Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 21, 2013

Η σιωνιστική φύση των διεθνών τοκογλύφων

Ας δούμε εν τάχει κάποιες «συμπτώσεις» γύρω από τους διεθνείς τοκογλύφους, ώστε να επικαιροποιήσουμε κάποια ζητούμενα και να σκοπεύσουμε εύστοχα ως προς το ποιος κινεί τα νήματα στο παγκόσμιο καπιταλιστικό παίγνιο της κρίσης και της αφαίμαξης Λαών. Αυτό θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε τα πράγματα καθαρότερα, μακριά από τις αποπροσανατολιστικές φωνασκίες της αριστεράς, η οποία επιθυμεί να κρύψει το πρόβλημα κάτω από το χαλί, με σκοπό την διαιώνιση του. Άλλωστε αυτό δεν την ενοχλεί, αφού οι ιδεολογικές απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων είναι ουσιαστικά και δικές της.

Ένα ενδεικτικό παράδειγμα περί του λόγου το αληθές είναι τα επίκαιρα περί των ακινήτων, δηλαδή οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, το σεισμόσημο, αλλά και όλες οι άλλες φοροαρπακτικές ρυθμίσεις που στόχο τους έχουν την ποινικοποίηση της ιδιοκτησίας. Αυτό είναι απαίτηση της τρόικας, όμως είναι απαίτηση και… κάποιου άλλου. Γράφει, σχετικώς, στο Μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος, ο Ιουδαίος Κάρλ Μάρξ: «Μ' αυτή την έννοια, οι κομμουνιστές μπορούν να...
συνοψίσουν τη θεωρία τους σ' αυτή τη μοναδική διατύπωση: κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας.»

Όμως ας πάμε στις «συμπτώσεις» που προαναφέραμε. Ας δούμε λίγο κάποιες από τις εταιρίες κολοσσούς που το όνομα τους έχει γίνει διάσημο στον καιρό του μνημονίου, για την ανάμιξη τους σε κερδοσκοπικές πολιτικές και πρακτικές.

Ας ξεκινήσουμε από την περιβόητη Goldman Sachs. H Goldman Sachs, λοιπόν είναι μέτοχος της Deutsche Bank και όπως ήδη γράψαμε κέρδισε πολλά χρήματα από την Ελληνική Κρίση. Μία Ελληνική Κρίση την οποία επέβαλε, τρόπον τινά, η Goldman Sachs αφού όπως λένε οι «κακές γλώσσες» έχει πληρωθεί αδρά ως σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους. Η εν λόγω εταιρία, λοιπόν, ιδρύθηκε από τον Marcus Goldman, ο οποίος είχε την ίδια καταγωγή με τον Καρλ Μάρξ, δηλαδή ήταν Ιουδαίος. Περνώντας στο σήμερα μπορούμε να δούμε ότι επικεφαλής της εν λόγω εταιρίας είναι κάποιος Lloyd Craig Blankfein, ο οποίος είναι επίσης Ιουδαίος.

Όταν η Ελλάδα εισήλθε στις νύχια του ΔΝΤ, υπήρχε μία ακόμα «σύμπτωση» που αξίζει να εξετάσουμε. Πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ επικεφαλής του ΔΝΤ ήταν ο Ντομινίκ Στρος Καν, ένας Ιουδαίος ακόμα. Η ίδια καταγωγή συνοδεύει και την Άνγκελα Μέρκελ της Γερμανίας, ενώ η πολιτική που ακολουθήθηκε πιστά τον καιρό του μνημονίου από την επονομαζόμενη τρόικα έχει ως εμπνευστή της έναν επίσης Ιουδαίο, τον Μίλτον Φρίντμαν. Ενώ η ίδια η φύση του συστήματος, δηλαδή ο τοκισμός και η κατάχρηση του, αναφέρονται στο ιερό βιβλίο των Ιουδαίων, την Τορά, όπου σημειώνεται ότι επιτρέπεται ο τοκισμός μοναχά στους μη εβραίους.

Η πέτρα του σκανδάλου είναι οι τράπεζες, όπου το τοπίο των «συμπτώσεων» συνεχίζεται με τους ισχυρότερους τραπεζίτες στον κόσμο. Η οικογένεια Ρόθτσιλντ πρώτον απ’ όλα, η οποία είναι Ιουδαϊκή. Η συγκεκριμένη οικογένεια ξεκίνησε την λογική των παραρτημάτων στις τράπεζες, ώστε να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο δίκτυο, πρακτική που την ακολούθησαν και άλλες ιουδαϊκές οικογένειες τραπεζιτών όπως οι Bischoffsheims, Pereires, Seligmans, Lazards και άλλοι. Αξία επίσης έχει ότι μέχρι το 2004 η τιμή του χρυσού καθοριζόταν σε ένα δωμάτιο του Οίκου Ρόθτσιλντ από μία συνεργασία της Deutsche Bank, HSBC, της ScotiaMocatta και της Société Générale. Η τελευταία σημειωτέον είναι η τράπεζα εναντίον της οποίας διεξήχθη η νικηφόρος αγωγή το 1936 από τον Ιωάννη Μεταξά.

Υπάλληλοι της οικογένειας Ρόθτσιλντ υπήρξαν κατά καιρούς διάφοροι, από τους οποίους θα παραθέσουμε μερικούς ενδεικτικά:

Gerhard Schröder: Καγκελάριος της Γερμανίας και προκάτοχος της Άνγκελα Μέρκελ
Edward George – Πρόεδρος της Τράπεζας της Αγγλίας
Sir John Collins – Πρόεδρος της Shell
Alfonso Cortina – Πρόεδρος της Repsol
Douglas Daft – Πρόεδρος της Coca Cola
Baron Moser – Επικεφαλής του Βρετανικού Μουσείο, για να θυμηθούμε τα γλυπτά του Παρθενώνα
Anthony Salz – Επικεφαλής του BBC

Αυτά από έναν μακρύ κατάλογο βρώμας, δυσωδίας και διαπλοκής, που περιέχει πολύ περισσότερα ονόματα. Αυτά από μία μόνο από τις οικογένειες τραπεζιτών. Αυτά από τα «ανακοινώσιμα», αυτά δηλαδή που μπορούν να ανακοινώσουν. Φανταστείτε τα κρυφά αρχεία τι περιέχουν.

Παρόμοιες λίστες, ισάξιας σχεδόν βρώμας και δυσωδίας μπορούν να φτιαχτούν και για άλλες οικογένειες ιουδαϊκής καταγωγής, όπως η Warburg ή η Lazard ή πάρα πολλές άλλες που διαπλέκονται με πολιτικούς, καναλάρχες, εταιρίες, εργολάβους, ψευδοδιανοούμενους κλπ.

πηγή

2 σχόλια:

  1. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΑ.... ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ....... ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Deutsche Bank ιδρύθηκε το 1870 απο τoν Εβραίο Ludwig Bamberger, γνωστό ανατρεπτικό στοιχείο, είχε συμμετάσχει στην επανάσταση του 1848, κατά την οποία ανεδείχθη στα 25 του χρόνια εκ των ηγετών της. Συμμετέχων στις τάξεις του Λαϊκού κόμματος προσεπάθησε να επιβάλλει κοινοβουλευτικό καθεστώς στο Παλατινάτο. Κατεδικάσθη εις θάνατον και για να σωθεί κατέφυγε στην Ελβετία. Μετά την αμνηστία επέστρεψε, έγινε οικονομικός σύμβουλος του Βίσμαρκ.
    Με την ενοποίηση της Γερμανίας υπό τον Πρώσο βασιλέα και την απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων στους Ιουδαίους ίδρυσε το 1871 το Εθνικό Φιλελεύθερο Κόμμα με το εξελέγη πολλάκις βουλευτής.

    Αλκμάν Μάκαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών