Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 10, 2013

Νέα αποκάλυψη Χρυσής Αυγής στη βουλή: 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον μήνα για συντάξεις εθνοπατέρων!


Νέα αποκάλυψη Χρυσής Αυγής στη βουλή: 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον μήνα για συντάξεις εθνοπατέρων!

Έπειτα από έντονες αντιδράσεις και σειρά θεσμικών παρεμβάσεων της Χρυσής Αυγής, το μνημονιακό υπουργείο οικονομικών παρεδέχθη πως την ίδια ώρα που τσακίζει όλους τους χαμηλοσυνταξιούχους, ξοδεύει 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον μήνα για συντάξεις βουλευτών, ευρωβουλευτών, συζύγων και τέκνων αυτών. Κατόπιν ερωτήσεως του συναγωνιστή Παναγιώταρου και με αφορμή τον προκλητικό διορισμό Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα, οι αρμόδιοι του ΥΠ.ΟΙΚ. αναγκάστηκαν να δώσουν σημαντικά στοιχεία στη δημοσιότητα. Απεδείχθη έτσι πως λεφτά υπάρχουν, αρκεί να τρώνε καλά οι εθνοπατέρες.
Μεταφέρουμε αυτούσια τα στοιχεία προς ενημέρωση των αναγνωστών μας: Στο ποσό των 1.492.704,99 ευρώ ανέρχεται η...
μηνιαία δαπάνη για τις συντάξεις που καταβάλλονται σε βουλευτές και ευρωβουλευτές καθώς και στις οικογένειες όσων έχουν αποβιώσει. Τα στοιχεία για τη μηνιαία δαπάνη διαβιβάστηκαν από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, μετά από ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου σχετική με τις αποδοχές του Χρήστου Παπουτσή, μετά τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζητούσε να ενημερωθεί ποιες είναι οι μηνιαίες αποδοχές του εκπροσώπου της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα και ποιο το ύψος της μηνιαίας σύνταξης του Ευρωπαίου επιτρόπου. Ο κ. Παναγιώταρος ζητούσε επίσης από το υπουργείο Οικονομικών να διαβιβάσει στοιχεία στη Βουλή για τον αριθμό των βουλευτών και ευρωβουλευτών και τα τέκνα των αποθανόντων βουλευτών και ευρωβουλευτών που λαμβάνουν σύνταξη αλλά και ενημέρωση για το αν ο μελλοντικός εκπρόσωπος της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα λαμβάνει συντάξεις Ευρωπαίου επιτρόπου και ευρωβουλευτή. Το υπουργείο Οικονομικών, στην έγγραφη απάντησή του, περιορίζεται στα συνολικά στοιχεία για τις συντάξεις των βουλευτών και ευρωβουλευτών χωρίς ουδεμία ονομαστική αναφορά στον κ. Παπουτσή. Όπως ειδικότερα αναφέρεται, οι εξ ιδίου δικαιώματος συνταξιούχοι βουλευτές και ευρωβουλευτές είναι 475 και η μηνιαία δαπάνη για τις συντάξεις τους ανέρχεται σε 1.037.148,79. Οι επιζώντες σύζυγοι είναι 233 και η μηνιαία δαπάνη για την καταβολή συντάξεων ανέρχεται σε 386.706,75 ευρώ. Τα τέκνα είναι 42 και η μηνιαία δαπάνη ανέρχεται σε 68.849,45. Συνολικά, ο αριθμός των συνταξιούχων ανέρχεται στους 750 και η μηνιαία δαπάνη σε 1.492.704,99 ευρώΕρώτηση για τις συντάξεις των βουλευτών και των αιρετών οργάνων είχε καταθέσει και ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, καταγγέλλοντας ότι δεν έχουν επιβληθεί οι μειώσεις που επιβλήθηκαν σε όλους τους άλλους συνταξιούχους μετά τα Μνημόνια.
Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη μέρα εισόδου της στη βουλή έφερε στο φως όλες τις απάτες και τα προκλητικά προνόμια του πολιτικού κατεστημένου.
Την ίδια ώρα η συγκυβέρνηση εξοντώνει τους Έλληνες και η δήθεν αντιπολίτευση (Σύριζα, Δημάρ, Κκε, Ανέλ) δε λέει λέξη για τα προνόμια και τα αμέτρητα εκατομμύρια που και η ίδια εισπράττει από τα κρατικά ταμεία. Η Χρυσή Αυγή, με το κοινωνικό της έργο και την επιστροφή των χρημάτων αυτών στους Έλληνες πολίτες, τους "χάλασε την σούπα".
Γι' αυτό ενώθηκαν όλοι εναντίον μας, υβρίζοντας και λασπολογώντας σε καθημερινή βάση μέσα από τα κανάλια της διαπλοκής, που μας έχουν οριστικά αποκλεισμένους. Γι' αυτό ο Σαμαράς μας αποκαλεί "κίνδυνο για τη χώρα", ο Σύριζα λέει ότι... μας χρηματοδοτούν εφοπλιστές και ο Καμμένος ότι... μας πληρώνει η τρόικα. Όλοι αυτοί που σιτίζονται για δεκαετίες από τα κρατικά ταμεία και δεν έχουν δώσει ούτε μισό ευρώ για το κοινό καλό, δε συγχώρησαν στην Χρυσή Αυγή την κοινωνική της αλληλεγγύη. Και ο ελληνικός λαός όμως δεν συγχωρεί κανέναν από όλους αυτούς, γι' αυτό και αυξάνει καθημερινά την δυναμική του Εθνικιστικού Κινήματος.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-apokalupsh-chrushs-aughs-sth-boulh-15-ekatommurio-eurw-ton-mhna-gia-sun#.Ui81gNK8AQM#ixzz2eVE63I9w

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών