Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2013

Ξεσάλωσαν οι "δημοκράτες": "Λευκά κελιά για τη Χρυσή Αυγή"

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι καθεστωτικοί πρέπει να ξέρουν πως τον Έλληνα όσο τον διώκεις, τόσο πεισμώνει. Και ότι του απαγορεύεις, τον ελκύει ακόμη περισσότερο.

Άμα είσαι μεγάλος… «δημοκράτης» (το οποίον στην Ελλάδα σημαίνει οπαδός ή και τρόφιμος του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος) πρέπει και να το δείχνεις. Όπως έλεγε μια παλιά διαφήμιση: «Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη!». Τώρα ισχύει το «Αγαπάς την κλεπτοκρατία; Απόδειξη!». Έτσι, ο κάθε… δημοκράταρος δημοσιογράφος λέει ή γράφει για την Χρυσή Αυγή, γνωρίζοντας ότι τα γραπτά του παρακολουθούνται και βαθμολογούνται από τι ιερατείο της πολιτικής ορθότητας και ο καθένας ξεπερνά τον άλλον σε κακοήθεια και αρρωστημένη φαντασία. Θα σας παραθέσουμε παρακάτω ένα άρθρο κάποιου Χρήστου Ράπτη, σε καθεστωτική ιστοσελίδα, ο οποίος προτείνει -ούτε λίγο ούτε πολύ- «Λευκά κελιά για την Χρυσή Αυγή». Ιδού ολόκληρο το καθεστωτικό παραλήρημά του, χωρίς περικοπές:...


«Οι δημοκρατίες υπάρχουν και λειτουργούν με κάποιες απλές παραδοχές. Αποκλείουν την βία σαν μέσο πολιτικής επικράτησης, προϋποθέτουν τον σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων και άρα των κάθε είδους μειονοτήτων και στηρίζουν τη νομιμοποίηση της πολιτικής βούλησης σε ένα ελεύθερο σύστημα πολιτικής αντιπροσώπευσης. Τίποτα από όλα αυτά δεν φαίνεται να τα σέβεται η Χρυσή Αυγή που λειτουργεί σαν μια παραστρατιωτική νεοναζιστική οργάνωση στηρίζοντας την πολιτική της σχεδόν αποκλειστικά στην βία.

Οι μεταπολεμικές (ολοκληρωμένες) δημοκρατίες που οι κοινωνίες τους ευημερούσαν αντιμετώπισαν φαινόμενα βίας και οργανωμένες προσπάθειες ανατροπής του αστικού πολιτεύματος. Η Γερμανία, η Ιταλία και η Γαλλία αντιμετώπισαν την δεκαετία του 70 ένα μεγάλο κύμα τρομοκρατίας που δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί με πολιτικά μέσα. Και οι τρεις αυτές χώρες απάντησαν στην οργανωμένη τρομοκρατία με τα μέσα που διαθέτουν οι οργανωμένες δημοκρατίες σε ειδικές συνθήκες. Δηλαδή τους νόμους, τις δυνατότητες καταστολής που διαθέτει ένα ισχυρό Κράτος και τις ειδικές υπηρεσίες του. Σε πολύ λιγότερο από μια δεκαετία η Ομάδα Μπαντερ-Μάινχοφ, οι Ερυθρές Ταξιαρχίες και η Action Directe αποδεκατίστηκαν και οι ιστορικής τους ηγεσίες καταδικάστηκαν σε εξοντωτικές ποινές φυλάκισης. Κάποιοι πέθαναν μέσα στις φυλακές.

Είναι προφανές ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με πολιτικά μέσα. Η ελληνική κοινωνία βιώνει την πιο συνθέτη δημοσιονομική προσαρμογή στην μεταπολεμική της ιστορία και η δημαγωγία της Χρυσής Αυγής σε ένα διαλυμένο κοινωνικό ιστό είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμη.

Δεν παύει όμως να αποτελεί ένα μεγάλο κίνδυνο για την Δημοκρατία και την κοινωνία. Αν ήταν ορατή η έξοδος από την κρίση ίσως θα μπορούσαμε να επινοήσουμε τρόπους πολιτικής αντιμετώπισης της. Αυτό που προέχει σήμερα για να μην πιαστούμε μαλάκες όπως πιάστηκαν στην Βαϊμάρη είναι να αποκλειστεί από τον δημόσιο διάλογο μια εγκληματική οργάνωση μεταμφιεσμένη σε κόμμα. Και όταν μετονομαστεί σε εγκληματική οργάνωση τότε τα λευκά κελιά θα είναι μια τυπική διαδικασία…».

(ΥΓ) 1: Να είστε καλά… δημοκράταροι (της μεγάλης του Στάλιν σχολής). Μας δίνετε ιδέες για το… μέλλον. Ένα μέλλον καθόλου μα καθόλου μακρινό. Εφόσον, λοιπόν, τα «λευκά κελιά» (στα οποία στην πραγματικότητα εξοντώθηκαν οι ηγέτες της τρομοκρατικής οργάνωσης Μπάαντερ-Μάϊνχοφ) είναι σύμφωνα με τους κανόνες της… δημοκρατίας, θα τα εφαρμόσουμε κι εμείς όταν θα ’ρθουμε στην εξουσία!

(ΥΓ) 2: Θα απογοητεύσουμε βεβαίως τον ζηλωτή των «λευκών κελιών» δημοσιογράφο, αλλά το σύστημα που υπηρετεί μόνο για… κλούβια αυγά είναι ικανό!

9 σχόλια:

  1. Αυτος ο μαλακας ,ο Ραπτης ποιος ειναι ?? Πλακα με τα μαλακισμενα αυτα εχει το περισπουδαστο υφος "πολιτικου αναλυτη", της πουτσας...Οταν δε τους βρεις σε δημοσιο ακροατηριο και τους ζορισεις κλανουν πατατες αμεσως, και σε καλοπιανουν !! Τσου, μουνοπανα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγο σεβασμό !!! Τό ανθρωποειδές ανήκει στό Τόξο..!

      Διαγραφή
    2. Τον εθιξα λιγο , τον τοξοτη του κωλου ,ε? Ε κανω και λαθη !!

      Διαγραφή
    3. Ο Χρήστος Ράπτης ανήκει στην ομάδα των πολύ μεγάλων καθαρμάτων που κινούνται στα υπόγεια της διατεταγμένης προδοτικής δημοσιογραφίας.
      Έχει υπηρετήσει πολλά καθεστωτικά ΜΜΕ,πλουτίζοντας με βρώμικο χρήμα. Ο κοπρίτης και παλαιός κνίτης Θέμος Αναστασιάδης τον πέταξε έξω από την φυλλάδα Πρώτο Θέμα επειδή του έκανε αντίπραξη μέσω της ιστοσελίδος του iefimerida.
      Εξέδοσε μαζί με τον Εβραίο Λέωντα Νάαρ βιβλίο με αναφορά στην οικογένεια Μαλλάχ προς τιμήν του Ουγγροεβραίου Σάρκοζυ.
      Πρώην σύζυγος του ήταν η επίσης δημοσιογράφος Γιαννακά, την οποία απασχολεί στην ιστοσελίδα του, μετά την αποτυχία της να επανεκλεγεί βουλευτίς με το κλεπτοκρατικό Πασόκ του εβραιόδουλου Βαγγέλα Βενιζέλου.

      Αλκμάν Μάκαρ

      Διαγραφή
  2. Τι νομίζει ο τύπος; 'Οτι θα κάτσει ο Έλληνας να βλέπει τη χώρα του να μετατρέπεται σε ένα τεράστιο "λευκό κελί" με αυτόν αρχιδεσμοφύλακα;

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλος ένας δημοκράταρος...
    http://www.stoxos.gr/2013/09/blog-post_8509.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλκμάν Μάκαρ, που ξεφυτρωσαν ολα αυτα τα αρχιδακια, οπως ο παπαρας που περιγραφεις ? Εμφανιζονται ενας, ενας για να φτιαξουν υποσταση ,"προτεινοντας λυσεις" για το "φαινομενο" Χρυση Αυγη !! Σε λιγο τα τσουτσουνια αυτα θα ξεπερασουν σε νουμερα τους "αυτοπτες μαρτυρες" του φονικου ( πρεπει να εγινε σε σταδιο, με ολους αυτους τους "αυτοπτες"), και τους "πρωην Χρυσαυγιτες" που παραγει καθε μερα η "δημοκρατικη" δημοσιογραφια ,και οι "τοξοτες"... Αλλα ετσι, πρεπει να τους μαθαινουμε σιγα -σιγα, τωρα που φανερωνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι καινούργιος, παλιά πουτάνα στη πιάτσα. Όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι έχουν δημιουργήση μια ιστοσελίδα για να προσπορίζονται διαφημιστικά έσοδα, πολλάκις εκβιάζοντας.
      O Ράπτης κατηγορήθηκε από το fimotro του Γιάννη Παπαγιάννη ότι καταχωρεί διαφημίσεις χωρίς να του έχει ζητηθεί και μετά προσπαθεί να εισπράξει χρήματα.

      Διαγραφή
  5. Κυττα υφος στη φωτο ο παπαρας, λες και κυτταει τον Πακιστανο γκομενο του !! Τσελση, που εισαι μωρη, μπορει να σου χει φαει τον γκομενο αυτος !! Τρεξε να ξεμαλλιαστειτε !!
    Υ.Γ. Παντως η Τσελση δινει αλλη ζωη στο σαιτ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών