Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2013

ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ (ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο… ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ…)!

images (8)σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να σπεύσει άμεσα ο Σιατίστης Παύλος και ο Ιερώνυμος να διοργανώσουν το δεύτερο συνέδριο "Εκκλησία και Αριστερά" με θέμα την... απορρόφηση της θρησκείας από τα νέα πνευματικά γκούλαγκ της πανθρησκείας και του διεθνισμού!

Γράφαμε χθες στο θέμα για την απαίτηση της Ρεπούση να καταργηθούν τα θρησκευτικά από τα σχολεία: «Και βέβαια, από τη Ρεπούση δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο. Αλλά, απορούμε πως δεν εκδηλώθηκαν οι υπόλοιποι χριστιανομάχοι της βουλής…».
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, εκδηλώθηκαν! Έτσι, ο… αιώνιος έφηβος (λόγω του ότι η μακριά κώμη του δεν έχει ούτε μια άσπρη τρίχα, παρότι γυροφέρνει τα 65…) Τάσος Κουράκης μιλώντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της βουλής, είπε τα εξής:

«Τη στιγμή που.....
έχουμε υποβάθμιση των δευτερευόντων μαθημάτων, όπως της αισθητικής αγωγής, της καλλιτεχνικής και της μουσικής παιδείας κλπ, και στα επαγγελματικά λύκεια έχουμε μείωση των ωρών της φυσικής, εσείς προσθέτετε μια ώρα Θρησκευτικών! Σε μια εποχή που επικρατεί η μισαλλοδοξία και ο θρησκευτικός φανατισμός, είναι αυτονόητο ότι το μάθημα των θρησκευτικών θα πρέπει να αλλάξει χαρακτήρα».
Βέβαια, οι αντιχριστιανικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστές κι από παλαιότερα, αλλά σκέπτομαι σε τι μπελάδες θα μπει η μασονο- ΝΔ όταν αύριο-μεθαύριο θα συγκυβερνήσει με τους αντίχριστους και τον τρόπο θα βρει για να κοροϊδεύει μετά τους πιστούς…
(ΥΓ): Τραγική ειρωνεία: ενώ οι σταλινοκομμουνιστές της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ βγάζουν όλο το αντιχριστιανικό τους μένος, ο κολλητός του (φον) Αντωνάκη (του γερμανόδουλου) μητροπολίτης Μεσσηνίας έκανε δηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, για να… προστατεύσει το ποίμνιό του!!!

Υστερόγραφο του ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:
Γνωρίζετε ποια θρησκεία φρόντισε με νόμο του κράτους να προστατεύσει ο Λένιν μόλις "πέτυχε" η Οκτωβριανή Επανάσταση;
Ο ευρών κερδίζει μια εκπαιδευτική επίσκεψη στη...Συναγωγή των Χανίων!

6 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια ειναι η ελληνικη θρησκεια , το δωδεκαθεο , ο χριστιανισμος ειναι αλλο ενα κολπο των εβραιων να αλωσουν τον ελληνισμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ .
      Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ , ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΥΡΙΑ , ΑΙΓΥΠΤΟΣ , ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ (ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ) ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ....

      Διαγραφή
  3. καλησπερα ασχετο μεν αλλα αξιο λογου δε.εκει στο. Mega. καναλι(τρομαρα τους) στον αγωνα της εθνικης ο Εθνικος μας Υμνος που πηγε????Ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις "πέτυχε" η Οχχχτωβριανή Επανάσταση (με 3 χι παρακαλώ, γιατί οι κομμουνιστές σιχαίνονται το κάππα που παραπέμπει στην καθαρεύουσα ή γιατί δεν μπορούσαν να το προφέρουν οι πρώτοι διδάξαντες), ο Λένιν φρόντισε με νόμο του κράτους να προστατεύσει την εβραϊκή θρησκεία. Πείτε μου αν είναι σωστό και αν κερδίζω την επίσκεψη στη συναγωγή, εκείνη αν θυμάστε τη γνωστή για την προβοκάτσια με τους ξένους καταδρομείς και τη φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΑΣ!!!
    Κυριε διαχειρηστα δωστε ενα καλυτερο κινητρο για να ψαξουμε να βρουμε την απαντηση. τι εκδρομουλες κ επισκεψουλες στην συναγωγη των αρχιδιων. κ μονο που το σκεφτομαι βαριεμαι. αν προτεινες οτι θα μας εχεις τα μουνοπανα της βουλης (εκτος των συναγωνιστων βεβαια) δεμενα στο Συνταγμα σε παλουκια να τα γαμησουμε στο ξυλο πολυ ευχαριστως να ψαξω. κ μην σου πω οτι θα εβλεπες καμια 10.000 απαντησεις κ ολες σωστες. οποτε μηπως να ξανασκεφτεις την προταση σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών