Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 10, 2013

«ΙΟΣ»: Η Χρυσή Αυγή δεν αλλάζει - Δεν πρόκειται να ενσωματωθεί στο σύστημα

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άμα το είπε και η φωνή της... Σιών, σημαίνει ότι οι εβραίοι το πήραν απόφαση πως οι Χρυσαυγίτες δεν πρόκειται να γίνουν υποτακτικοί τους, δηλαδή να ενσωματωθούν στο σύστημα.

Ένα ακόμα πύρινο άρθρο, με τίτλο εμπνευσμένο από τα μυθιστορήματα της Αγκάθα Κρίστι («Η εξαφάνιση της φαιάς κυρίας-Γιατί απείχε η Χρυσή Αυγή από τη δίκη που η ίδια προκάλεσε), έγραψε ένας από τους φορείς του «Ιού» (της σιωνιστικής αριστεράς) στη φυλλάδα τους, με θέμα τη δίκη του Σαμπετάϊ Μάτσα (που κρύβει το όνομά του και παρουσιάζεται ως «Σάββας Μιχαήλ», όπως έκαναν όλοι σιωνιστές μπολσεβίκοι, για να μην προκαλέσουν αισθήματα… αντισημιτισμού). Στο άρθρο αυτό υπάρχει και το ερώτημα «Αλλάζει η Χρυσή Αυγή;». Και η απάντηση του «Ιού» είναι η εξής:...

«Τίθεται δηλαδή για δεύτερη φορά το ερώτημα που είχε διατυπωθεί και πριν από τις εκλογές του 2012. Είχε τότε υποστηριχτεί από πολλούς –και ανάμεσά τους από την τότε γενική γραμματέα του ΚΚΕ– ότι μόλις μπει στη Βουλή το ναζιστικό μόρφωμα θα αποτινάξει τον βίαιο χαρακτήρα του και θα ενσωματωθεί «με κουστουμάκια και γραβατούλες» στο σύστημα. Είδαμε ότι αυτό δεν συνέβη τότε. Και αντίθετα από τις καθησυχαστικές αυτές εκτιμήσεις, μετά τις εκλογές η Χρυσή Αυγή συνέχισε πιο επιθετικά και πιο επιδεικτικά την ίδια δράση.

Δεν αλλάζουν, λοιπόν, τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Ούτε «μετριάζεται» η εγκληματική διάσταση της δράσης τους…».

πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΚΕΤΟ ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΖΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΠΑΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΜΙΚΡΟΝ ΡΕΖΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ (Ο-). ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών