Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2013

Guardian και Ριζοσπάστης λένε ακριβώς τα ίδια ψέμματα ενάντια στην Χρυσή Αυγή!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καθόλου περίεργο για όσους κατανοούν ότι καπιταλισμός και κομμουνισμός έχουν κοινή μήτρα, τον Σιωνιστικό υλισμό.

Μετά τις διόπτρες νυχτερινής όρασης του Κουτσούμπα που δήλωσε "επιτέθηκαν νύχτα με κουκούλες και καλυμμένα πρόσωπα. Εμείς βέβαια αναγνωρίσαμε κάποιους...", τώρα  έχουμε και… τους δορυφόρους της καθεστωτικής “Guardian”, η οποία κάνει «ανάλυση» επί των γεγονότων στο Πέραμα υιοθετώντας πλήρως τις ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου, γεγονός που αποδεικνύει ότι πλουτοκρατία και αριστερά πάνε χέρι – χέρι για να σώσουν το καθεστώς του μνημονίου.

Η βρετανική εφημερίδα φτάνει μέχρι του σημείου να κάνει λόγο για...
«επίδειξη δύναμης» και «δολοφονικές επιθέσεις», προφανώς με βάση τα δεδομένα που τους έστειλε… ο δορυφόρος, ενώ δεν παραλείπουν να μιλήσουν για καλλιέργεια «εμφυλιοπολεμικού κλίματος», πιστά παπαγαλάκια του μνημονίου, που θέλει να πολώσει την πολιτική κατάσταση, προς χάριν της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Βεβαίως όλοι αυτοί, βρετανοί και ελλαδίτες καθεστωτικοί, ουδέποτε είδαν ή ακόμα περισσότερο έκαναν μνεία στις δολοφονικές επιθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από παρακρατικούς σε μέλη της Χρυσής Αυγής ή στις εκρήξεις βομβών που πολλάκις έχουν πλήξει γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου. Η υποκριτική, αυτή, στάση τους συνάδει απολύτως με τις ιδεολογικές τους αρχές, αφού «καταδικάζουν την βία» μόνο όταν η βία δεν τους συμφέρει. Όταν η βία χτυπά τους εχθρούς του καθεστώτος τότε ή σιωπούν ή την επιδοκιμάζουν ευθέως.

Η Χρυσή Αυγή δεν θέλει τον διχασμό, αλλά την Ένωση του Ελληνικού Λαού σε μία δύναμη αντίστασης ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους και στις επιβουλές της παγκοσμιοποίησης. Αν θέλουν να ανακαλύψουν «εμφυλιοπολεμικά κελεύσματα» ας κοιτάξουν στις ιστοσελίδες, τα κείμενα και τις πρακτικές του αριστερού παρακράτους, που δεκαετίες τώρα κάνει την «βρώμικη δουλειά» του καθεστώτος, φτάνοντας μέχρι του σημείου να δολοφονούν ανθρώπους για να διαλύσουν πορείες, όπως έκαναν στην Marfin.

Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω κιτρινοφυλλάδα της Βρετανίας συκοφαντεί με αισχρά ψεύδη την Χρυσή Αυγή. Υπάρχει μια μακρά ιστορία ψευδών ειδήσεων που έχουν διακινηθεί από την εν λόγω φυλλάδα, η οποία λειτουργεί ως συγκοινωνούν δοχείο με εγχώριους αριστεροδεξιούς της μελλοντικής συγκυβέρνησης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Πολλές φορές έχει παρατηρηθεί ότι η εν λόγω φυλλάδα είτε ξεκινάει ένα ψεύδος και το αναπαράγουν οι ελλαδίτες, είτε αναπαράγει η Guardian ένα ψεύδος των γραικύλων του μνημονίου.

Ενδεικτικό αυτού η εξής πρόταση του άρθρου, η οποία αποδίδεται σε «αναλυτές» και λέει ότι «πολλοί σχολιαστές έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται εάν η συντηρητική κυβέρνηση θα έπρεπε να συνεργαστεί με την Χρυσή Αυγή, καθώς οι απόψεις τους σε θέματα δημόσιας τάξης, είναι ενοχλητικά ίδιες». Η συγκεκριμένη πρόταση, φυσικά, δεν έρχεται από «αναλυτές», αλλά απευθείας από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέχεια των μπουρδολογιών Παπαδημητρίου στο ΣΚΑΪ.

Εμείς από την πλευρά μας να τους πούμε για άλλη μία φορά ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούμε σε καμμία περίπτωση με τους δεξιούς ολετήρες του Έθνους μας. Οι δικιές μας ιδέες σε θέματα δημοσίας τάξεως δεν μοιάζουν καθόλου με του τρόφιμου των στοών, αφού εμείς δεν θέλουμε δημόσια ασφάλεια μόνο στους δέκτες των τηλεοράσεων, αλλά στην πραγματικότητα. Εμείς δεν επιδιώκουμε ευνομία μόνο για αριστερούς και λαθρομετανάστες, αλλά για όλους τους Έλληνες πολίτες που υποφέρουν από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών και τις μεθοδεύσεις των καπιταλιστών φίλων της Guardian από το Σίτυ.

πηγή

4 σχόλια:

  1. Ότι και να κάνουν, όποια ρυπαρή προβοκάτσια
    και να γεννήσει το αισχρό μυαλό τους, θα έρθει η Χρυσή και θα τρέχουν...
    ...και μην ξρχνάτε: ΜΗ ΡΊΧΝΕΤΕ ΚΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΡΕΒΙΕΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Guardian μετεφράζετο σε Φρουρός, τώρα αποδίδεται με τη λέξη Τσάτσος, η εφημερίς των κιναίδων της εκφυλισμἐνης και εβραιοκρατούμενης Αγγλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να θυμόμαστε και λίγο τα "έργα και ημέρες" της κατάπτυσης αυτής φυλλάδας...

    http://redskywarning.blogspot.gr/2013/02/blog-post_9787.html

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά οι κκέδες αντί για ριζοσπάστη μήπως θα πρέπει να αγοράζουν το Guardian για την «ενημέρωση» τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών