Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2013

Ο Συριζα δεκανίκι της μνημονιακής ΝΔ - Έδωσαν τα χέρια Τσίπρας με Τζιτζικώστα "Να διευρύνουμε το μέτωπο της συνεργασίας, γιατί όχι και της συμπαράταξης"!

Συμφωνήθηκε η συνεργασία σε αυτοδιοικητικό επίπεδο και έπεται μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ με Σύριζα

Την στιγμή που τα παπαγαλάκια του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου επιχειρούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού, καλλιεργώντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας για σύμπραξη της Χρυσής Αυγής με τους μνημονιακούς, το σχέδιο για την μελλοντική μετεκλογική σύμπραξη ΝΔ με Σύριζα προχωρά με γοργά βήματα.

Οι δήθεν αντιμνημονιακές κορώνες από τον Τσίπρα και η συνεχιζόμενη ρητορεία από τον Σαμαρά για τα "δύο άκρα" σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πάνε περίπατο, επειδή όλοι τους ξέρουν τα...
πραγματικά ποσοστά των δημοσκοπήσεων και θα προχωρήσουν άμεσα σε μνημονιακή συγκυβέρνηση υπό το πρόσχημα της αποτροπή του κινδύνου της Χρυσής Αυγής. Το πολιτικό πλάνο του Τατσόπουλου για σύμπραξη πάνω σε κάποιες βασικές αρχές πήρε σάρκα και οστά μετά την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Νεοδημοκράτη περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Οι δηλώσεις του Mr Alexis ήταν άκρως αποκαλυπτικές και πιστεύουμε ότι δεν χρήζουν περαιτέρω σχολιασμού, καθώς ο πρόεδρος του Σύριζα που φιλοδοξεί να γίνει πρωθυπουργός του "συνταγματικού τόξου" τα είπε όλα: «Πρέπει να πρυτανεύσει η προσπάθεια όλων μας να περιορίσουμε, όσο μπορούμε να περιορίσουμε, τη μεγάλη καταστροφή που γίνεται στην πατρίδα μας. Κι εμείς να ξέρετε δεν θα έχουμε ούτε εμμονές, ούτε ιδεολογικές αναστολές, να διευρύνουμε όσο περισσότερο μπορούμε το μέτωπο της συνεργασίας γιατί όχι και της συμπαράταξης εάν είναι, για να έχουμε αποτέλεσμα, αν είναι να σταματήσουμε τη ζημιά ή το βάθεμα της ζημιάς που έχουμε υποστεί όλα αυτά τα χρόνια από τις μνημονιακές πολιτικές».

Στην συνέχεια, δίνοντας το μήνυμα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών που είναι "συνεργασία με όλους, μην τυχόν και κερδίσουν τους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες οι Χρυσαυγίτες" χαρακτήρισε «μεγάλης κομβικής σημασίας έργο» τη στήριξη όλων των πολιτικών δυνάμεων στην προσπάθεια να ανταποκριθεί η αυτοδιοίκηση στις αυξημένες ανάγκες των πολιτών. Τέλος, αναφερόμενος στο ζήτημα του νερού (εννοούσε το νερό στον μύλο της συγκυβέρνησης) δήλωσε: "Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου πρέπει να πρυτανεύσει το δημόσιο συμφέρον. Ένα πλατύ κοινωνικό, κατά βάση, μέτωπο στο θέμα του νερού πολλών και διαφορετικών δυνάμεων. Δεν χωράνε εκεί διαφορές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες".

Εμείς από την πλευρά μας να τονίσουμε πως όσες απαγορεύσεις, επικοινωνιακά παιχνίδια και εκλογικά τερτίπια και να κάνουν δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν το Εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής. Σε κάθε γωνιά της Πατρίδας ένα σύνθημα κυριαρχεί: Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΩΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ....ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΤΟ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ -ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών