Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2013

Ομπάμα κατά Χρυσής Αυγής: Είναι επικίνδυνοι, αντιαμερικάνοι και αντισημίτες!

Γράφει ο Αντίοχος

Τους διαλόγους Ομπάμα-φον Αντωνάκη πίσω από τις κάμερες, αποκαλύπτει στο καθεστωτικό «Έθνος της Κυριακής» ο Μιχάλης Ιγνατίου. Φυσικά, ένα από τα θέματα που απησχόλησαν τους δύο άνδρες ήταν το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, που εδώ και πολύ καιρό έπαψε να είναι πρόβλημα του ντόπιου σάπιου κατεστημένου κι έγινε διεθνές! Ιδού, λοιπόν, τι αναφέρει σχετικά η (πάντα καλά πληροφορημένη εκ των έσω…) φυλλάδα του Μπόμπολα, στο άρθρο υπό τον τίτλο «Τα σχόλια για τη Μέρκελ και οι ερωτήσεις για τη Χρυσή Αυγή»:

«Είναι εντυπωσιακό ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ασχολήθηκε με τη...
ναζιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», η οποία εισήγαγε στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό μεθόδους μαφίας… Το θέμα της ναζιστικής Χ.Α. χαρακτηρίζεται «πολύ ευαίσθητο», καθώς παρουσιάζει επικίνδυνη αντιαμερικανική και αντισημιτική συμπεριφορά. Οι γραφειοκράτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τη δράση της και διατηρούν συνεργασία με το Εβραϊκό Λόμπι, τους Ελληνοαμερικανούς και την Αθήνα για την αντιμετώπισή της. Πιστεύουν ότι η ενίσχυσή της στις δημοσκοπήσεις οφείλεται στα σκληρά μέτρα που επέβαλε η τρόικα και κυρίως στην ανεργία ανάμεσα στους νέους. «Εάν ο κ. Σαμαράς δείξει έργο στο θέμα της οικονομίας, η Χ.Α. θα ξεφουσκώσει» δήλωσε η διπλωματική πηγή, που έχει γνώση των συζητήσεων του Έλληνα πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ».

(ΥΓ) 1: Είναι προφανές και δε χρειαζόταν το παραπάνω αποκαλυπτικό δημοσίευμα για να το διαπιστώσουμε πως η Χρυσή Αυγή – και μόνο η Χρυσή Αυγή – είναι το μοναδικό, το τελευταίο εμπόδιο των διεθνών τοκογλύφων για την λεηλασία της Ελλάδος. Και η μοναδική, η τελευταία ελπίδα του ελληνικού λαού!

(ΥΓ) 2: Μα καλά, δεν έχει ακουστά ολόκληρος πλανητάρχης για τον «αντισυστημικό» ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάλιστα χτυπάει την πόρτα της εξουσίας (ενώ η Χρυσή Αυγή όχι ακόμα); Πως δεν αναφέρει τίποτα περί αυτού ο Ομπάμα και πως οι «γραφειοκράτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ» δεν «παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τη δράση του»; Δεν έχει ακούσει τίποτα κοτζάμ πλανητάρχης για το (επίσης «αντισυστημικό»)… τιμημένο κουκουέ, που απειλεί να κάνει… σοσιαλιστική επανάσταση; Δεν έχει ακούσει τίποτα για τον Καμμένο (αυτόν με το κότερο, που είναι… παροπλισμένο- αυτός πια κι αν είναι… αντισυστημικός); Περίεργα πράγματα! Γιατί δεν ασχολείται και μ’ αυτούς;  Μόνο για την Χρυσή Αυγή μιλάει, μόνο με την Χρυσή Αυγή ασχολείται;

(ΥΓ) 3: Χρειάζεται μεγάλο, μα πολύ μεγάλο θράσος, για να μιλάει κάποιος στη χώρα του οποίου γεννήθηκε και ανδρώθηκε η μαφία, για… «μεθόδους μαφίας»!

14 σχόλια:

  1. Oh my God !!!

    Τι μεγάλη τιμή για το ταπεινό μας γκρουπούσκουλο των "περιθωριακών αμόρφωτων νεοναζί" όπως μας αποκαλούν !!

    Κοτζάμ πλανητάρχης ασχολήθηκε μαζί μας !!

    Στ'αρχίδια του οι "επαναστάτες" της αριστεράς !!

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τον καίει !!

    Αραπάκο Ομπάμα, τα καλύτερα έρχονται !!!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Μπἀρακ Χουσεῒν Ομπάμα έγινε παρατύπως πρόεδρος των ΗΠΑ. Γεννήθηκε στην Χαβάη το 1959, όταν η αμερικανική κτήση μετετράπη σε πολιτεία δλδ ομόσπονδο κράτος των ΗΠΑ.Εκείνη την εποχή ίσχυε νόμος που απαγόρευε την επιμειξία Λευκών με μη λευκούς παντός είδους. Ο νόμος προβλέπει ότι δεν μπορεί να εκλεγεί κάποιος πρόεδρος των ΗΠΑ αν δεν είναι εκ γεννετής αμερικανός υπήκοος.
      Οι Εβραίοι προώθησαν τον Ομπάμα στην προεδρία αφού τον επέλεξαν μεταξύ άλλων εγχρώμων. Διορίζοντας πρόεδρο αράπη θέλησαν να μας προσβάλλουν.
      Ο επόμενος πρόεδρος μπορεί να είναι κανένας Κινέζος πούστης ή καμιά Ινδή πόρνη. Ο διεστραμμενος κόσμος των Ιουδαίων...

      Διαγραφή
  2. "Είναι επικίνδυνοι, αντιαμερικάνοι και αντισημίτες! "

    Μια χαρά δηλαδή!!

    Η Ελλάς είναι λευκή, άνευ τελετουργικής περιτομής,
    άθλιοι διεθνιστές ταλμουδο-μπολσεβίκοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ, ερώτηση. Γιατί υπογράφεις στο δεύτερο σχόλιο ως ανώνυμος ενώ είναι η ίδια IP? Τόσο απελπισμένοι είστε, χρυσές χεσμένες κοτούλες, να φανείτε πολλοί? Καταρρέεται πουστράκια! Το άκυρο στην Καλαμάτα ήταν μόνο η αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η απόλυτη αλήθεια που τρομάζει το κάθε
      υποπροϊόν της φύσεως σαν εσένα και τους αλβανούς, πακιστανούς, ζουλού εραστές σου και τα περιτομημένα περιττώματα τα αφεντικά σου...

      Καλή διαμονή στη σομαλία μέχρι να σε φάνε ... Χαχαχα!!

      Διαγραφή
    2. Κοίτα μωρή πούστρα τα χάλια σας
      https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dGfaBXKc9p0

      Διαγραφή
    3. @ ανώνυμος 10:43 :

      Πού είδες εσύ ρε αρχιμαλάκα ότι είναι η ίδια ΙP ;;

      Εγώ σχολιάζω ΠΑΝΤΑ ως ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

      Επί της ουσίας του άρθρου έχεις να πεις τίποτα ή μόνο να βρίζεις ξέρεις σαν αμόρφωτο αναρχοκουμμούνι ;;

      Γιατί ο Ομπάμα δεν ανησυχεί για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, αλλά για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ;;

      Μπορείς να απαντήσεις σε αυτό ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΗΛΙΘΙΕ ;;

      Σε όλες τις δημοσκοπήσεις η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλπάζει, το κράτος πανικόβλητο προσπαθεί να μας σταματήσει με απαγορεύσεις κι εσύ βλέπεις ότι "καταρρέουμε" ;;

      Επιτέλους σταμάτα να είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ, και εάν μπορείς κάνε μια συζήτηση με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ αντί να μπαίνεις εδώ και να γράφεις τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες.

      Δείξε λίγο σεβασμό τουλάχιστον για τον χώρο που - υποτίθεται - πως εκπροσωπείς και προσπάθησε να μιλήσεις σαν άνθρωπος, εφόσον επιλέγεις να σχολιάζεις σε ένα αντίπαλο ιδεολογικά ιστολόγιο.

      Αλλιώς δικαιώνεις όλους εμάς τους Εθνικιστές που πιστεύουμε ότι όλοι εσείς οι "αντιφασίστες" είστε ΖΩΑ.

      Διαγραφή
    4. Δεν νομίζω να έχει κανένα λόγο να βγαίνει με διάφορα ψευδώνυμα...ο Έλλην Εθνικιστής είναι γνωστός ενώ εσύ παραμένεις ανώνυμος και ασήμαντος συμπλεγματικέ ανθέλληνα...
      Και εάν δεν κατάλαβες τι έγραψε ο Έλλην Εθνικιστής το ξαναγράφω και εγώ...
      Ο αράπης ασχολήθηκε με τη Χρυσή Αυγή...δεν ασχολήθηκε με εσάς τους ασήμαντους...
      ΥΓ...Ψάξε να βρεις και τα δικά μου IP...εγώ ένα ψευδώνυμο και μοναδικό χρησιμοποιώ Ανώνυμη ασημαντότητα...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    5. ΡΕ 10.43 μ.μ. ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΙΡ ??
      ΚΥΠΑΤΖΗΣ ΕΙΣΑΙ ?? ΚΥΠΑΤΖΗΣ ??

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμε 12:46 π.μ.

      ΧΥΜΠΑΤΖΗΣ είναι...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  4. Ο ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΤΑΡΣΥΑ , ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ?? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ .
    ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ . ΤΑ ...ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ...ΜΟΧΘΗΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΘΙΞΕΙ ... ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι -τουλάχιστον- αισχρό το να θέλουν να διδάξουν ηθική και δημοκρατικότητα οι αμερικάνοι. Οι ΗΠΑ γεννήθηκαν απο μασόνους, εβραίους και αράπηδες δούλους. Υποδούλωσαν δεκάδες κράτη γιατί το διέταξαν εβραίοι ή άραβες κ δολοφόνησαν την Γη με τα πυρηνικά. Η χώρα εβραιοκρατείται και πουστοκρατείται ταυτόχρονο.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΜΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΩΝ . ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΧΡΗΖΩΝΤΕ ΟΣΟΙ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ N.S.A. ΚΑΙ ΜΟΝΟ .
    ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ...ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΥΠΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ...ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΥΠΕΡ ΜΕΡΝΤΟΧ κ ΚΟΜΠΑΝΙ .
    ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ , ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΑΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ , ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΠΟΙΗΤΟ ...ΘΕΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ "ΚΑΚΟ" ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΣ.ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΠΙΤΣΑΔΟΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣΑ ΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ 'ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑ ΦΙ ΣΟΥ ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΕΝΕ-ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών