασφαλούς εργασίας, ελπίδας και δημιουργίας, δύναμη υγιούς ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-sthrizei-tou-ellhnes-ergates-sthn-nez-peramatos-fwtoreportaz#.UgQOw5J7JMQ#ixzz2bPqM9twW

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ Π.Α.Μ.Ε. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών