Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2013

Η καπιταλιστική "Guardian" κατά της Χρυσής Αυγής και υπέρ της... "επαναστατικής" αριστεράς

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι εγχώριοι αριστεροί έχουν πάντα τη στήριξη των καπιταλιστών αδερφών του εξωτερικού. Φροντίζει γι' αυτό ο σιωνιστής αφέντης και των δύο.

Εμετικό άρθρο κατά της Χρυσής Αυγής γράφτηκε στην ναυαρχίδα του βρετανικού κατεστημένου “Guardian”, με αφορμή την δίκη του αριστεριστή Σαμπεθάϊ Μάτσα (ή «Σάββα Μιχαήλ», όπως είναι γνωστός διότι κρύβει το πραγματικό εβραϊκό του όνομα…). Το άρθρο έχει τίτλο «Είναι παράλογο να επιτρέπεται στη Χρυσή Αυγή να καταδιώκει τον φίλο μου στα δικαστήρια συκοφαντικής δυσφήμησης». Ιδού το απαίσιο ξερατό των Άγγλων λόρδων:...


«Είναι σαν το Εθνικό Μέτωπο να έκανε μήνυση επειδή τους είπαν ”τσακίστε τον φασισμό” και να το έπαιρναν στα σοβαρά. Η κίνηση αυτή είναι η πρώτη δικαστική κίνηση κατά του αντιφασισμού στην Ευρώπη. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε το συμπέρασμα πως ο Σάββας Μιχαήλ δεν επιλέχθηκε μόνο σαν ριζοσπαστικό στοιχείο, αλλά και σαν Εβραίος. Είναι πέρα από την πραγματικότητα να επιλέγουν τον Εβραίο ως τον πρώτο που θα περπατήσει στη σανίδα, είναι ένα φθηνό τρόπαιο στη φασιστική γκαλερί. Ο λόγος για τον οποίο έγινε η μήνυση κατά του κ. Μιχαήλ, είναι επειδή είναι Εβραίος, Τροτσκιστής και με μακρύ μαλλί».

Το γνωστό… ποίημα! Ο αιώνιος εβραίος, που είναι αποδιοπομπαίος τράγος των «ναζιστών», κ.τ.λ., κ.τ.λ. Εκείνο που μας κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση –γιατί τα άλλα τα’ χουμε ξανακούσει- είναι που αναρωτιέται η γράφουσα πως η δικαιοσύνη παίρνει στα σοβαρά την Χρυσή Αυγή. Εννοεί, και δεν το κρύβει, πως δεν πρέπει να υπάρχουν όρια νομιμότητας και παρανομίας εις ότι αφορά την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής! Εναντίον της Χρυσής Αυγής, όλα επιτρέπονται! Κατά τα άλλα, βλέπουμε πως για μια ακόμα φορά, μια φυλλάδα-λάβαρο του διεθνούς κατεστημένου τάσσεται αναφανδόν εναντίον ενός… επαναστάταρου, που (τάχα) επιδιώκει να ανατρέψει το καθεστώς και τον καπιταλισμό, κ.τ.λ., κ.τ.λ. Πως εξηγείται αυτό άραγε; Μήπως είναι μια ακόμη απόδειξη ότι οι διάφοροι «επαναστάτες» της αριστεράς (και της… προόδου) είναι στην πραγματικότητα σκυλιά του καθεστώτος και ότι μόνο οι εθνικιστές είναι εχθροί του καθεστώτος;

πηγή

4 σχόλια:

  1. Ποιό αρχίδι είναι πάλι αυτό ο σαμπεθάι μάτσα;Και γιατί χρησιμοποιεί αυτή η κωλοτρυπίδα άλλο όνομα και όχι το πραγματικό της εβραικό;Ντρέπεται για την καταγωγή της μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Σάββας είναι εξελληνισμένος τύπος του Σαμπεθάι και το Μιχαήλ επίσης εβραϊκό όπως και τα Γαβριήλ, Δανιήλ, Εμμανουήλ, Σαμουήλ.
      Ο Μάτσας χρόνια τώρα θεωρείται αρχηγός των εν Ελλάδι τροτσκιστών, οπαδών του Εβραίου Λεβ Μπρονστάιν γνωστού με το ψευδώνυμο Λέων Τρότσκι.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ.ΖΗΤΩ Η ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα υπερασπιστικό κείμενο το έγραψε η κομμουνιστρια Μαρία Μαργωμένο συνεργάτης της αγγλικής εφημερίδος.

    Ο Μάτσας το 2007 είχε κατέλθη υποψήφιος με τον Συνασπισμό. Το δικό του κομματίδιο ονομάζετα ΕΕΚ, εργατικό επαναστατικό κόμμα. Πολύ εργάτης ο ψυχίατρος Σαμπεθάι, γόνος του Μπενάκη Μάτσα, επίσης ιατρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών