Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2013

Τα... βαρέα της όπλα ρίχνει η Συγγρού στην Αθήνα - Τρέμε Κασιδιάρη τον παιδαρά τον Άρη!

Νέα ονόματα πιθανών διεκδικητών του δήμου της Αθήνας από την ΝΔ, φέρνει στο φως η (σαμαρικότερη του Σαμαρά) ιστοσελίδα antinews. Τα δύο νέα ονόματα (γιατί τα υπόλοιπα είναι χιλιοακουσμένα) είναι του νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πετράν Τατούλη και –κρατηθείτε- του… γίγαντα της πολιτικής Άρη Σπηλιωτόπουλου. Ιδού:

«Ζεσταίνουν τις μηχανές τους τα κομματικά επιτελεία και οι υποψήφιοι για την «κούρσα» των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Το παρασκήνιο έχει πάρει φωτιά από...
τα σενάρια που φέρνουν πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ. να διεκδικούν το Δήμο της Αθήνας…

ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ των μαχών, η φημολογία έχει πάρει φωτιά και οι ζυμώσεις στο παρασκήνιο έχουν αρχίσει. Το όνομα-έκπληξη που ακούγεται το τελευταίο διάστημα είναι του βουλευτή Άρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος θεωρείται στέλεχος με επιρροή στους ψηφοφόρους του Κέντρου, αλλά και στους «παραδοσιακούς» της Ν.Δ. Ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και ο Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ ο Νίκος Δένδιας αν και δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον ανήκει στα πρόσωπα που «μετρά» στις δημοσκοπήσεις η Ν.Δ. Στη γαλάζια ονοματολογία εξακολουθεί να υπάρχει το όνομα του βουλευτή της Ν.Δ. Ανδρέα Ψυχάρη, ενώ προσφάτως ακούγεται και εκείνο του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη».
 
 Πρώτης τάξεως… μεζεδάκια όλοι τους για τον Η. Κασιδιάρη, που όπως πάει το πράμα θα κάνει περίπατο και μην αποκλείετε καθόλου να εκλεγεί πανηγυρικά από τον Α’ κιόλας γύρο!

(ΥΓ): Η ιστοσελίδα μας επιθυμεί διακαώς Άρη Σπηλιωτόπουλο. Και μη ρωτάτε γιατί. Έχουμε τους… λόγους μας!

7 σχόλια:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών