Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 17, 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Ανεπιθύμητοι οι Χρυσαυγίτες - επιθυμητοί οι Τούρκοι

Ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει ανεπιθύμητους τους χρυσαυγίτες, αλλά επιθυμητούς τους Τούρκους εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου. Όχι ότι είχαμε καμιά αμφιβολία ότι οι εμπαθείς κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ είναι τουρκολάγνοι μέχρι αηδίας (από την εποχή που ο εγγονός του Ισραήλ (Μπλανκ) Λένιν βοήθησε τον ομόφυλό του Κεμάλ να επιτύχει τη Μικρασιατική καταστροφή), αλλά να και μια ακόμα απόδειξη:

«Βουλευτής της Χρυσής Αυγής που βρέθηκε στη Χίο στις 7 Αυγούστου του 2013 δήλωσε ότι τα γραφεία του κόμματός του στη Χίο θα λειτουργήσουν ως...
«κάστρο» που θα είναι «προπύργιο απέναντι στον Τούρκο εχθρό», καθώς η Χίος είναι «απέναντι από εχθρική χώρα, όπως είναι η Τουρκία». Η εικόνα των χιλιάδων Τούρκων επισκεπτών και των οικογενειών τους εκθέτει προφανώς το ρατσιστικό,  νεοναζιστικό και εντέλει και πολεμοχαρές κόμμα της Χρυσής Αυγής. Οι εκτός τόπου και χρόνου ιδεοληψίες των στελεχών της Χρυσής Αυγής είναι εντέλει πολλαπλά επικίνδυνες και πρέπει να απομονωθούν πλήρως από τους πολίτες και τους φορείς του νησιού. Οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που επιχειρούν να πλήξουν το νησί και τη δοκιμαζόμενη οικονομία του με τις δηλώσεις τους, είναι ανεπιθύμητοι στη Χίο».

(ΥΓ): Μια φορά προδότες, για πάντα προδότες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών