Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2013

Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Μεσολογγίου

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι αστείο να ζητάμε να συλληφθούν οι παρακρατικοί αριστεροί που τοποθετούν βόμβες, αφού μαζί με την αστυνομία αποτελούν τους βραχίονες του καθεστώτος στην προσπάθεια τρομοκράτησης των εθνικιστών.

Το σχέδιο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και στοχοποίησης της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται και παίρνει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Αμέσως μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις των αποκομμάτων της διαφθοράς, ήρθαν οι εμπρηστικές βόμβες των τρομοκρατών. Το παρακράτος χτύπησε και πάλι την Χρυσή Αυγή, αυτή τη φορά στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου.

Η ηγεσία του Κινήματος είχε...
προβλέψει αυτή την εξέλιξη και από χθες είχε δοθεί εντολή αναβολής των εκδηλώσεων του Σαββατοκύριακου. Έτσι οι τρομοκράτες χτύπησαν τα άδεια γραφεία μας λίγο μετά τις 10 με βόμβες μολότοφ. Στο σημείο μετέβησαν οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και έκαναν χρήση κλίμακας για την προσέγγιση στον χώρο. Ευτυχώς δεν εξερράγησαν όλες οι εμπρηστικές βόμβες και η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε.



Απ' ότι φαίνεται, σε όσα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου δεν εισέβαλαν οι δυνάμεις καταστολής του μνημονιακού κράτους, έστειλαν τους αναρχικούς να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Κυβέρνηση, κανάλια και τρομοκράτες ενωμένοι πολεμούν το Εθνικιστικό Κίνημα. Είναι όλοι εναντίον μας και εμείς εναντίον όλων. Ο εθνικός αγώνας συνεχίζεται.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Φιλοι , διαβαστε την δημοσκοπηση του Μπομπολα, που ΟΛΟΙ πεφτουν, αλλα οι "τοξοτες" μιλουν για την Χ.Α...Η οποια στους πινακες δειχνει οτι μενει σταθερη, μεταξυ Αυγουστου και Σεπτεμβριου ( 7,8%)..
    Διαβαστε ,εχει πλακα.... Νιλα για τους "τοξοτες" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών