Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 07, 2013

Μας κάνουν ενεργειακό προτεκτοράτο των αμερικανοσιωνιστών - Η εθνική στρατηγική της Χρυσής Αυγής


Μας κάνουν ενεργειακό προτεκτοράτο των αμερικανοσιωνιστών - Η εθνική στρατηγική της Χρυσής Αυγής

Η επίσκεψη Σαμαρά στις ΗΠΑ συμπίπτει με την υπογραφή μνημονίου Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδος για την ενέργεια. Πίσω από τους πανηγυρισμούς και την καθεστωτική προπαγάνδα κρύβεται μία μεγάλη αλήθεια. Πως η Ελλάς μετατρέπεται de facto σε ενεργειακό προτεκτοράτο των αμερικανοσιωνιστών. Είχε προηγηθεί η πώληση του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου στην αζέρικη Socar. Οι ΗΠΑ, με άριστη παρασκηνιακή πολιτική, κατάφεραν να πετάξουν έξω από το παιχνίδι την Ρωσία. Όσον αφορά το....
ξεπούλημα της ελληνικής ενέργειας, είχε πολύ σωστά γράψει ο διαπρεπής οικονομολόγος Γκαλμπρέιθ:  «Ένα μονοπώλιο αερίου αποτελεί μια μηχανή που κόβει χρήμα με σταθερά κέρδη και τζίρο. Παραιτείται λοιπόν κανείς από μια σταθερή πηγή εσόδων, για να εισπράξει σήμερα λίγα χρήματα;».

Τελικά καταλήγουμε στη σημερινή κατάσταση, με το δικαίωμα εκμετάλλευσης των τεραστίων ενεργειακών κοιτασμάτων της χώρας μας να αποκτούν ξένους διαχειριστές. Η θεωρία περί κοινού άξονος Αθηνών -Τελ Αβίβ έναντι της Άγκυρας είναι εντελώς παρωχημένη. Πρόκειται για τεράστιο παραμύθι, που δεν το πιστεύουν ούτε οι νεοδημοκράτες που το διαδίδουν. Τούρκοι και εβραίοι είναι de facto σύμμαχοι και συνεταίροι και η αλήθεια αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει. Η δήθεν κοινή αμυντική πολιτική Ελλάδος-Ισραήλ αποτελεί προδοσία για τα εθνικά μας συμφέροντα, ιδίως σε επίπεδο κοινών γυμνασίων, κατά τα οποία οι εβραίοι αποδομούν όλα τα μυστικά της εθνικής μας άμυνας.

Τον ρόλο του καθοδηγητή στις εξελίξεις έχουν φαινομενικά οι ΗΠΑ. Το πόσο καλά στημένο είναι το παιχνίδι φαίνεται από το εξής γεγονός: Μία ημέρα πριν την υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ στην Λευκωσία, επισκέφθηκε τη νήσο ο αμερικανός υφυπουργός των εξωτερικών. Ο κύριος αυτός, με το καθαρά… «αγγλοσαξωνικό» όνομα Αμός Χοκστάιν (!) είναι ο απεσταλμένος του Ομπάμα για διευθέτηση κάθε πτυχής αυτού του μείζονος ζητήματος, λίγες ώρες πριν την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σαμαρά. Βασικότερος στόχος αυτής της συνάντησης στην Ουάσινγκτον είναι να δεσμεύσουν οριστικά την ελληνική ενέργεια οι αμερικανοί. Η συγκυβέρνηση του μνημονίου δίνει τα πάντα πριν ακόμα ολοκληρωθεί η έρευνα για τα ενεργειακά μας κοιτάσματα. Η πολιτική αυτή είναι εγκληματική έναντι του εθνικού συμφέροντος. Η Χρυσή Αυγή έχει συγκεκριμένες θέσεις και στρατηγική, η οποία θα εφαρμοστεί όταν η χώρα αποκτήσει μία πραγματικά εθνική ηγεσία.

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Η φιλοσοφία της Χρυσής Αυγής για την εξωτερική πολιτική βασίζεται στο δόγμα του στρατηγικού βάθους. Η Ελλάς διαθέτει τεράστιο στρατηγικό βάθος, που μπορεί να της εξασφαλίσει ανεξάντλητη ισχύ και διεθνή επιρροή. Το στρατηγικό βάθος της Ελλάδος είναι ο χώρος του Αιγαίου και η θαλάσσια προέκτασή του που φτάνει μέχρι την νήσο Κύπρο. Η γεωπολιτική αξία της εν λόγω περιοχής και οι αναξιοποίητες ακόμη πλουτοπαραγωγικές πηγές που περικλείει, μπορούν όχι απλά να λύσουν τα σύγχρονα οικονομικά προβλήματα του κράτους μας, αλλά και να του χαρίσουν περίοπτη θέση στη διεθνή οικονομική και στρατηγική σκακιέρα.

ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ: Εφαρμογή του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος – Κύπρου, που σε συνδυασμό με τις εφαπτόμενες ΑΟΖ των δύο κρατών, θα ισοδυναμεί με de facto Ένωση της νήσου με την Ελλάδα. Σήμερα που το φυσικό αέριο της κυπριακής ΑΟΖ βρίσκεται στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, θα έπρεπε η Ελλάς – και όχι το Ισραήλ - να είναι η εγγυήτρια δύναμη για την ακεραιότητα της Κύπρου. Τα ελληνικά F-16 και όχι τα εβραϊκά f-15 να σταθμεύουν στο αεροδρόμιο της Πάφου. Άλλωστε τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της λεκάνης του Ηροδότου, ως φυσική συνέχεια των κυπριακών κοιτασμάτων, θέτουν ως άμεση ανάγκη τη δημιουργία ελληνοκυπριακού ενεργειακού αγωγού με προορισμό την ευρωπαϊκή αγορά.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ- ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Σύμφωνα με την Deutsche Bank θεωρείται βέβαιη η ύπαρξη πλούσιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης, αξίας 427 δισ. ευρώ και όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα τα έσοδα αυτά θα έρθουν μέσα σε 8 έτη. Οι εκτιμήσεις αυτές αφορούν μόνο την περιοχή νοτίως της Κρήτης και όχι τα επιβεβαιωμένα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Δυτική Ελλάδα, ούτε τα κοιτάσματα πετρελαίου στο βόρειο Αιγαίο, η εκμετάλλευση των οποίων ξεκίνησε το 1973 (κοίτασμα Πρίνου). Όταν κάναμε λόγο για τα κοιτάσματα αυτά προ ετών μας αποκαλούσαν… «φασίστες και χουντικούς». Σήμερα που το καθεστώς του Μνημονίου είναι έτοιμο να ξεπουλήσει τα πάντα στους τοκογλύφους δανειστές, ανακάλυψαν την ελληνική ενέργεια. Η απάντηση της Χρυσής Αυγής σε αυτή την απόπειρα εκχώρησης του εθνικού μας πλούτου είναι κάθετη:

- Άμεση εθνικοποίηση όλων των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευσή τους στον ελληνικό λαό, με κύριο στόχο να καταστεί η Ελλάς στρατηγικός ενεργειακός κόμβος.
- Προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την ανάθεση του τεράστιου έργου της έρευνας και εξόρυξης του πετρελαίου και του φυσικού αερίου που περικλείει η ελληνική ζώνη οικονομικής εκμετάλλευσης.
- Σύναψη αμυντικής συμφωνίας και έναρξη στρατιωτικής συνεργασίας με τα κράτη εκείνα με τα οποία είναι δυνατόν να υπάρξει σύγκλιση γεωπολιτικών συμφερόντων και όχι φύσει και θέσει ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ και των οποίων οι κοινοπραξίες θα πλειοδοτήσουν στον διαγωνισμό για την έρευνα και εκμετάλλευση των ενεργειακών μας κοιτασμάτων.


Οι παραπάνω ενέργειες προσφέρουν στη χώρα μας τη δυνατότητα εξοικονόμησης μεγάλων κερδών, από την εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου από όλα τα μήκη και τα πλάτη του Αιγαίου πελάγους, καθώς και από το χρυσοφόρο τρίγωνο Κρήτης - Κύπρου - Δωδεκανήσου. Κατ’ ουσία μετατρέπουν την Ελλάδα σε κεντρική δύναμη στον ευαίσθητο γεωπολιτικά χώρο της Ανατολικής Μεσογείου.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών