Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2013

Ζήτω ο...πολυπολιτισμός!!! 1 στους 4 Ασιάτες είναι βιαστές...


Βιαστής 1 στους 4 Ασιάτες! Για ποιον «πολυπολιτισμό» μας μιλούν;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Όπως άλλωστε έγραφε και ο Ηρόδοτος είναι γνωστή η τάση των βαρβάρων προς το... "ασχημονείν"
 
Έρευνα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών σχετικά με την κακοποίηση και τη βία κατά των γυναικών στις ασιατικές χώρες είδε το φως της δημοσιότητας και φυσικά τα αποτελέσματά της κρίνονται σαφώς απογοητευτικά για τους οπαδούς της «πολυπολιτισμικότητας» και της λαθρολαγνείας. Κατεδείχθη περίτρανα πως ένας στους τέσσερις ασιάτες παραδέχεται πως έχει βιάσει γυναίκα, γεγονός το οποίο έρχεται σε σαφή αντίθεση με τα σύγχρονα «αντιρατσιστικά» κηρύγματα περί θετικών συνεπειών της λαθρομετανάστευσης.
Η έρευνα διεξήχθη κατά το χρονικό διάστημα 2010-13 στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, περιελάμβανε δε τις εξής χώρες:
Μπαγκλαντές, Καμπότζη, Κίνα, Ινδονησία, Σρι Λάνκα και Παπούα Νέα Γουινέα. Έλαβαν μέρος σ' αυτή 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες, οι οποίοι και παραχώρησαν συνεντεύξεις με στόχο να εντοπίσουν οι υπεύθυνοι του Οργανισμού τους λόγους που οδηγούν στην κακοποίηση των γυναικών και πως αυτή μπορεί να αποφευχθεί. Τα συμπεράσματα της έρευνας όμως, υπήρξαν σοκαριστικά και σίγουρα δεν ήταν αυτά που θα ανέμεναν οι διεθνείς μαριονέτες του σιωνισμού, που επιβάλλουν με κάθε μέσο τον πολυφυλετισμό, διαθέτουν δε πακτωλό χρημάτων προκειμένου να διαφημίσουν τα «οφέλη» των πολυπολιτισμικών κοινωνιών. Ένας στους τέσσερις ασιάτες λοιπόν, παραδέχτηκε πως βίασε γυναίκα και το δικαιολόγησε μάλιστα ως «αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας»!
Στην Παπούα Νέα Γουινέα ιδιαίτερα, το 62% των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνα, δήλωσε πως έχει συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα δίχως τη συγκατάθεσή της. Το ποσοστό της σωματικής και σεξουαλικής βίας κατά συζύγων και συντρόφων κυμαίνεται από το 26% της Ινδονησίας στο 80% της Παπούα Νέας Γουινέας!
Η ίδια έρευνα επιχείρησε να εξετάσει και το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες. Το 2% των ανδρών σε Μπαγκλαντές, Κίνα και Ινδονησία παραδέχτηκε πως έχει βιάσει άλλον άνδρα, στις Σρι Λάνκα και Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται σε 3-4%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα αγγίζει το 8%. Η έρευνα μάλιστα διαπίστωσε πως το 72% με 97% των ερωτηθέντων που παραδέχτηκαν πως έχουν βιάσει, δεν έχουν αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου, γεγονός το οποίο καταδεικνύει πως η συγκεκριμένη εγκληματική και ξένη προς το δυτικό πολιτισμό ενέργεια, είναι μάλλον κατά ένα ιδιότυπο τρόπο, μέρος των ηθών και εθίμων των ασιατικών χωρών.
Κατά καιρούς και σε τακτά χρονικά διαστήματα, μη κυβερνητικές οργανώσεις αλλά και οργανώσεις-σφραγίδες υπέρ των λαθροεισβολέων και κατά των Ελλήνων, διαθέτουν τα χρήματα του Ελληνικού Λαού για να οργανώσουν διάφορες θλιβερές εκδηλώσεις κατά του δήθεν ρατσισμού και υπέρ των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών, κυρίως Αφρικανών και Ασιατών. Μεταξύ άλλων, διαφημίζουν την ασιατική κουζίνα, προκειμένου να συγκεντρώσουν μερικές δεκάδες λιμασμένους διεθνιστές της αριστεράς. Η Χρυσή Αυγή τους προτείνει να επεκτείνουν τις «πολιτισμικές» ανταλλαγές και σε άλλα επίπεδα, ούτως ώστε να εμβαθύνουν στην. ουσία του πολυπολιτισμού. Τον πολυφυλετισμό δε, ας τον κρατήσουν για τον εαυτό τους. Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει καμία διάθεση να μετατραπεί σε πολυφυλετικό βόθρο!

2 σχόλια:

  1. Σιωπήηηηηηηη μή τό ακούσουν στόν ΣΥΡΙΖΑ καί ...τσαντιστούν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελος παντων, σφυριξτε το στην Ρεπουση...Θα την κανει για Πακισταν στο πιτσι φυτιλι..

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών