Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2013

Ευρωβουλευτής ΝΔ: Συριζαίοι ελάτε μαζί μας για να σταματήσουμε την Χρυσή Αυγή!

Όσο πλησιάζουν οι ευρωεκλογές, τόσο εντείνεται ο τρόμος του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος για την αναμενόμενη επικράτηση της Χρυσής Αυγής –πολύ πιθανόν ως πρώτο κόμμα. Μέσα, λοιπόν, στον απόλυτο πανικό τους, τα όργανα του συστήματος αναζητούν διέξοδο εκ του αδιεξόδου. Ποια μπορεί να είναι αυτή; Κυκλοφορούν διάφορα… μαντζούνια (δια πάσαν νόσον…), αλλά αυτή την στιγμή έχει επικρατήσει η άποψη ότι μόνο με τη συνεργασία της ελαφροδεξιάς με την μαρξιστική αριστερά μπορεί να βρεθεί μια άκρη.

Στα πλαίσια αυτά, ο νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, έγραψε στην εφημερίδα “Real News” ένα άρθρο- αγωνιώδη έκκληση προς την αριστερά για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, με τίτλο “Χρυσή Αυγή και Ευρώπη”. Ιδού τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του:...

«Σήμερα, η γενέτειρα της Δημοκρατίας κινδυνεύει να γίνει το Μάιο του 2014, η πρώτη, ίσως και η μόνη, ευρωπαϊκή χώρα που θα «στείλει» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκπροσώπους του σκοτεινότερου παρελθόντος της σύγχρονης Ευρώπης. Οι έως τώρα δημοσκοπήσεις σε συνδυασμό με τη συνήθως «χαλαρή» ψήφο των ευρω-εκλογών, καθιστούν πιθανό αυτό το ενδεχόμενο. Θα ήταν ειρωνεία της ιστορίας να είναι η Ελλάδα που θα «εξαγάγει» στο εμβληματικό για τη  συμφιλίωση των ευρωπαϊκών λαών Στρασβούργο, κάποιους που έχουν ανεξίτηλα σημαδέψει το σώμα, το νου και τη δράση τους με ναζιστικά σύμβολα μίσους».

Εν συνεχεία, αφού κινδυνολογεί με αστεία επιχειρήματα, του τύπου «θα εκτεθούμε στην Ευρώπη», «με τι μούτρα θα αντικρύσουμε τους διεθνείς τοκογλύφους», «θα μας μαλώσουν» κ.τ.λ., και διαπιστώνει ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και ο χρόνος είναι λίγος, μπαίνει στο «ψητό»: «Η ευθύνη της συνταγματικής αριστεράς για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του νεοναζιστικού φαινομένου στην Ελλάδα, είναι μεγάλη. Θα την αναλάβει ή θα διαπράξει ένα ακόμα ιστορικό λάθος;». Το εστί μεθερμηνευόμενον: συριζαίοι, ελάτε μαζί μας σε συγκυβέρνηση, αλλιώς… καήκαμε!

(ΥΓ): Με τις ευχές μας η συγκυβέρνηση, για να ξευτιλιστούν και οι δύο!

(Το παραπάνω άρθρο δημοσιεύεται στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ» που κυκλοφορεί).

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών