Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2013

Χρυσή Αυγή.. "H φωτιά στα… μπατζάκια του συστήματος!"


Χρυσή Αυγή: H φωτιά στα… μπατζάκια του συστήματος!

Γράφει ο Αντίοχος

Οι 100 εθελοντές της Χρυσής Αυγής.
Πιάνει, λοιπόν, η φωτιά στο Μαρκόπουλο, την Παρασκευή. Σε χρόνο-μηδέν οργανώνεται ομάδα 100 εθελοντών της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον συναγωνιστή βουλευτή Η. Κασιδιάρη, για να βοηθήσει στην κατάσβεση. Μάννα εξ’ ουρανού για την Πυροσβεστική, που ψάχνει τους εθελοντές με το ντουφέκι. «Ελάτε αμέσως όπως είσαστε», ήταν η απάντηση του υπευθύνου της Π.Υ. και βέβαια δε μπορούσε να είναι διαφορετική. Του υπεύθυνου, που προφανώς ενημέρωσε και.....
τους υπολοίπους ότι σε λίγο καταφτάνουν 100 Χρυσαυγίτες. Κουβέντα την κουβέντα, η είδηση δεν άργησε να φτάσει και στ’ αυτιά του Δένδια – που έχει μάτια και αυτιά παντού, αλλά μόνο εις ότι αφορά την… Χρυσή Αυγή, την οποία του έχουν χρεώσει στις σκοτεινές στοές με… 108.
Πήραν φωτιά τα… τηλέφωνα.
Επικρατεί πανικός! Τι κάνουμε τώρα; Πέφτει αμέσως τηλέφωνο στο Χρύσανθο: Χρύσανθε βοήθεια, το και το… Αυτός με τη σειρά του παίρνει τους παλιούς του συντρόφους στη Β΄ Πανελλαδική και νυν συνδέσμους του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μεγάλα αφεντικά, για να πάρει… γραμμή. «Τι έχουμε πει; Η εντολή από το κέντρο είναι σαφής: καμία ανοχή, ποτέ και πουθενά! Πάλι θα τα ξαναλέμε Χρύσανθε;». Τα τηλέφωνα δουλεύουν αντίστροφα. Ώσπου, ο κόντε-Δένδιας ρίχνει τη διαταγή: στείλτε διμοιρίες των ΜΑΤ, στείλτε περιπολικά, στείλτε δυνάμεις, στείλτε λυτούς και δεμένους, εμποδίστε τους, κλείστε τους το δρόμο. Να μην περάσουν σε καμία περίπτωση!
«Δεν μπορείτε να περάσετε, εντολή υπουργού»!
Φτάνουν στο σημείο οι εθελοντές της Χρυσής Αυγής, βλέπουν περιπολικά, το ένα πίσω απ’ τ’ άλλο να τους κλείνουν το δρόμο προς το μέτωπο της φωτιάς και πίσω κλούβες των ΜΑΤ, δια παν… ενδεχόμενο. «Δε μπορείτε να περάσετε. Εντολή υπουργού, καταλαβαίνετε…». Οι κάτοικοι γύρω αγωνιούν για τις περιουσίες τους και φωνάζουν οργισμένοι: «είστε τρελοί; Να βοηθήσουν ήρθαν τα παιδιά. Γιατί δεν τους αφήνετε;». Οι αστυνομικοί κατεβάζουν τα κεφάλια. Τι να τους πούνε τώρα;
Η φωτιά που του άναψε η Χρυσή Αυγή.
Επανερχόμαστε στο υπουργείο. Ο Δένδιας πιάνει την καράφλα του σκεπτικός. Δεν τον ενδιαφέρει η φωτιά. Δεν πα να καεί το σύμπαν; Η πρώτη είναι ή η τελευταία. Τον καίει, όμως, αυτή η φωτιά που του άναψε η Χρυσή Αυγή. Πώς να δικαιολογηθεί τώρα προπαγανδιστικά ότι δεν τους αφήσαμε να σβήσουν τη φωτιά; Εντάξει, στη διανομή τροφίμων επικαλεστήκαμε τα συντρόφια, που δήθεν θα έρθουν να κάνουν επεισόδια. Τώρα τι να πούμε; Ιδού η απορία! Η πρώτη… διαρροή έγινε στα φιλικά ΜΜΕ: παιδιά, γράψτε αυτό για την ώρα και μετά βλέπουμε. Κι έγραψαν οι… πρόθυμοι: «Πυροσβεστική και Αστυνομία δεν τους επέτρεψε να πλησιάσουν στην ήδη αποκλεισμένη περιοχή, επειδή εκτός των άλλων υπήρχε και μεγάλος κίνδυνος να τραυματιστούν, καθώς τα πυροσβεστικά ελικόπτερα και αεροπλάνα εξακολουθούσαν να κάνουν ρίψεις νερού». Γέλασε ο κόσμος! Γιατί, όλος ο κόσμος ξέρει πως τα πυροσβεστικά αεροσκάφη δεν πετάνε μετά τη δύση του ηλίου. Κι είχε ήδη νυχτώσει!
Ζητούνται… εκπαιδευμένοι εθελοντές.
Την επομένη, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής (καθ’ υπαγόρευση Δένδια): «…επισημαίνεται ότι στις πυροσβεστικές επιχειρήσεις συμμετέχουν επαγγελματίες πυροσβέστες ή εκπαιδευμένοι εθελοντές πυροσβέστες. Ως εκ τούτου σε καμία περίπτωση Ανώτατος Αξιωματικός του Π.Σ. θα καλούσε στην πρώτη γραμμή του πυρός ομάδες ή μεμονωμένους πολίτες που δεν ανήκουν στις ανωτέρω κατηγορίες, με κίνδυνο τραυματισμού ή ακόμα και θανάτου τους». Εδώ γελάνε και τα σκυλιά ακόμα! Όλοι όσοι έχουμε πάει φαντάροι έχουμε -έστω και μία φορά κατά τη διάρκεια της θητείας μας- πάει σε κατάσβεση πυρκαγιών, χωρίς βεβαίως-βεβαίως να είμαστε… εκπαιδευμένοι!
«Ιός»: Πολύ καλά έκανε η πυροσβεστική…
Έπειτα, κατέφτασαν τα… συγχαρητήρια. «Η φωτιά δεν σβήνει με φάλαγγες», έγραψε η Άντα Ψαρρά –της ομάδας του «Ιού» της σιωνιστικής αριστεράς- στη φυλλάδα τους. Και συνεχίζει στον ίδιο τόνο: «Πολύ καλά έκανε η πυροσβεστική και εμπόδισε το σόου του Κασιδιάρη και των ομοίων του που με πρόσχημα την «βοήθεια» στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έβαλαν όλα τα σήματα και τα ναζιστικά τους αξεσουάρ για να μας πείσουν ότι μόνο με στρατιωτικούς σχηματισμούς και φάλαγγες μπορούμε να οργανώνουμε τη «δράση» μας. Με τα αξεσουάρ πηγαίνουν στα νοσοκομεία για αίμα μόνο σε Έλληνες, με τα αξεσουάρ παραταγμένοι μοιράζουν τα τρόφιμα μόνο για Έλληνες με καλυμμένα τα σύμβολα κακοποιούν μετανάστες και με τον ίδιο τρόπο πήγαν χθες σύσσωμοι να μπερδευτούν στα πόδια της πυροσβεστικής». Πήγαν οι καρδιές του Δένδια και του Χρύσανθου στις θέσεις τους. Σου λένε, αφού μας συγχαίρουν οι Σοφοί της Σιών των «Ιών», σημαίνει πως τα μεγάλα αφεντικά έμειναν ευχαριστημένα. Τι άλλο θέλουμε;
Και η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ συγχαίρει την… εξουσία.
Τέλος, την ευαρέσκειά της εξέφρασε και η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ-Βίλα Αμαλία-Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (και δε συμμαζεύεται…): «Διαψεύδει η Πυροσβεστική τα ψέματα των χρυσαβγιτών ότι τους κάλεσε να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Μαρκόπουλο – εμφανίστηκαν με μπλούζες της ναζιστικής συμμορίας και επικεφαλής τον Κασιδιάρη για να «πουλήσουν» αλληλεγγύη στους κατοίκους Ενώ μαινόταν η πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο, η Χρυσή Αβγή, με επικεφαλής τον γνωστό τραμπούκο Κασιδιάρη, προσπάθησε να στήσει νέο επικοινωνιακό σόου. Όπως σημειώνει η Άντα Ψαρρά…». Να τη πάλι η Άντα Ψαρρά! Τυχαία μνημονεύεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ η συντάκτης του «Ιού»; Δε νομίζω!
Η γραμμή της Σιών και οι διεκπεραιωτές της.
Τι συμβαίνει; Απαγόρευση της «Γιορτής Νεολαίας» την 4η Αυγούστου στην Καλαμάτα. Απαγόρευση… συναθροίσεων και της διανομής τροφίμων σε Έλληνες έχοντες ανάγκη, την 24η Ιουλίου. Απαγόρευση σε εθελοντές χρυσαυγίτες να συμμετάσχουν σε κατάσβεση πυρκαγιάς. Όλα αυτά (και οι επόμενες απαγορεύσεις που θα ακολουθήσουν…) είναι αλληλένδετα. Υπάρχει γραμμή! Η γραμμή προέρχεται κατευθείαν από τα αμερικανοσιωνιστικά κέντρα και είναι σαφής: αφού δε μπορείτε να τους θέσετε εκτός νόμου, απαγορέψτε τους τα πάντα! Διεκπεραιωτές της γραμμής είναι η ομάδα των «Ιών» (που είναι της αρχής «όταν στριμώχνεται η Χρυσή Αυγή υποχωρεί») και ο πρώην καθοδηγητής τους στη Β΄ Πανελλαδική, κομμουνιστής σύμβουλος του (φον) Αντωνάκη Χρύσανθος Λαζαρίδης, με… βοηθό τον Δένδια. Στο «μεγάλο κόλπο» συμμετέχουν κατά περίπτωση υπουργοί της συγκυβέρνησης, δήμαρχοι και βέβαια η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ και δευτερευόντως τα υπόλοιπα κόμματα του… συνταγματικού τόξου.
Μια απαγόρευση την ημέρα, το σύστημα κάνει πέρα!
Προς τι οι απαγορεύσεις και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα τους; Είναι φανερό πλέον πως έχουμε προ πολλού περάσει το 20% και πάμε γι’ άλλα. Το οποίο 20% είναι η «κόκκινη γραμμή» του συστήματος, που λυσσομανάει. Δοκίμασε κι άλλους τρόπους, αλλά μάταια. Αυτή την εποχή έχει καταφύγει στις απαγορεύσεις. Είναι βούτυρο στο ψωμί μας! «Ότι δε με καταστρέφει, με κάνει πιο δυνατό», όπως είπε κι ο φιλόσοφος. Τώρα είμαστε αρκετά ισχυροί για να τις αντέξουμε και ο ελληνικός λαός –ειδικά υπό τις παρούσες συνθήκες- λειτουργεί αντιδραστικά. Φέρτε μας, λοιπόν, απαγορεύσεις! Μέχρι που να το καταλάβουν αυτό και ν’ αλλάξουν και πάλι τακτική, θα έχουμε φτάσει στο 25%! Κι έπεται συνέχεια…
Πηγή Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών