Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 17, 2013

Ισιμπάγιεβα και Πούτιν κατά κίναιδων και πάσης (παρα)φύσεως ανώμαλων και υπέρ του Έθνους τους...."Σοκ" στην κοινή γνώμη!!

Η πολλάκις χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, Έλενα Ισιμπάγιεβα (Ρωσίδα αθλήτρια) δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις συναθλήτριές της που έβαψαν τα νύχια τους στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ως μήνυμα υποστήριξης προς τους ομοφυλόφιλους της Ρωσίας.

"Εάν επιτρέψουμε να προάγονται και να γίνονται όλα αυτά τα πράγματα στο δρόμο, φοβόμαστε πολύ για το έθνος μας, γιατί θεωρούμε τους εαυτούς μας φυσιολογικούς, κανονικούς ανθρώπους. Ζούμε αγόρια με γυναίκες και γυναίκες με αγόρια. Αυτό διδάσκει η Ιστορία. Δεν.....
είχαμε ποτέ τέτοιου είδους προβλήματα στη Ρωσία και δεν θέλουμε να έχουμε τέτοια στο μέλλον".

Στα παραπάνω πρέπει να προστεθεί και η σθεναρή αντίσταση του Προέδρου Πούτιν στους κίναιδους που με νόμο πια "απαγορεύει" τη διάχυση και την προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας...

Όλα αυτά φυσικά και προκαλούν...... περίοδο στους θολοκουλτουριάρηδες και τους πάσης φύσεως προοδευτικούς - ανώμαλους, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι εκτός της σωτηρίας της υστεροφημίας τους, οι Πούτιν και Ισιμπάγιεβα κάνουν αγώνα σώζοντας το Έθνος τους...
 
Υ.Γ.
Και στα δικά μας.... οσονούπω (ακόμη πιο...σκληρά)

6 σχόλια:

  1. Ευγε στην μεγάλη αυτη αθλήτρια, ειμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που δινει μαθήματα ήθους και τιμής στα βόρειο "Ευρωπαικα" εκφυλισμένα ανθρωποειδή της πολιτικης ¨"ορθότητας" της παρακμής και του εκφυλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΓΕ στον Βλαδίμηρο Πούτιν που εμπνέει και γαλουχεί το λαό του έτσι ώστε να μη διστάζει να εκφράσει την αντίδρασή του στα σιωνιστικά σχέδια εκφυλισμού των αξιών. Πρέπει πάντα να είμαστε αισιόδοξοι και να αντιμαχόμαστε κάθε τι που είναι αντίθετο στην φύση. Να μην επιτρέψουμε στον διεθνή σιωνισμό να κατακερματίσει τα πάντα, παρουσιάζοντας τους εβραίους ώς τους μόνους θεματοφύλακες ηθικών και αξιών. Ότι αυτοί είναι τάχα οι μόνοι αγνοί, που υπάρχουν σ΄αυτό τον κόσμο για να επαναφέρουν τις αξίες και την φυσική ομαλότητα.
    Μπράβο στην κοπέλα μπράβο σε κάθε ένα που πολεμάει την ανωμαλία και την κατάλυση της ηθικής. Μπράβο στον Πούτιν που δείχνει σε όλους και προπάντων στους Αμερικάνους τι θα πει ηγέτης.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με λίγα λόγια...

    ΑΞΙΑ
    ΣΟΒΑΡΗ-ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ
    ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΔΗΘΕΝ" ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ
    ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι.
    Μην κανουμε και μεις τα ιδια γιατι οι απανταχου πουσταρδες θα μποϋκοταρουν τα συυυυυυκα Καλαμων.


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το 2004, ο προπονητής της Isinbayeva είχε προτείνει στην Ελληνική επιτροπή να αγωνιστεί η (άσημη τότε) πιτσιρίκα με τα χρώματα της Ελλάδας, αφού η γιαγιά της Isinbayeva είναι Ελληνίδα. Οι "ειδήμονες" αρνήθηκαν κ έτσι η Isinbayeva αγωνίστηκε ως Ρωσίδα... Ευτυχώς, γιατί αν έρχονταν στην Ελλάδα, θα είχε την τύχη τόσων και τόσων πρωταθλητών που δεν είχαν χρήματα να αγοράσουν παπούτσια ή πήγαιναν στα τουρνουά με δικά τους έξοδα.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα την είχαν γεράσει πριν την ώρα της και οι δήθεν θα της είχαν στραμπουλήξει το κουράγιο και την ηθική της εγρήγορση.
      Έχασε η πατρίδα μας, αλλά κέρδισε η κοπέλα.
      Που στο κάτω-κατω δεν θα ευδοκιμούσε σε αυτό το μπομπολιστάν

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών