Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2013

Οι "χρυσές εφεδρείες" που θα σώσουν την κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Πολλαπλά τα άρθρα το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη συνοχή της κυβέρνησης και την ικανότητά της να διαχειριστεί το δύσκολο Φθινόπωρο που έρχεται με αφορμή τα νέα μέτρα φτωχοποίησης και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού που προωθούν τα ανθελληνικά φερέφωνα των διεθνών τοκογλύφων.

Εικάζουν ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές θα υψώσουν τη σημαία της "αντίστασης" και θα πούνε "όχι", ως άλλοι Μεταξάδες, στους ξένους εισβολείς, με αποτέλεσμα την πτώση της Κυβέρνησης.

Βέβαια η προπαγάνδα φροντίζει να εφησυχάζει τους... καχύποπτους και τους "κυρίαρχους" και έτσι ο πάντα καλά πληροφορημένος "ΒΗΜΑτοδότης" στο Κυριακάτικο ΒΗΜΑ δίνει το στίγμα και τα ονόματα των... προθύμων που θα στηρίξουν την κυβέρνηση αν τύχει και παραστρατίσουν ορισμένα...πρόβατα!

Φυγόκεντρες τάσεις αρχίζουν να αναπτύσσονται στους Ανεξάρτητους Ελληνες, όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή. Η στρατηγική του... προέδρου κ. Πάνου Καμμένου ενοχλεί αρκετούς βουλευτές και μερικοί ήδη φλερτάρουν με τη ΝΔ. Οι δίαυλοι είναι ανοιχτοί με το Μέγαρο Μαξίμου και τη Συγγρού και υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί παράγοντες στοιχηματίζουν ότι μετά την έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής στις αρχές Οκτωβρίου θα έχουμε μετακινήσεις.

***
Το ενδιαφέρον όμως είναι ποιοι θα μετακινηθούν. Ο πληροφοριοδότης μου επιμένει ότι ο πιο σίγουρος προς μετακίνηση από τους ΑΝΕΛ στη ΝΔ είναι κ. ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος διατηρεί σταθερή επικοινωνία με κεντρικά πρόσωπα στο Μέγαρο Μαξίμου. Το άλλο πρόσωπο που είναι ένα βήμα πριν από την επιστροφή στη ΝΔ είναι η αντιπρόεδρος της Βουλής κυρία Μαρία Κόλλια. Μάλιστα η κυρία Κόλλια είναι πολύ πιθανόν να είναι υποψήφια με τη ΝΔ για τη δημαρχία Σερρών.  

***
Η ΝΔ δεν μένει όμως μόνο στις μεταγραφές από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, αλλά υπάρχουν παρασκηνιακές συζητήσεις για να επανέλθουν και δύο άλλοι βουλευτές που συντάχθηκαν με τη Νέα Μέρα του κ. Χρ. Ζώη, οι κκ. Ν. Σταυρογιάννης και Ι. Κουράκος.

Υ.Γ.
Πότε θα ξυπνήσουν τα.... πρόβατα ψηφοφόροι και θα ακολουθήσουν τους λύκους - Εθνικιστές δεν γνωρίζουμε..
Ξέρουμε όμως ότι η αγέλη μεγαλώνει επικίνδυνα...Τόσο που κάνει το..κοπάδι να φαντάζει πολύ μικρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών