Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 07, 2013

Ο νέος ρόλος που επιφυλάσσει το σύστημα στον Κουβέλη...και ο Δήμος της Αθήνας!

Η απελπισία του καθεστώτος για την ιλιγγιώδη άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος στα αστικά κέντρα είναι τέτοια που οδηγεί τους κηφήνες της πολιτικού κατεστημένου να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους εν' όψει δημοτικών εκλογών.

Το κατεστημένο γνωρίζει ότι ενδεχόμενη εκλογική νίκη υποψηφίου της Χρυσής Αυγής σε έναν Δήμο σε ολόκληρη την Ελλάδα θα σημάνει και την πορεία προς τον κατακερματισμό του σαθρού οικοδομήματος της μεταπολίτευσης. Για αυτό το λόγο θα κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει. Πόσο μάλλον σε Δήμους, όπως της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης που η Χρυσή Αυγή εκτινάσσεται.

Πρώτος στόχος λοιπόν είναι η "προστασία" της Πρωτεύουσας.
Άλλωστε όποιος ελέγχει την πρωτεύουσα, ελέγχει και τη Χώρα.

Το σύστημα γνωρίζει πως.....
αυτή τη στιγμή η Χρυσή Αυγή και ο Κασιδιάρης θεωρείται στη συνείδηση του κόσμου, και κατ' επέκταση και στην εκλογική του πρόθεση, ο κατάλληλος άνθρωπος για να λύσει τα βασικότερα προβλήματα της Αθήνας (λαθρομετανάστευση, λαθρεμπόριο, εγκληματικότητα κτλ) που γέννησε το φαύλο κύκλωμα της δημ(ι)οκρατίας των αστών πολιτικάντηδων.

Όποιον υποψήφιο και να αντιπαραβάλλουν απέναντί του, είτε "ακροδεξιό" (Βορίδης), είτε δεξιό-φιλελεύθερο (Δένδιας) είτε αριστερο-διεθνιστή-lifestyle (Λαζόπουλο - Κιμούλη κτλ) γνωρίζουν ότι θα τον συντρίψει σε όλα τα επίπεδα.

Έτσι η ύστατη λύση είναι μια και μοναδική.
Κοινής αποδοχής πρόσωπο, πλην ΚΚΕ που θα πρέπει να παίξει το ρόλο του "αντισυστημικού", ώστε να υπερκεράσει την πορεία προς την Εξουσία του Ηλία Κασιδιάρη.

Αυτό το πρόσωπο έχει βρεθεί και είναι ο Φώτης Κουβέλης.
Ένας άνθρωπος που έχει ταυτίσει το πολιτικό του μέλλον με τις...."συνεννοήσεις(από το 89' μέλος της συγκυβέρνησης Μητσοτάκη - Φλωράκη - Θεοδωράκη κτλ, μέχρι το 2012), δικηγόρου του ΚΙΣ, ζηλωτή των στοών και φυσικά....μετριοπαθή.

Με αυτό τον τρόπο κατορθώνουν και τον κρατούν στην πολιτική ζωή του τόπου καθώς το κόμμα του είναι δεδομένο ότι θα εξαφανιστεί μετά τις ευρωεκλογές, ενώ κάνουν και ένα ακόμη πιο σημαντικό βήμα....

Αν καταφέρει και κερδίσει σε μια εκλογική μάχη έναν......φασίστα, θα είναι η απαρχή και το βασικό του εφόδιο - προπαγανδιστικό εργαλείο για το δρόμο προς την....Προεδρία της Δημοκρατίας. Κάτι που επιθυμεί σφόδρα το Σιωνιστικό λόμπυ στην Ελλάδα αλλά και του εξωτερικού που προετοιμάζει την κοινή γνώμη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο τουλάχιστον ένα έτος.

Εναντίον Όλων λοιπόν....
Δεν μας ενοχλεί καθόλου...Αντιθέτως, θα είναι μια πρόκληση και η Νίκη που θα πετύχουμε μεγαλύτερης αξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών