Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2013

Χαλάστηκαν οι μνημονιακές φυλλάδες από την αποδοχή της Χρυσής Αυγής στους Βορειοηπειρώτες

Οι διάφορες δημοσιογραφικές πένες εφημερίδων που στηρίζουν τη ΝΔ φαίνεται ότι βρίσκονται σε φόρτο εργασίας, προκειμένου να σταματήσουν το ολοένα και αυξανόμενο Λαϊκό ρεύμα προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ολοσέλιδο δημοσίευμα της Κυριακάτικης Real News σχετικά με το κλείσιμο των συνόρων στην Κακαβιά, από μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η πύρινη ομιλία του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά στην δυναμική παρέμβαση των Χρυσαυγιτών, η οποία κατακεραύνωσε τους πεμπτοφαλαγγίτες του ψευδεπίγραφου ελληνικού κράτους μιλώντας για την εγκατάλειψη των Βορειοηπειρωτών και πολύ περισσότερο η αδιαπραγμάτευτη θέση μας για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου της Κέρκυρας για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου είναι φανερό ότι ενόχλησε το πολιτικό σύστημα. Ιδιαίτερα, δε, τη ΝΔ και τους ανθρώπους της. Με τον θρασύτατο τίτλο «κάνουν τους πατριώτες για να μαζέψουν ψήφους» η εν λόγω εφημερίδα βγάζει προς τα έξω όλη την αγωνία και την απόγνωση του κόμματος του Σαμαρά για την απίστευτη δυναμική που έχει αναπτύξει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στις τάξεις του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια η φίλα προσκείμενη στη ΝΔ εφημερίδα χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως...
«Βουλευτές - ράμπο», «επικοινωνιακά ακραία σόου», «εθνικιστικό παροξυσμό», προκειμένου να δικαιολογήσει την χρόνια ανικανότητα των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, ανάμεσα τους και η ΝΔ, να υπερασπίσουν τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Την ίδια ώρα που οι αλβανικές προκλήσεις έχουν φτάσει στο έπακρο τα διάφορα παπαγαλάκια του Μεγάρου Μαξίμου έχουν την αναίδεια να κατακρίνουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Να κατηγορούν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών για ψηφοθηρία οι υποστηρικτές ενός κόμματος, το οποίο έκανε την ψηφοθηρία τρόπο ζωής. Να ψέγουν για πατριδοκαπηλία την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκείνοι οι οποίοι εγκατέλειψαν την Βόρειο Ήπειρο απροστάτευτη και έρμαιο στις ορέξεις των αλβανών. Εκείνοι που θεωρούσαν «ακραίο» τον Σεβαστιανό και σαμποτάριζαν τις όποιες ενέργειές του. Εκείνοι που άνοιξαν τα σύνορα, αντί να κοιτάξουν να κρατήσουν συσπειρωμένο τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, με αποτέλεσμα να αδειάσει η Βόρειος Ήπειρος. Εκείνοι που θεωρούσαν «αδελφό κόμμα» το Δημοκρατικό κόμμα του Μπερίσα και το χρηματοδοτούσαν.

Αυτοί, λοιπόν, οι εθνικά ανύπαρκτοι (για να μην πούμε επικίνδυνοι) τολμούν να ομιλούν απαξιωτικά για την στάση της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ, η οποία ανελλιπώς από το 1983 μάχεται με κάθε τρόπο για την Ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί όχι απλώς τον πιο βασικό πόλο έλξης των Βορειοηπειρωτών, αλλά είναι με μεγάλη διαφορά η ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ στις προτιμήσεις τους. Αυτό συμβαίνει γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με συνέπεια υπερασπίζεται από πολύ παλιά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ και δεν την θυμάται παραμονές των εκλογών για εμφανείς ψηφοθηρικούς λόγους, όπως κάνει η ΝΔ. Όσο κι αν ενοχλείται η καταρρέουσα ΝΔ και οι πάσης φύσεως παρατρεχάμενοι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει να εκφράζει την Εθνική Θέση ΚΑΙ για το ζήτημα της Βορείου Ηπείρου. Την ίδια ώρα που οι εκπρόσωποι του πολιτικού κατεστημένου δίνουν γη και ύδωρ σ' όλους τους εχθρούς του Ελληνισμού, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την στεντόρεια φωνή της θα υπερασπίζει τα Ιερά και τα Όσια της Φυλής μας.

Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:

  1. Θα τα πούμε στις κάλπες σύντομα κύριοι !
    ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ. ΔΥΝΑΜΗΣ΅ ΤΟΥ ΛΑΟΎ ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΎ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών