Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 21, 2013

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ (ΦΟΝ) ΑΝΤΩΝΑΚΗ;

ËÏÂÅÑÄÏÓ Á ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÅÈÍÉÊÏÕ Ó×ÅÄÉÏÕ ÄÑÁÓÇÓ ÃÉÁ ÔÏÍ ÊÁÑÊÉÍÏ
Την προηγούμενη βδομάδα, το καθεστωτικό «Βήμα» αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Αμερική και σε κλειστή σύσκεψη με «επενδυτές», ο (φον) Αντωνάκης απάντησε ως εξής στις ανησυχίες των συνομιλητών του για τη σταθερότητα της συγκυβέρνησης:
«Έχω προσωπικές διαβεβαιώσεις από ανεξάρτητους βουλευτές ή βουλευτές κομμάτων που δεν ανήκουν στη συμπολίτευση πως δεν θα ψηφίσουν ποτέ σε κρίσιμη ψηφοφορία με τρόπο που να πέσει η κυβέρνηση».
Αυτή τη βδομάδα, ήρθε –με τρόπο πολύ…
κομψό είν’ αλήθεια- η αποκάλυψη των ονομάτων των ανεξάρτητων βουλευτών και των βουλευτών των άλλων κομμάτων που είναι τα μυστικά δεκανίκια της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας. Ιδού ποιους εννοούσε ο (φον) Αντωνάκης:
Τέρενς Κουΐκ και Μαρία Κόλλια (από το κόμμα Καμμένου), Γ. Κασαπίδη (βουλευτής Κοζάνης, διεγράφη το 2012 από την ΝΔ), Γρ. Ψαριανό και Β. Οικονόμου από την ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ) και τους ανεξάρτητους Α. Λοβέρδο και Χρ. Αηδόνη.
Ωστόσο, εμείς δεν πειθόμαστε τόσο εύκολα και ξαναρωτάμε: μήπως εκτός από μεμονωμένους βουλευτές υπάρχουν και τουλάχιστον δύο ολόκληρα κόμματα (με τους αρχηγούς τους μέσα…) της «αντιπολίτευσης» που σε… ώρα ανάγκης θα στηρίξουν την καταρρέουσα συγκυβέρνηση; Δηλαδή, τα κόμματα των Κουβέλη και Καμμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών