Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2013

Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Ένας μασόνος εναντίον της Χρυσής Αυγής και υπέρ της Σιωνιστικής Νέας Τάξης

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ελλαδική Εκκλησία κυριαρχείται πλήρως από τη μασονία, δηλώνοντας υποταγή στα κελεύσματα του Σιωνισμού και της Πανθρησκείας.

Έχει πανικοβληθεί τόσο πολύ με την προχωρημένη σήψη της ΝΔ και την ομαδική φυγή των τιμίων Ελλήνων και Χριστιανών πατριωτών προς την Χρυσή Αυγή ο (φον) Αντωνάκης, που έριξε στο… καναβάτσο μέχρι και τον φίλο του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο για να καταφερθεί κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών!
Ιδού τι είπε στο ραδιόφωνο του Άλφα, ο φίλος του (φον) Αντωνάκη:...

«Δεν μπορεί η Εκκλησία να αποδεχθεί καταστάσεις τέτοιες που καλλιεργούν τη βία, καταστάσεις τέτοιες που οδηγούν σε κοινωνική διάσπαση, απόψεις και αντιλήψεις οι οποίες δημιουργούν ακραίες εκδηλώσεις και βέβαια ποτέ η Εκκλησία δε μπορεί να στηρίξει αντιλήψεις ρατσισμού.

Προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν πρόσωπα της Εκκλησίας αλλά και διάφορες εκκλησιαστικές εκδηλώσεις για να δείξει την άμεση και ουσιαστική του σχέση που στην ουσία ούτε στην ιδεολογία του δεν έχει κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που είναι δηλωμένο πλέον ότι πρεσβεύει και αποδέχεται τις αρχές του δωδεκαθεϊσμού. Οι τοποθετήσεις ορισμένων ιεραρχών εναντίον της Χρυσής Αυγής δεν είναι πολιτικές, αλλά προσπαθούν να αφυπνίσουν τους πιστούς, καθώς το ακροδεξιό κόμμα προσπαθεί να αντλήσει ψηφοφόρους από την Εκκλησία».


Αν και «χείλη Αρχιερέως ου ψεύδονται», ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος ψεύδεται σκοπίμως και ασυστόλως (δυστυχώς κατ’ επανάληψη), λέγοντας ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή «πρεσβεύει και αποδέχεται τις αρχές του δωδεκαθεϊσμού», ενώ πολλάκις, ευθαρσώς και δημοσίως, η Χρυσή Αυγή έχει διακηρύξει ότι η Ορθοδοξία είναι ο πυλώνας του Ελληνισμού!!!

Από κει και πέρα, είναι εντελώς ακατάλληλος να μιλάει για τέτοια ο Μεσσηνίας! Διότι έχει δημοσίως καταγγελθεί ότι έχει εκλεκτικές σχέσεις με… παγανιστές, χωρίς να το διαψεύσει: «…Μετά από λίγο δηλαδή, 28/11/10, ο Μεσσηνίας, κατά την Κυριακάτικη Θ. Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου, συμπροσευχήθηκε με τον κ. Ρόουαν Ουίλιαμς, ο οποίος έχει τους παρακάτω αξιοζήλευτους τίτλους: είναι ο αρχιεπίσκοπος Καντέμπουρυ (των αιρετικών Αγγλικανών), είναι νεοπαγανιστής Δρυΐδης (ειδωλολάτρης), αποδέχεται τις χειροτονίες ομοφυλόφιλων επισκόπων, και όπως φαίνεται είναι και εξέχον στέλεχος της αντίχριστης παναίρεσης της Νέας Εποχής» (ιστοσελίδα ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ, σχετικό άρθρο «Πειραιώς, Μασωνία και Μεσσηνίας Χρυσόστομος).

Και πέραν από τις σχέσεις του με τον αιρετικό (σύμφωνα με τις αρχές της Εκκλησίας μας) αρχιεπίσκοπο Καντέμπουρυ, ο Μεσσηνίας έχει σχέσεις και με (τους επίσης αιρετικούς, κατά την Εκκλησία μας) παπικούς και με τον ίδιο τον Πάπα , όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε!


Επίσης, ήταν ομιλητής -και μάλιστα κεντρικός!!!- σε σύναξη της γνωστής παραμασονικής οργάνωσης «Ρόταρυ». Αντιγράφουμε από την «Ελευθερία» της Καλαμάτας: «Με ομιλητή το μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο οι Ροταριανοί τιμούν τη Βίκυ Καρέλια. Τιμητική εκδήλωση για το παράρτημα Καλαμάτας του Λυκείου Ελληνίδων διοργανώνει σήμερα στις 9 μ. μ. ο Ροταριανός Όμιλος Καλαμάτας “Φαραί”, στο ξενοδοχείο “Φιλοξένια”. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος».


Αφού, όμως, ο Μεσσηνίας ενδιαφέρεται «να αφυπνίσει τους πιστούς» για όσες πολιτικές δυνάμεις «προσπαθούν να αντλήσουν ψήφους από την Εκκλησία», κι είναι και φίλος με τον (φον) Αντωνάκη (προ ημερών έπιναν μαζί καφέ στην κεντρική πλατεία της Πύλου), γιατί δεν τον ρωτάει για τις συνεδριάσεις της σατανιστικής λέσχης Μπίλντενμπεργκ, στις οποίες έχει συμμετάσχει; Αλλά και πως γίνεται να εικονίζεται σε σχετικώς πρόσφατη φωτογραφία του με ηγετικά στελέχη της Ε.Ε., να χαιρετιέται μαζί τους με την κλασσικά μασονική περίπτυξη των χειρών;

Τέλος, επειδή πολλά λέγονται, ένα προσωπικό ερώτημα προς τον Μεσσηνίας Χρυσόστομο: δέσποτα ξεκάθαρα πράγματα, είστε μασόνος ναι ή όχι;

(ΥΓ): Η τυχόν σιωπή σας θα εκληφθεί ως απάντησή μας…

4 σχόλια:

  1. Για άλλη μια φορά έκανε μαλακία ο Αντωνάκης Σαμαράς.

    Ο Χρυσόστομος ( μάλλον Σκατόστομος θα έπρεπε να λέγεται ) είναι γνωστός μασώνος και τον αντιπαθεί όλος ο κόσμος στην Μεσσηνία.

    Καλύτερη διαφήμιση δεν μπορούσε να κάνει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Και επειδή ζω στην Μεσσηνία, σας δηλώνω ότι στις επόμενες εκλογές τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όχι απλώς θα αυξηθούν αλλά θα ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΥΝ !

    Τέτοια είναι η αγανάκτηση εναντίον του Αντωνάκη Σαμαρά εδώ κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΙ . Ο ΕΝΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PE ΠΑΙΔΙΑ ΟΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΠΑΖΩΝΤΑΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών